Το χαλί σας καλεί!!!

0

Όταν υπάρχουν μεγάλα διαστήματα αποχής από το σεξ, η σχέση οδηγείται σε μαρασμό. Όπως βρίσκουμε χρόνο να υπολογίζουμε τα χρήματά μας και να ξέρουμε πού ξοδεύτηκε και το τελευταίο ευρώ, κάτι πολύ σημαντικό για την επιβίωσή μας, έτσι θα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο για την επιβίωση της σχέσης μας. Η δουλειά σου είναι σημαντική και σου τρώει πολλές ώρες, οπότε σταμάτα να ασχολείσαι με ασήμαντα πράγματα, βάλε ένα καλύτερο πρόγραμμα ώστε να μη στερείσαι το γυμναστήριο, τις κοινωνικές εκδηλώσεις ή τους φίλους σου και οπωσδήποτε μείωσε τις ώρες της τηλεόρασης.

Αν είναι τόσο πιεσμένο πια το πρόγραμμά σας, μπορείτε να ορίσετε μια βραδιά κάθε εβδομάδα για ουσιαστική επικοινωνία και σεξ. Η ιδέα του προσχεδιασμένου σεξ ενοχλεί λίγο αλλά στην αρχή της σχέσης σας δεν κανονίζατε δύο μέρες πριν να βγείτε για ποτό ξέροντας τι θα ακολουθήσει; Έτσι και τώρα, κάθε Παρασκευή βράδυ για παράδειγμα, θα κλείνετε τα κινητά και θα δημιουργείτε την ευκαιρία να είστε μόνο οι δυο σας. Ξεκινήστε αυτή την επίσημη δέσμευση άμεσα, ανάψτε το τζάκι και αφήστε τα κορμιά σας να γευτούν τη θερμότητα της φωτιάς απολαμβάνοντας την απαλότητα του χαλιού!

Χαρά Ζήκα

 

Δείτε και άλλα άρθρα για σχέσεις εδώ

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Έρωτας, Χημεία & Sex»-Εκδόσεις Ιανός.  Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com