Σώμα με σώμα!

0

Από πότε έχεις να χορέψεις έναν αργό χορό με τον(την) σύντροφό σου; Από πότε έχεις να αφήσεις το σώμα σου ελεύθερο, να ακολουθεί έναν αισθησιακό ρυθμό, να συντονίζεται με το σώμα του άλλου, να νιώθεις την ανάσα του στο λαιμό σου και τα χέρια του να κάνουν το κορμί σου να σπαρταρά;

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μαγική βραδιά. Απολαύστε το αγαπημένο σας φαγητό, ανάψτε κεριά και αφήστε τα σώματά σας να..κάνουν χημικές αντιδράσεις!

Τα χάδια και τα φιλιά που ανταλλάσσετε μειώνουν τα επίπεδα της κορτιζόλης που σχετίζεται με το άγχος, οπότε χαλαρώνετε. Ταυτόχρονα αυξάνονται τα επίπεδα της ωκυτοκίνης που σχετίζεται με την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

Ωραίο το σκληρό sex, ωραίοι οι πειραματισμοί και οι πρωτότυπες στάσεις που ανανεώνουν τη σχέση αλλά στο τέλος της ημέρας ο ρομαντισμός θα σας χαλαρώσει. Μη βιαστείτε να κάνετε σεξ, ανταλλάξτε φιλιά που δηλώνουν τον έρωτά σας, παρατείνετε την επιθυμία και το κοκτέιλ των χημικών ουσιών που θα παραχθούν μέσα σας, θα οδηγήσουν σε μια έκρηξη πάθους!

Και οπωσδήποτε μετά από αυτή τη βραδιά, προτίμησε μια στάση που να σας επιτρέπει την οπτική επαφή. Η πλαϊνή στάση ενδείκνυται, λέγεται κάθετο κόλλημα στο kama sutra…για να είστε και ενημερωμένοι!

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com