Ζώδια 11/4-17/4/2016

0

Κριός

Πλησιάζει μια ευκαιρία και θα πρέπει να έχεις τα μάτια ανοιχτά για να την αρπάξεις. Σαν ένα δώρο από το σύμπαν για σένα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν τη δυνατότητα να την βιώσουν καλά.

Επίσης ευνοούνται τα οικονομικά και τα επαγγελματικά στους γεννημένους την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.

Ταύρος

Έρχονται αλλαγές, οι οποίες ανατρέπουν  την καθημερινότητά σου. Καινούριες εμπειρίες που θα θελήσουν να σε βγάλουν από μια κατάσταση μιζέριας και θα βγεις προς τα έξω βιώνοντας τα πράγματα ως κάτι πρωτόγνωρο.

Μετά από καιρό στασιμότητας, η τύχη σου χαμογελάει.

Δίδυμοι

Καινούριες γνωριμίες ευνοούν το να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου. Είναι μια περίοδος που αναγνωρίζεται ένα μέρος της εργασίας σου και καλείσαι να είσαι εκεί, στο να μπορέσεις να διευθετήσεις νέα σχέδια.

Η οργανωτικότητα είναι ένα κλειδί που θα σε  βοηθήσει να ανταπεξέλθεις.

Καρκίνος

Μπαίνουν σε τάξη αρκετές εκκρεμότητες που είχες. Παρόλο αυτά θα νιώθεις πώς ένα πέπλο μυστηρίου κινείται γύρω από το όνομά σου, είτε για καλό είτε επειδή δοκιμάζεσαι  για κάτι. Συνέχισε να δρας με το δικό σου τρόπο και μη δίνεις σημασία σε αυτά που γίνονται γύρω σου.

Λέων

Η καλή σου διάθεση και η φυσική τάση που έχεις για αισιοδοξία, ξαναβγαίνουν μπροστά με σκοπό να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου. Νιώθεις μια δύναμη ότι μπορείς να καταφέρεις πράγματα και δίνεσαι ολοκληρωτικά σε ότι κάνεις.

Ευνοείται η γονιμότητα σε όλα τα επίπεδα.

Παρθένος

Αλλαγές στα οικονομικά, με γνώμονα τα λάθη τους παρελθόντος, θα θελήσεις να δεις για σένα τις πιο συμφέρουσες προτάσεις. Αρκετά ξεκαθαρίσματα με ανθρώπους που είναι περιττοί για σένα και που στην ουσία ήταν βάρος.

Προσοχή στα νεύρα και στις εντάσεις.

Ζυγός

Ευκαιρίες στα επαγγελματικά παρουσιάζονται εκεί που δεν τις περιμένεις. Απέφυγε καταστάσεις που δεν λύνονται και μη μπλέκεις με προβλήματα που προς το παρόν δεν έχουν λύση. Στα οικονομικά βλέπεις κάποια θετικά σημάδια.

Ευνοούνται νέοι έρωτες.

Σκορπιός

Αρκετές συζητήσεις και προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Πολύ πιθανό να βγει κάποιο επαγγελματικό ταξίδι.

Ως εκ θαύματος, θα δεις ότι ανοίγονται δρόμοι και ευκαιρίες σε πράγματα που τόσο καιρό ήταν στάσιμα ή τα είχες απορρίψει.

Τοξότης

Μια εβδομάδα ξεκινά με έντονη δραστηριότητα, στα επαγγελματικά αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα είσαι αρκετά δημιουργικός ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις τα γεγονότα που σου συμβαίνουν.

Τα ερωτικά θα είναι  το δυνατό σου κομμάτι για αυτό το διάστημα και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Πετυχαίνεις μέσα από συζητήσεις και συνεργασίες. Παρουσιάζονται ευκαιρίες τα επαγγελματικά και στην ουσία βρίσκεις ξανά το δρόμο σου, μέσα από αυτά που θέλεις να κάνεις.

Στην ουσία παίρνεις μια ανάσα και νιώθεις μια μορφή ανταμοιβής μετά από μια περίοδο ταλαιπωρίας.

Υδροχόος

Προσπάθησε να μη μπλέξεις σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν και χαλάσεις τη καλή διάθεση που θα έχεις αυτό το διάστημα. Μικροεμπόδια θα βρεθούν στο δρόμο σου, αλλά θα έχεις τη δύναμη να τα λύσεις.

Μια ευκαιρία να χαρείς και να περάσεις καλά με δικά σου άτομα κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας.

Ιχθείς

Μια εποχή για νέα ξεκινήματα. Βαρέθηκες να αναμασάς τα ίδια πράγματα και θέλεις πραγματικά να ξεχαστείς, προσπαθώντας να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, τόσο στους γύρω σου όσο και στο ταίρι σου.

Θα έχεις αρκετή πρωτοτυπία αυτό το διάστημα, οπότε εκμεταλλεύσου την.