Τσαφ-τσουφ…τούουου!!!

0

Κάντε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, πάτε μια εκδρομή στην Αθήνα με το νυχτερινό τρένο. Κλείστε μια καμπίνα για τους δυο σας και Παρασκευή βράδυ ξεκινάτε για την πρωτεύουσα. Πάρτε το πιο αργό τρένο που υπάρχει ώστε να έχετε πολύ χρόνο να εκδηλώσετε τον έρωτά σας εν κινήσει.

Το πρωί θα φτάσετε στην Αθήνα ανανεωμένοι και μπορείτε να την απολαύσετε σαν τουρίστες, να πάτε σε μέρη που δεν έχετε πάει ποτέ. Μπορείτε να συναντήσετε φίλους και συγγενείς, να κάνετε τα ψώνια σας ή ακόμη και να κάθεστε με τις ώρες στην πλατεία του άγνωστου στρατιώτη στο Σύνταγμα, να ταΐζετε τα περιστέρια σαν φρεσκοερωτευμένο ζευγαράκι.

Το βράδυ θα περιμένετε για λίγη ώρα στον σιδηροδρομικό σταθμό, όπου θα περάσετε ρομαντικές στιγμές. Υπάρχει μια γοητεία στους σταθμούς των τρένων, τα επιβλητικά κτίρια αυξάνουν τη συναισθηματική φόρτιση, στην πλατφόρμα βλέπεις αγαπημένα πρόσωπα να αγκαλιάζονται γιατί θα αποχωριστούν ή γιατί μόλις συναντήθηκαν, η εικόνα των επιβατών που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν από τα βαγόνια σε μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή του χρόνου ενώ παρακολουθώντας τα άλλα τρένα να ξεμακραίνουν, νιώθεις την ένταση της παρουσίας και της απουσίας. Υποσχεθείτε ότι μεταξύ σας δεν θα υπάρχει αποχωρισμός και επιβιβαστείτε για το ταξίδι της επιστροφής, όπου μπορείτε να απολαύσετε πάλι μια βραδιά με sex υποβοηθούμενο από τα τραντάγματα του βαγονιού!

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com