Ξεκίνα ιππασία!

0

Αν θες να μη χωλαίνει η ερωτική σου ζωή, καλό είναι να βρίσκεις πρωτότυπους τρόπους να εντυπωσιάσεις τον(την) σύντροφό σου. Την πιο άγρια και ζωώδη παρόρμηση για σεξ την ξυπνά η μυρωδιά της φύσης.

Οι καλύτερες ερωτικές σκηνές σε ελληνικές και ξένες ταινίες αλλά και μια πολύ πετυχημένη διαφήμιση στην τηλεόραση, εκτυλίχθηκαν πάνω σε άχυρα! Ακόμη και να μην έχεις σύντροφο, μπορείς να κάνεις μαθήματα ιππασίας. Έτσι θα γνωρίσεις άτομα που λατρεύουν τα άλογα και τη φύση γενικότερα, οπότε θα είναι πιο δεκτικά σε τέτοιου είδους προτάσεις.

Άλλωστε το πιθανότερο είναι ότι και οι υπόλοιποι  πήγαν να κάνουν μαθήματα ιππασίας για τον ίδιο λόγο. Ένας άντρας για να γνωρίσει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει θα μπορούσε να τη βοηθήσει να ανέβει στη σέλα και να προθυμοποιηθεί να της κάνει μια ξενάγηση στο στάβλο.

Μια γυναίκα θα μπορούσε να ζητήσει από τον άντρα να της σφίξει λίγο τη σέλα. Αλλά ακόμη κι αν δεν καταφέρει κανείς να κάνει τη φαντασίωσή του πραγματικότητα, με την ιππασία θα γυμνάσει πολύ καλά τα πόδια, τους κοιλιακούς, θα βελτιωθεί η φυσική κατάσταση και θα τραβά πολύ περισσότερα βλέμματα σε σχέση με τώρα.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com