Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 13/6-19/6/2016

0

Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 13/6-19/6/2016 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια κατάσταση που αφορά την εργασία σου ίσως σε ταράξει και πλέον πρέπει να βρεις νέους τρόπους ή μεθόδους ώστε να αντιμετωπίσεις πράγματα που παλιότερα για σένα θα ήταν παιχνίδι.

Ερωτικά ευνοείσαι αρκετά καθώς παίζει πολύ έντονα το φλερτ στη ζωή σου.

Ταύρος

Πολλές φορές θα νιώσεις παγιδευμένος μέσα στα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Πρέπει να αντιμετωπίσεις καταστάσεις χωρίς εμμονές και να δεις τα πράγματα με αντικειμενικότητα.

Στα επαγγελματικά θα δεις ότι ανοίγονται νέοι ορίζοντες τους οποίους πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Δίδυμοι

Αυτό το διάστημα καλείσαι να είσαι προσεκτικός τόσο στις συζητήσεις, όσο και στις συνεργασίες. Ίσως πρέπει να βάλεις ένα τέλος σε καταστάσεις και να απομονωθείς ώστε να πάρεις δύναμη. Το να κατηγορείς τον εαυτό σου για λάθη του παρελθόντος δεν σε ευνοεί, αλλά αντίθετα πρέπει να ξαναβρείς δύναμη να πιστέψεις σε σένα.

Καρκίνος

Αρκετά ξεκαθαρίσματα όσο αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις και μάλιστα σε καταστάσεις που είχες βάλεις νερό στο κρασί σου, τώρα απαιτείται επίλυση καταστάσεων.

Ερωτικά αναμένονται ευκαιρίες που έχουν σχέση με το παρελθόν.

Λέων

Το προηγούμενο διάστημα ένιωσες αρκετές πιέσεις και δοκιμασίες, γεγονός που σε κάνει να μη θέλεις να κάνεις πράγματα και να γίνεις αναβλητικός.

Γενικά η διάθεση σου, είναι λίγο πεσμένη και καλό θα είναι να στραφείς προς τα δικά σου άτομα ώστε να πάρεις τη ζεστασιά που χρειάζεσαι.

Παρθένος

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, θα νιώσεις πως βελτιώνεται η επικοινωνία σου με τους άλλους και πως μπορείς να είσαι περισσότερο διπλωματικός.

Προσοχή όμως θα πρέπει να δεις τα δικά σου θέλω και επιθυμίες, καθώς πέφτεις εύκολα σε παγίδες να βλέπεις τα πράγματα μέσα από τα μάτια των άλλων.

Ζυγός

Νέες πόρτες και ευκαιρίες ανοίγονται για σένα τόσα στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά.

Υπάρχει το ενδεχόμενο ταξιδιού ή ενός κοσμικού γεγονότος που θα σε φέρει σε επαφή με νέες γνωριμίες.

Είναι μια εποχή που είσαι αρκετά γόνιμος σε ιδέες και μπορείς να τις υλοποιήσεις.

Σκορπιός

Αν και δεν είσαι άτομο των εκπλήξεων, θα δεις αρκετή αλλαγή σκηνικών αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ώστε να αντιμετωπίσεις τα πράγματα στωικά.

Θα αφιερώσεις δημιουργικό χρόνο με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και θα είναι ένα μέσο που θα σου δώσει δύναμη. Ενδεχόμενο χωρισμών από συνεργασίες.

Τοξότης

Αρκετά κρυφή θα είναι η επικοινωνία σου αυτό το διάστημα όσο αφορά τα αισθηματικά. Ίσως δημιουργήσεις μια σχέση που για κάποιο λόγο θα πρέπει να την κρατήσεις κρυφή.

Οικονομικά μετά από καιρό ανοίγονται ευκαιρίες και παίρνεις μια δόση δύναμης από τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα που πρέπει να αποδείξεις στους άλλους ποιος είσαι πραγματικά. Τι είναι αυτό που έβαλες ως στόχους και πώς θα τα πραγματώσεις. Αν και νιώθεις κάποιες μικρές απογοητεύσεις που τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες, το να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα θα σε βοηθήσει.

Υδροχόος

Επαγγελματικά θα βιώσεις ένα διάστημα που βγαίνουν πολλές υποχρεώσεις που δεν είχες προβλέψει. Ωστόσο η οργάνωση και η καλή διαχείριση καταστάσεων θα σε προλάβει από αρκετά λάθη.

Αισθηματικά νιώθεις πώς μπλοκάρεσαι και πώς δεν έχεις την ισάξια ανταπόκριση από το σύντροφο. Θα πρέπει να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να μιλήσεις, καθώς το άλλο άτομο δεν έχει ιδέα για το τι αισθάνεσαι.

Ιχθείς

Αυτό το διάστημα θα δεις πώς αρκετά πράγματα περνούν από τα χέρια σου και δεν μπορείς να βασιστείς σε κανέναν άλλο παρά στον εαυτό σου.

Μετά τις 17 του μήνα θα δεις πώς κάποια πράγματα διορθώνονται, καθώς θα ονειρευτείς ξανά και θα αρχίσεις να κάνεις τα πράγματα όπως  πραγματικά χρειάζεται και σου αξίζει.