Τι είναι σημαντικό για τη γυναίκα

0

Δημιούργησε μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι μόνο για τους δυο σας, με κεριά, το αγαπημένο της φαγητό και καλό κρασί. Χωρίς ρολόγια ή τηλέφωνα και τις πόρτες ερμητικά κλειστές για όλους τους υπόλοιπους. Με τρυφερές αγκαλιές και χάδια εκφράστε τον έρωτά σας. Εξαφανίστε κάθε αμφιβολία που μπορεί να υπάρχει για τα συναισθήματά σας, μιλήστε αρκετά, πείτε αν κάτι σας ενόχλησε, μοιραστείτε τα όνειρά σας για το μέλλον και διαβεβαιώστε ο ένας τον άλλο ότι θα είστε για πάντα μαζί!

Κάποιοι άντρες δεν καταλαβαίνουν γιατί η μονογαμία είναι τόσο σημαντική για τη γυναίκα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι είναι κάτι που την κάνει να αισθάνεται ιδιαίτερη και αγαπητή. Νιώθοντας αγάπη με αυτόν τον τρόπο, θα αυξηθεί η εμπιστοσύνη της, θα μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και να δώσει πολύ περισσότερα στον άντρα.
Καθένας από μας λαχταρά να νιώθει ότι είναι μοναδικός στη ζωή και στη σκέψη του άλλου. Ο ερωτευμένος βασανίζεται από πόθο για πληρότητα και ένωση. Ιδιαίτερα όμως η γυναίκα χρειάζεται συνεχή επιβεβαίωση, οπότε μην είσαι φειδωλός στην έκφραση των συναισθημάτων σου…ούτε να το παρακάνεις βέβαια! Βρες τη χρυσή τομή που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου. Άλλωστε εκείνη ακόμη και ένα βλέμμα σου θα μπορεί να το αποκωδικοποιεί.

Ικανοποίησε λοιπόν μια μέρα αυτήν την ενδόμυχη επιθυμία της και θα τη δεις να μεταμορφώνεται σε…σεξουαλική βόμβα!

Χαρά Ζήκα

 

Δείτε και άλλα άρθρα για σχέσεις εδώ

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Έρωτας, Χημεία & Sex»-Εκδόσεις Ιανός.  Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com