Τι αποκαλύπτουν τα χαρτιά για το παρόν και το μέλλον!

0

Το πρώτο γνωστό παιχνίδι με τραπουλόχαρτα ονομαζόταν «το παιχνίδι της ανθρώπινης ζωής». Τα χαρτιά θεωρούνταν προικισμένα με υπερφυσικές δυνάμεις από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν. Για πολλούς αιώνες υπάρχουν διαμάχες ως προς την ακριβή σημασία των συμβόλων που χρησιμοποιούνταν στα τραπουλόχαρτα.

Τα σύμβολα αυτά τα υιοθέτησαν οι Καβαλιστές, οι Ναΐτες, οι  Ερυθροσταυρίτες, οι Τέκτονες, οι Θεοσοφιστές και άλλοι. Η πρόγνωση της τύχης με τραπουλόχαρτα δε βασίζεται στη μοιρολατρία. Αν χρησιμοποιηθούν σωστά, είτε θέλουμε να προβλέψουμε τη μοίρα μας ή τη μοίρα κάποιου άλλου, γνωρίζοντας την πραγματική γνώση των βασικών αρχών που κρύβονται κάτω από τον συμβολισμό των χαρτιών, μπορούν να μας μυήσουν σε μια φιλοσοφία και σοφία παλαιότερη από κάθε δυτική θρησκεία.

Η επιτυχία στο διάβασμα των χαρτιών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επικοινωνία μεταξύ «ερμηνευτή» και ενδιαφερόμενου αλλά και από την εμπιστοσύνη μεταξύ τους. Τα χαρτιά είναι η γέφυρα που συνδέει τους δύο ώστε να γίνουν μια μοναδική ενότητα προσωρινά, για να επιτύχει ο ερμηνευτής.

Η δουλειά του δεν είναι να πει στον ενδιαφερόμενο τι πρέπει να κάνει αλλά να οδηγήσει τη σκέψη του ώστε να κατανοήσει τη φύση των προβλημάτων του. Βοηθά τον συμβουλευόμενο στη βαθύτερη κατανόηση της προσωπικότητάς του προκειμένου να δει το μέλλον του με μεγαλύτερη σοφία και πίστη.

Αν ο ενδιαφερόμενος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα χαρτιά για ποταπούς σκοπούς, οι προβλέψεις,  ενώ θα είναι αληθινές, μπορεί να τον ξεγελάσουν και να τον καθοδηγήσουν στραβά.

Πασχαλίνα Πασπαλά 

Ερευνήτρια Αριθμολογίας-Αστρολογίας

Δείτε περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα για τη Μεταφυσική