Συγκλονιστικές οι δηλώσεις του Μπολτ

0

Λίγο μετά το τέλος του τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που έγινε στο Λονδίνο, ο Γιουσέιν Μπολτ, αφού τερμάτισε στην τρίτη θέση, μίλησε για πρώτη φορά για τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να αποσυρθεί στα 30 του έτη. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι η πρώτη θέση θα ήταν δική του και θα ακολουθούσε η αποθέωση, ο Μπολτ δεν έχασε μόνο την πρώτη θέση αλλά και την δεύτερη καθώς πρώτος τερμάτισε ο Τζάστιν Γκάτλιν και δεύτερος ο Κρίστιαν Κόουλμαν.

Συγκίνηση πάντως προκάλεσαν οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα όπου και αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους που τον έκαναν να αποσυρθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν δύσκολο. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να σταματήσω. Κοίταξε, κάθε χρονιά μου ήταν χειρότερη από την προηγούμενη, μεγαλώνω, έτσι είπα μέσα μου πως ήρθε η στιγμή να το αφήσω. Θα πάρω το χρόνο μου και θα αποχωρήσω ομαλά. Δεν ήταν το καλύτερο τέλος, όμως ο κόσμος με έκανε να αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι χαρούμενος που ήρθα και αποσύρομαι εδώ, γιατί το κοινό μου έδωσε απίστευτη ενέργεια και συναισθήματα».

Όσον αφορά το μέλλον του, και τα σενάρια που τον θέλουν να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, απάντησε:

«Συγγνώμη, αλλά έκανα το καλύτερο, έδωσα το 100%. Κρατάω τις καλύτερες στιγμές. Δεν ξέρω τι θα κάνω στη συνέχεια και που θα με στείλει η ζωή».

 

 

 

 

Μαρία Τζιωρτζίου, φοιτήτρια του City College, ειδικευόμενη στο Sports Management