Ζήστε κάτι διαφορετικό!

0

Όταν η σεξουαλική ζωή γίνεται εντελώς προβλέψιμη, όταν ξέρεις κάθε κίνηση του άλλου, μέχρι και πότε θα αναστενάξει ή πόσα βογγητά θα ακούσεις, θα πρέπει να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Μάλλον πάψατε να νιώθετε θερμοί εραστές και γίνατε απλά καλοί σύντροφοι. Αλλάξτε ό,τι μπορείτε, την πλευρά που κοιμάστε στο κρεβάτι, τη θέση του κρεβατιού, τη θέση της πετσέτας ή της οδοντόβουρτσας καθώς και άλλες μικρές καθημερινές συνήθειες.

Κάντε την αλλαγή βίωμά σας. Πάτε σε ένα μέρος όπου δεν έχετε ξαναπάει. Αφιερώστε λίγο χρόνο για την τουριστική σας διάθεση και τον υπόλοιπο χρόνο δείτε τον σα μια ευκαιρία να φορτίσετε τις σεξουαλικές σας μπαταρίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μην κάνετε κανενός είδους «υψηλή» συζήτηση, μην ασχολείστε με την πολιτική ή την οικονομική πορεία της χώρας. Απολαύστε τη φυσική σας παρουσία, δοκιμάστε χαλαρά γεύματα σε όμορφα μέρη και επιστρέψτε στο ξενοδοχείο με εύθυμη διάθεση έχοντας πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω.

Εκεί φαντασιωθείτε ότι είστε νέοι εραστές, αναπολήστε τον πρώτο καιρό της σχέσης σας και κοιταχτείτε βαθιά στα μάτια όπως κάνατε τότε που πρωτογνωριστήκατε. Δημιουργήστε σεξουαλικές μνήμες μπροστά στους καθρέφτες, στην πολυθρόνα και σε κάθε γωνιά του δωματίου ή στο μπάνιο. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε κάποιες «αποκλίσεις» για σας, κάτι που δεν κάνετε στην καθημερινότητά σας.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com