Τι λένε τα άστρα για το διάστημα 9/5-15/5/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Ένα τύπος σαν και σένα συνήθως θέλει να κάνει μπροστά, αλλά και να τα καταφέρνει μόνος του. Αυτό το διάστημα ευνοούνται αρκετά οι συνεργασίες κυρίως στο κομμάτι εργασίας και θα πρέπει να σε βρουν αρκετά διαλλακτικό, αν θέλεις να πετύχεις.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να γίνουν περισσότερο αποφασιστικοί και να μην αφήνουν τα πράγματα στη μοίρα τους.

Ταύρος

Επιτέλους ο Δίας μετά από καιρό που ήταν ανάδρομος, μπαίνει ξανά σε ορθή πορεία και έρχεται για να σας ευνοήσει τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά.

Ξαφνικά εκεί που ήταν τα πράγματα στάσιμα βλέπεις πόρτες να ανοίγουν και βοήθεια από κει που δεν το περιμένεις. Να θυμάσαι πώς η επιτυχία έρχεται όταν ξεφορτωθείς κάτι από πάνω σου.

Δίδυμοι

Μια περίοδος όπου το παρασκήνιο για σένα είναι έντονο και αποτελεί, θέλεις δε θέλεις κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Χαλάρωσε εφόσον ακόμη έχεις χρόνο και προσπάθησε να δεις  αντικειμενικά τα πράγματα.

Είναι ένα θετικό διάστημα να ασχοληθείς τόσο με την εξωτερική σου εμφάνιση όσο με την εσωτερική.

Καρκίνος

Θα νιώσεις ένα είδος ελευθερίας, αφού μετά από καιρό ξέρεις τι θέλεις και κάνοντας την κατάλληλη στρατηγική, μπορείς να πετύχεις αρκετά πράγματα.

Είναι μια ευκαιρία να χτίσεις ξανά πράγματα και να ακούσεις τη φωνή της καρδιάς σου και όχι του συνόλου.

Λέων

Γενικά από την αρχή της εβδομάδας, θα νιώσεις ένα κλίμα ζεστασιάς προς τη μεριά σου. Ευνοούνται επανασυνδέσεις με παλιούς φίλους και γνωστούς που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις μέρος από τα σχέδια σου.

Καθόλου απίθανο μέσα από παλιές σχέσεις να αποκτήσεις νέες συνεργασίες. Λόγω ότι θα έχεις καλή διάθεση, τραβάς σα μαγνήτης τα βλέμματα και η διπλωματία σου είναι το δυνατό σου σημείο.

Παρθένος

Με αρκετές ευθύνες ξεκινά αυτή η εβδομάδα, μόνο που θα έχετε δύναμη και διάθεση να τα καταφέρετε. Από Δευτέρα  ως και Τετάρτη, ευνοούνται θέματα επαγγελματικά και κυρίως καταστάσεις που εσείς θα έχετε  το πάνω χέρι.

Ερωτικά είναι πολύ καλή εβδομάδα για επανασυνδέσεις αλλά και στους γεννημένους του δεύτερου δεκαημέρου αναμένονται θετικές εξελίξεις στην πορεία ζωής τους.

 

Ζυγός

Έχετε μια αίσθηση πώς τελευταία τρέχετε για τους άλλους, παρά για τον εαυτό σας. Το καλό με σας είναι πώς το βλέπετε ως καθήκον και όχι ως αγγαρεία, γεγονός που σας βοηθά να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα.

Προς το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται κάτι καλό να γίνει και σας βοηθά να ανανεωθείτε.

Σκορπιός

Είναι μια περίοδος που πρέπει να χτίσεις πράγματα, για να μπορέσεις αργότερα να επωφεληθείς  από τους καρπούς των πράξεων σου. Αναμένονται επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος, κυρίως όσο αφορά το επαγγελματικό κομμάτι.

Κυρίως οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, θα ευνοηθούν αρκετά στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Τοξότης

Μια στιγμή που πρέπει να γίνεις περισσότερο αποφασιστικός και να πιστέψεις ότι εσύ και μόνο μπορείς να κάνεις την αλλαγή. Ήρθε ο καιρός που αναγκάζεσαι να αφήσεις πράγματα, είτε μέσα από πόνο, είτε επειδή δεν αντέχεις άλλο. Θέλεις πραγματικά να δεις μια αλλαγή και είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να ορμήσεις στα πράγματα.

Αιγόκερως

Με το Δία να ξαναμπαίνει σε ορθή πορεία, νιώθετε πώς μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο και να κάνετε βήματα που βοηθούν στην εξέλιξή σας. Ότι τυχόν μπερδέματα είχατε, θα προσπαθήσετε να τα ξεκαθαρίσετε και θα ξεκινήσετε με νέες βάσεις.

Μικρομετακινήσεις και απρόοπτα ταξίδια, θα σας χαρίσουν στιγμές χαράς.

Υδροχόος

Αρχίζει μια περίοδος, που ευνοούνται νέα ξεκινήματα και βάζεις νέα θεμέλια στις σχέσεις σου. Πετάς γενικά οτιδήποτε άχρηστο σε βαραίνει και προσπαθείς να κάνεις νέα αρχή.

Ανανέωση μέσα από φιλίες και σχέσεις, καθώς διεκδικείς μετά από καιρό κάτι που σου ανήκει.

Ιχθείς

Είναι μια εβδομάδα πολύ θετική, που μετά από καιρό αρχίζεις να στηρίζεσαι στα πόδια σου. Το να κάνεις όνειρα, σε βοηθά να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και αποδοτικός στην εργασία σου.

Παρόλα αυτά γίνεσαι αρκετά δυναμικός και με έντεχνο τρόπο, κάνεις τους άλλους να σε ακολουθούν.