Βελτίωσε τη διαίσθησή σου!

0

Όλοι θέλουμε να βρούμε έναν σύντροφο στη ζωή! Λόγω της επιθυμίας αυτής, ασυνείδητα πολλοί εξαπατούν τον εαυτό τους. Βαθιά μέσα τους ξέρουν ότι είναι με τον λάθος άνθρωπο αλλά επιμένουν στους πόθους τους. Το αποτέλεσμα είναι μια οδυνηρή ερωτική απογοήτευση ή ένας κατεστραμμένος γάμος.

Σε όλους μας έχει συμβεί να γνωρίσουμε κάποιον και αμέσως να νιώσουμε ένα έντονο συναίσθημα γι’ αυτόν. Δεν ξέρουμε τι είναι αλλά έχει «κάτι» πάνω του. Αυτό το «κάτι» προξενεί τη συμπάθειά μας και τον εμπιστευόμαστε. Αλλά και το αντίθετο, αυτό το «κάτι» μας απωθεί. Αυτού του είδους οι διαισθητικές εντυπώσεις καθορίζουν πόσο θα μιλήσουμε, αν θέλουμε να τον ξαναδούμε και αν θα κάνουμε σχέση μαζί του. Οι επιστήμονες λένε ότι οι αποφάσεις αυτού του τύπου εξαρτώνται από τις κρυφές διεργασίες του υποσυνείδητου.

Μπορείς να βελτιώσεις τη διαισθητική σου ικανότητα «καθαρίζοντας» το μυαλό σου με κάποιες απλές ασκήσεις που ηρεμούν το μυαλό, διώχνουν τις σκέψεις που δημιουργούν ταραχή και αποφέρουν μια αίσθηση γαλήνης.

Βρες ένα ήσυχο μέρος, κάθισε σε άνετη στάση, κλείσε τα μάτια, πάρε βαθιές εισπνοές και νιώσε ότι φεύγει το άγχος σου. Στη συνέχεια επανέλαβε ξανά κα ξανά μια φράση που έχει κάποια σημασία για σένα. Συγκεντρώσου στις λέξεις και προσπάθησε να εμποδίσεις τη σκέψη σου να πάει σε άλλα θέματα. Στην αρχή θα είναι δύσκολο αλλά σύντομα θα μπορείς να επικεντρώνεις τη σκέψη σου εκεί που θέλεις.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com