Ρίξε μια ζαριά καλή!

0

Νομίζεις ότι ο(η) σύντροφός σου δε βαριέται το σεξ μαζί σου; Πιστεύεις ότι δε θα ήθελε να δοκιμάσει νέες εμπειρίες; Όχι απαραίτητα με κάποιον άλλον εραστή, μαζί σου. Ίσως όμως διστάζει να σου το πει. Ανέλαβε λοιπόν εσύ πρωτοβουλία, πριν σε βαρεθεί εντελώς κι αρχίσει να πεταρίζει το ματάκι. Μετά ίσως να είναι πολύ αργά για να εφαρμόσεις κάποια sexy idea!

Μπορείτε να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση και να καταγράψετε σε μια λίστα έξι νέες εμπειρίες που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν και θα θέλατε πολύ να δοκιμάσετε. Ορισμένες από τις εμπειρίες μπορεί να είναι πολύ απλές, όπως το να κάνετε sex στην ταράτσα. Άλλες μπορεί να περιέχουν και λίγο κίνδυνο, για παράδειγμα sex σε ένα μεγάλο, απόκρημνο βράχο.

Φυσικά μπορείτε να βάλετε και δραστηριότητες που θα θέλατε να κάνετε, όπως rafting ή να πετάξετε με ανεμόπτερο. Έχουμε πει ότι οι νέες εμπειρίες αυξάνουν την ντοπαμίνη και την τεστοστερόνη και το sex γίνεται πολύ καλύτερο!

Κάντε λοιπόν μια τέτοια λίστα και αριθμήστε από το ένα ως το έξι. Θα δώσετε μια υπόσχεση ότι θα ρίξετε το ζάρι και όποια εμπειρία εκείνο διαλέξει θα τη φέρετε εις πέρας. Δε θα κάνετε πίσω, ούτε θα αντικαταστήσετε μια εμπειρία με κάποια άλλη. Πάρτε λοιπόν το ζάρι στο χέρι και απολαύστε την επιλογή που θα κάνει για σας.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com