Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 15/8-21/8/16

0

Προβλέψεις για το διάστημα 15/8-21/8/16 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Αν και νιώθετε πώς είστε αρκετά πληγωμένοι από γεγονότα που κινούνται στη ζωή σας και εσείς νιώθετε πώς δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, προς την Τρίτη ανοίγονται ευκαιρίες για καλύτερα πράγματα. Επίσης ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια.

Ταύρος

Ευκαιρία για νέες συνεργασίες, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Η πανσέληνος της 18 Αυγούστου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σας δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσετε και γενικά να τολμήσετε πράγματα που σε άλλη περίπτωση θα ήταν για εσάς μια ουτοπία.

Δίδυμοι

Αν και νιώθετε αρκετές αυταπάτες γύρω σας, καλείστε να κόψετε δεσμούς και να δείτε την αλήθεια ως έχει. Παρόλο που προσπαθείτε να κρατήσετε κάτι από παλιά είναι η στιγμή να το αποχωριστείτε για το καλό σας, ακόμη και αν νομίζατε πώς σας δίνει νόημα. Μια περίοδος που θα ξεκαθαρίσετε αρκετά πράγματα.

Καρκίνος

Μια πανσέληνος πραγματοποιείται στις 18 του μηνός που σας δίνει το δικαίωμα πλέον να απολαύσετε πράγματα τα οποία νιώθατε εδώ και καιρό στερημένοι. Υπάρχει μεγάλη ευκαιρία στο να υπογράψετε συμβόλαια ή να βρεθείτε κερδισμένοι από ένα γεγονός, αρκεί να το κυνηγήσετε και να μην κάνετε πίσω.

Λέων

Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να αυτοπροβληθείτε ώστε να μπορέσετε να γίνετε ένα κανάλι για τους άλλους για το κοινό καλό. Αν σκεφτείτε πως η πανσέληνος είναι στο κομμάτι Λέοντα-Υδροχόου και σας βοηθά αρκετά να κλείσετε κάτι με τον πιο κατάλληλο διπλωματικό τρόπο.

Παρθένος

Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε ή ακόμη και να κλείσετε μια καινούρια συνεργασία. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, έχουν ευκαιρία να βελτιώσουν τα οικονομικά τους. Αναμένονται εκπλήξεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

Ζυγός

Μια στιγμή για προσωπική υποβολή στο να μπορέσετε να πείσετε τους άλλους πως εσείς αξίζετε κάτι καλύτερο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είναι αυτοί που μέσα από διπλωματικές σχέσεις θα μπορέσουν να αναδείξουν τα ταλέντα τους και να βάλουν όρια σε ανθρώπους αλλά και καταστάσεις, που θα έχουν μακροπρόθεσμο σκοπό.

Σκορπιός

Η πανσέληνος για εσάς είναι αρκετά τυχερή προς το ζώδιο σας, καθώς βοηθά την έναρξη μια νέας συνεργασίας η οποία ήταν για καιρό κάτι που ήταν αδύνατο να φανεί στα μάτια σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, κοντά στις 18 του μηνός θα νιώσουν θετικές εκπλήξεις.

Τοξότης

Μια κατάσταση ανταγωνιστική πλησιάζει στη ζωή σου, παρόλα αυτά έχεις τα εργαλεία και γενικότερα τα όπλα να την αντιμετωπίσεις. Τυχερά ταξίδια αναμένεται να εμφανιστούν για να νιώσεις και εσύ πώς χαλαρώνεις κάπως από την ενέργεια Κρόνου-Ποσειδώνα.

Αιγόκερως

Η έναρξη μιας επαγγελματικής συμφωνίας, κυρίως στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, θα δείτε πώς θα αλλάξει ένα κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

Οι υπόλοιποι νιώθετε μια κούραση και πώς θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας αν θέλετε να έχετε αποτέλεσμα στις δραστηριότητές σας.

Υδροχόος

Με μια πανσέληνο που συμπίπτει με το ζώδιο σου, καλείσαι να διώξεις πράγματα που σε βαραίνουν και να διαβείς προς νέα μονοπάτια. Για σένα αυτή η πανσέληνος είναι μια κατάσταση έκφρασης και αποδοχής συναισθημάτων. Μη προσπαθήσεις να τα διώξεις απλά γίνε κομμάτι του ονείρου σου.

Ιχθείς

Θα πρέπει να αποδεχτείς πώς αυτά που θέλεις ή και οραματίζεσαι, δεν συμπίπτουν πάντα με τα οράματα ή τα σχέδια των άλλων. Το τι μια κατάσταση είναι καθαρά στα χέρια σου και ξέρεις πώς να τη χειριστείς, αρκεί να μη «παραμυθιαστείς» από όλους συμπίπτει πώς ανοίγει ένα δεδομένο για σένα καινούριο που θα πρέπει να παλέψεις με νύχια και με δόντια.