Το μακιγιάζ της Πρωτοχρονιάς

0

Το μακιγιάζ της πρωτοχρονιάς διαφέρει από τα καθημερινά night looks έστω και στο ελάχιστο. Γενικά θα πρέπει να είναι πιο προσεγμένο και glamorous.

Αρχικά να θυμάστε ότι το κραγιόν είναι αποφασισμένο να μην μείνει στην θέση του κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Υπάρχουν όμως κάποια κολπάκια με τα οποία μπορείτε να το… «κλειδώσετε» στα χείλη σας.

Αρχικά, χρησιμοποιήστε ένα lip liner στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας (αν όχι ίδια, τουλάχιστον όχι υπερβολικά πιο σκούρα) και εφαρμόστε το σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Έτσι, όχι μόνο θα μπορέσετε να σχεδιάσετε το περίγραμμα των χειλιών σας με μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά θα παρατείνετε και την διάρκεια του κραγιόν σας.

Επίσης αντί να χρησιμοποιήσετε διάφανη – λευκή πούδρα, μπορείτε να εφαρμόσετε πάνω από το κραγιόν σας ένα ρουζ σε κοντινή απόχρωση.

Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στα μάτια, αυτή την περίοδο οι μεταλλιζέ υφές σε όλες τις αποχρώσεις, τα ζεστά χάλκινα, παγερά ασημί, εντυπωσιακά χρυσά, αλλά και μπλε που ηλεκτρίζουν, άλλοτε μόνα τους και άλλοτε μέσα σε smokey βλέφαρα, κλέβουν τις εντυπώσεις και βάζουν στο επίκεντρο τα μάτια και μόνο. Για ένα look που αιχμαλωτίζει, συμπληρώστε το make up look, με νύχια σε ίδια μεταλλιζέ απόχρωση και nude lips.

Επιμέλεια: Χαρά Ζήκα

Χημικός, Δρ Φαρμακευτικής & Makeup Artist

Για περισσότερα μυστικά ομορφιάς, δες εδώ