Θες να είσαι μια χαζή μύγα;

0

Έχεις παρατηρήσει τη μύγα που προσπαθεί να βγει από ένα κλειστό παράθυρο; Αγωνίζεται, χτυπιέται, εστιάζει όλη την ενέργειά της πάνω στο τζάμι μέχρι που εξαντλείται. Το διπλανό παράθυρο είναι ανοιχτό αλλά εκείνη ούτε που ψάχνει για άλλη διέξοδο.

Έτσι είναι και με κάποιες σχέσεις: δίνεσαι τόσο πολύ, κάνεις τόσα πράγματα αλλά εξακολουθείς να είσαι στο ίδιο σημείο, σκουντουφλάς στο ίδιο «τζάμι» μέχρι που καταρρέεις. Μόνο οι ανόητοι συνεχίζουν μια μάχη που είναι σίγουρα χαμένη.

Βάλε τη λογική σου να δουλέψει και αποστασιοποιήσου για λίγο από το συναίσθημα. Κάνε στην άκρη τον εγωισμό σου και μίλα ανοιχτά στο σύντροφό σου. Αν δεις και πάλι ότι δε γίνεται να αλλάξουν κάποια πράγματα, δώσε ένα τέλος, δίπλα σου υπάρχει ένα ανοιχτό παράθυρο και σε περιμένει ο κόσμος όλος!

Τι πιο sexy από έναν άνθρωπο ελεύθερο, που ατενίζει τη ζωή μπροστά του και τρέχει να την προλάβει με χαρά και ενθουσιασμό!

Γι’ αυτό φρόντισε να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Θα νιώσεις έτσι ότι στέκεσαι γερά στα πόδια σου κι αυτό θα το μεταδίδεις στους άλλους γύρω σου. Εσύ κάνεις τη ζωή σου να αξίζει! Όταν το πετυχαίνεις αυτό οι άλλοι το αντιλαμβάνονται και θέλουν να σε πλησιάσουν να γευτούν κι εκείνοι λίγη από τη «μυστηριώδη» ενέργειά σου.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com