Τρουφάκια

0

Επιμέλεια: Fire chef Μιχάλης Μοσχόπουλος

Υλικά
1 ζαχαρούχο καραμέλα ή κανονικό
2 κουβερτούρες των 200 γρ. Κακάο
Καρύδια
Κακάο σκόνη
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι ή στα μικροκύματα
Ανακατεύουμε την σοκολάτα το ζαχαρουχο και τα καρυδιά καλά. Βάζουμε στο ψυγείο το μίγμα να σφίξει περίπου 1 ώρα.
Μετά κάνουμε μπαλάκια και τα περνάμε στο κακάο.
Άσπρα τρουφακια
1 ζαχαρουχο
400 γρ ινδοκάρυδο
Αφήνουμε λίγο ινδοκαρυδο στην άκρη
Και τα υπόλοιπα υλικά τα ζυμώνουμε
Βρέχουμε τα χέρια μας σε κονιάκ και κάνουμε μπαλάκια και τα περνάμε  με ινδοκάρυδο