Στη μπανιέρα μαζί!

0

Ένα βράδυ θα το αφιερώσεις στην απόλαυση του(της) συντρόφου σου. Καλά θα ήταν να ξέρεις να μαγειρεύεις έστω κάτι απλό και να του κάνεις το τραπέζι, αν όχι παράγγειλε κάτι. Πάντως μην τον αφήσεις νηστικό, δε θα το εκτιμήσει!

Σίγουρα όμως μπορείς να φτιάξεις ένα κοκτέιλ που θα πεις ότι είναι δική σου έμπνευση και θα του δώσεις το όνομά του ή ακόμη καλύτερα ένα όνομα που να σημαίνει κάτι για σας. Ή έστω το γνωστό “Sex on the beach”, τροποποίησέ το λίγο και ονόμασέ το“Sex in the bathtub”, μόλις του το προσφέρεις, θα μπει στο νόημα!

Το κοκτέιλ θα το πιείτε στην μπανιέρα, όπως κάνουν σε μερικές ταινίες. Μην ανησυχείς, φτιάχνεται εύκολα με 45 mL βότκα, 15 mL peach schnapps, 45 mL χυμό πορτοκάλι και 45 mL χυμό cranberry. Τα αναδεύεις με πάγο στο shaker και αν βάλεις και μια σημαιούλα θα εντυπωσιάσεις πολύ!!

Θα πρέπει βέβαια να έχεις κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες στο μπάνιο. Δηλαδή, θα βάλεις αρωματικά ρεσώ, θα έχεις πάρει φυσικό σφουγγάρι και αφρόλουτρο ειδικό για πλούσιο αφρό έτσι ώστε να γίνει πολύ σέξι το σκηνικό. Θα τρίψεις το κορμί του(της) αγαπημένου(-ης) σου, θα κάνεις μασάζ στα χέρια και στα πόδια και είναι σίγουρο ότι θα παραδοθεί στα χέρια σου άνευ όρων. Στη συνέχεια…θα γυρίσετε τη δική σας κινηματογραφική ταινία!

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com