Στον ΟΦΗ ο Κώτσιος ως τεχνικός διευθυντής

0

Ο Ηλίας Κώτσιος συμφώνησε και παρέμεινε στον ΟΦΗ αλλά ως τεχνικός διευθυντής με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια της να ανέβει στην Α’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Μετά από συνάντηση που είχε ο Ηλίας Κώτσιος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, συμφώνησαν να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εύχεται στον Ηλία Κώτσιο, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να συνεχίσει να προσφέρει στον ΟΦΗ με το ήθος, την ψυχή και τον επαγγελματισμό που είχε ως ποδοσφαιριστής.»

Από την άλλη πλευρά ο Ηλία Κώτσιος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την διοίκηση και τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ώστε να μου αναθέσουν ένα τέτοιο πόστο. Είναι μια θέση ευθύνης, στην οποία όμως πιστεύω, ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Με την ίδια σοβαρότητα, που είχα ως ποδοσφαιριστής, θα προσπαθήσω να προσφέρω και από αυτό το πόστο στον ΟΦΗ. Χαίρομαι που παρέμεινα κοντά στην ομάδα και θα προσπαθήσω και από αυτή τη νέα θέση να τη βοηθήσω να πετύχει το στόχο για την επόμενη χρονιά, που είναι να δούμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».

 

Μαρία Τζιωρτζίου, φοιτήτρια Business Administration του City College, ειδικευόμενη στο Sports Management