Σχέσεις μόνο για σεξ…όταν ο σύζυγος λείπει!

0

«Στο θέμα του έρωτα, της αγάπης, του γάμου ή ακόμη και του απλού σεξ δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικία. Υπάρχει μόνο ο κατάλληλος άνθρωπος. Αν τον βρεις προχώρα αλλιώς κάτσε στα αυγά σου και κοίταξε τη δουλειά σου. Και το κυριότερο μη λες ότι ποτέ δε θα κάνεις κάτι. Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή».

Αυτά λέει η Λιάνα η οποία παντρεύτηκε από μικρή γιατί πάντα στο μυαλό της είχε ως μοναδικό σκοπό της ζωής της να κάνει παιδιά και οικογένεια. Ένας γυναικολόγος όμως της είπε ότι έχει ένα πρόβλημα στις ωοθήκες και δε θα μπορέσει να κάνει εύκολα παιδί. Στην αρχή έπεσε σε κατάθλιψη αλλά ο άντρας της την έπεισε ότι η τεχνολογία κάνει θαύματα και ότι τελικά θα τα καταφέρουν. Όταν έχασε τη δουλειά του, ο άντρας της αναγκάστηκε να φύγει για ένα χρόνο στη Σαουδική Αραβία και για μερικούς μήνες σε μια χώρα στην Αφρική, όπου δούλευε σε ένα εργοτάξιο. Λίγο καιρό αφού έφυγε ο άντρας της και αφού θρήνησε την απώλειά του και την ατυχία που τους συνέβη, αποφάσισε να γραφτεί στο γυμναστήριο για φτιάξει η διάθεσή της. Πήγαινε καθημερινά δύο ώρες μετά τη δουλειά.

Σε δύο μήνες το σώμα της είχε γίνει τέλειο, δεν είχε ποτέ περιττά κιλά και πρόσεχε τη διατροφή της οπότε δεν ήταν δύσκολο να το αναδείξει. Τότε συνειδητοποίησε ότι όλοι την κοιτούσαν και πολλοί την πλησίαζαν και της πρότειναν ραντεβού. Εκείνη δήλωνε πάντα πιστή και αφοσιωμένη και αρνούνταν κάθε πρόταση. Ωστόσο κάποιος τράβηξε πολύ το ενδιαφέρον της αλλά μόνο για σεξ. Πήγαινε στο σπίτι του συγκεκριμένη μέρα και ώρα της εβδομάδας, δεν επικοινωνούσαν καθόλου ενδιάμεσα και έτσι δεν ένιωθε ότι κινδυνεύει ο γάμος της. Είχε αποκτήσει έναν ζωντανό δονητή και της άρεσε πολύ αυτό!

Για να μη δεθεί μαζί του, αποφάσισε να συναντά παράλληλα, συγκεκριμένη μέρα και ώρα πάλι, ακόμη έναν για τον οποίο σύντομα άρχισε να νιώθει πολύ βαθιά συναισθήματα. Τον ερωτεύτηκε και ήταν έτοιμη να ζητήσει διαζύγιο για να είναι μαζί του. Εκείνος όμως της δημιουργούσε τρομερή ανασφάλεια, πίστευε ότι βλέπει και άλλες γυναίκες και αυτό την έκανε να νιώθει απαίσια. Έτσι, όταν επέστρεψε ο άντρας της από την ξενιτιά, έμεινε μαζί του γιατί συνειδητοποίησε ότι αυτόν αγαπούσε πραγματικά.

ΧΑΡΑ ΖΗΚΑ

Δείτε περισσότερες… δικές σας ιστορίες εδώ