Σχέσεις… Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

0

Ένα μεγάλο, τεράστιο κεφάλαιο, με ατελείωτες σελίδες. Σαν εκείνα τα βιβλία που δεν μπορείς να τα διαβάσεις γιατί σε κοιμίζουν γλυκά και πριν καλά καλά το καταλάβεις, έχεις πέσει ξερός, χωρίς να θυμάσαι τι διάβαζες!

Ε, λοιπόν δεν είναι τόσο δύσκολα καμιά φορά! Μία σχέση στην αρχή έχει την γνωριμία και εξοικείωση με τον άλλο άτομο. Γνωρίζεις τον κόσμο του και τις συνήθειες του, περνάς χρόνο μαζί του και κάνεις νέα πράγματα. Αυτό το συναίσθημα είναι κάθε φορά μοναδικό, όπως και να το κάνεις! Δεν λέω, έχει και τις εντάσεις και τους καυγάδες, κυρίως λόγο διαφορετικότητας, αλλά πολλά πράγματα τα τραγικοποιούμε και μείς παραπάνω!

Το πάν είναι η επικοινωνία, η ανοχή-υπομονή και η εμπιστοσύνη. Βέβαια  και άλλα πολλά αλλά δεν είναι της παρούσης! Φροντίστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ σας και μην τα παρατάτε εύκολα! Τίποτα στη ζωή δεν αποκτάται εύκολα και αν ακόμα γίνεται, τι κέρδισες? Μια πληρωμένη μάχη. Μάθε να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις που θα σε ετοιμάσουν για το μέλλον!

Και μη σκάτε! Ούτε οι πρώτοι είστε ούτε οι τελευταίοι! Τα εμπόδια δεν φτιάχτηκαν για να μας κρατάνε πίσω ή κάτω. Αλλά για να μας κάνουν να τα ξεπερνάμε και να προχωράμε!

 

Γιάννης Ασλανίδης
Στέλεχος εμπορίας, διαφήμισης και προώθησης προϊόντων, Marketing