Σεμινάριο για την Αριθμολογία

Οι αριθμοί επηρεάζουν αναμφίβολα τη ζωή μας. Γνωρίζοντας όλο και περισσότερο αυτή την πνευματική γνώση, θα έχεις στα χέρια σου ένα ανεκτίμητο εργαλείο. Κάθε αριθμός λέει μια ιστορία, τη δική σου ιστορία.

arithmologia

Και μόνο η ημερομηνία γέννησής σου ή το όνομά σου δίνουν πληροφορίες για όλη σου τη ζωή, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου.  Μπορείς επίσης να ερμηνεύσει την προσωπικότητα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει και να γνωρίζεις τον τρόπο συμπεριφοράς του. Η γνώση της αριθμολογίας σου δίνει σιγουριά για αποφάσεις ζωής, όπως πότε να μετακομίσεις, να αλλάξεις δουλειά, να αρχίσεις νέα εγχειρήματα, πότε θα βρεις σύντροφο με μαθηματική ακρίβεια!

Όλη η γνώση προέρχεται από τον Πυθαγόρα, ο οποίος ανέπτυξε την αριθμολογία, μέσα από αριθμούς εξηγούσε όλα τα φαινόμενα στο μακρόκοσμο αλλά και στο μικρόκοσμο.

Στα σεμινάρια μαθαίνουμε να βρίσκουμε τους αριθμούς που καθορίζουν την προσωπικότητά μας, το πεπρωμένο μας, τη σταδιοδρομία μας, τις εξάρσεις και τις προκλήσεις στη ζωή μας καθώς και μεθόδους πρόβλεψης του άμεσου αλλά και του απώτερου μέλλοντος.