Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 1-7/8/2016

0

Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 1-7/8/2016 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Οι ηγετικές σου ικανότητες, θα βγουν μπροστά και μάλιστα οι εκρήξεις σου θα είναι έντονες. Για αυτό να είσαι προετοιμασμένος για όλα, αρκεί να τα έχεις οργανώσει καλά στο μυαλό σου. Θα έχεις όμως έντονη δημιουργικότητα, ένα στοιχείο που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

Ταύρος

Ένα διάστημα που πιστεύετε ότι δοκιμάζεστε και για να γίνει κάτι καλό θα πρέπει να αντέξετε λίγο ακόμη. Φυσικά για τους γεννημένους του δεύτερου αλλά και του τρίτου δεκαημέρου είναι κατά κάποιο τρόπο μια περίοδος προετοιμασίας και οργάνωσης για το επόμενο διάστημα.

Δίδυμοι

Αρκετοί από εσάς ξεκαθαρίζετε πράγματα και μπαίνετε σε μια διαδικασία σιγά-σιγά αυτοελέγχου και αλλαγής σχεδίων. Παρόλο που είστε αρκετά γοητευτικός και νιώθετε ότι μπορείτε να αρχίσετε μια σχέση, καλύτερα να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, γιατί ακόμη ξεκαθαρίζετε με το παρελθόν.

Καρκίνος

Μια περίοδος όπου κάτι τελικά θα γίνει με τα οικονομικά σου και θα δείξεις κάποιες στιγμές ανάκαμψης στη ζωή σου. Γενικά το διάστημα αυτό είναι λίγο ευαίσθητο σε θέματα υγείας όπου θα πρέπει να υπάρχει αρκετή προσοχή, κυρίως στους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

Λέων

H νέα σελήνη στο ζώδιο σου, στις 2 Αυγούστου σε κάνει ανέμελο και προσπαθείς με αισιόδοξη στάση ζωής να λύσεις τα τυχόν προβλήματα που σε απασχολούν. Θέλεις να κάνεις μια δυναμική νέα αρχή και έχεις την τύχη με το μέρος σου να κάνεις και τους εχθρούς να σε δουν διαφορετικά.

Παρθένος

Πέρασες ένα διάστημα που είσαι εκτός και τώρα καλείσαι ξανά να δώσεις φως σε πράγματα και να αρχίσεις δυναμικά τη δράση. Με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο σου στις 5 Αυγούστου θα έχεις καλύτερη επικοινωνία, τόσο με το περιβάλλον σου όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγός

Μια περίοδος όπου έχεις ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη και πιστεύεις έντονα πώς χρειάζεται να βάλεις feeling στα πράγματα, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Πρόσεχε όμως ιδιαίτερα τις ρήξεις με τα κοντινά σου άτομα, κυρίως με οικογένεια.

Σκορπιός

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να ασχοληθείς αρκετά με τα οικονομικά σου, τόσο ώστε να προλάβεις καταστάσεις όσο και για να μπορείς να έχεις απόθεμα. Τόσο υλικής όσο και ενεργειακής κατάστασης. Η νέα Σελήνη σε βοηθάς να επαναπροσδιορίσεις στόχους.

Τοξότης

Η ικανότητές σου και οι κόποι που προσπαθείς ολοένα αλλά κάτι γίνεται και στα χαλάει, βλέπεις πλέον να αποδίδουν. έχεις καιρό που σπέρνεις το σπόρο και ήρθε η ώρα να απολαύσεις κάτι καινούριο στη ζωή σου. Με τον Άρη σύμμαχο στο ζώδιο σου, είσαι έτοιμος για εξερευνήσεις.

Αιγόκερως

Μια περίοδος που θα πρέπει να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και ούτε μια στιγμή να διανοηθείς να ξεφύγεις. Παρότι νιώθεις πως θα μπορούσες να είσαι και ο παρατηρητής μιας κατάστασης και όχι ο ηθοποιός, καλείσαι να λειτουργήσεις περισσότερο πρωταγωνιστικά παρά παρασκηνιακά.

Υδροχόος

Ένα διάστημα δημιουργικό στο να μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας και γενικότερα να κάνετε καλύτερες τις σχέσεις με τους γύρω σας. Τα πράγματα για σας είναι λίγο σαν δίκοπο μαχαίρι καθώς καλείστε να «πουλήσετε» τον εαυτό σας, με το δυνατότερο υψηλό κόστος.

Ιχθείς

Νιώθεις τελευταία πως υπάρχει δικαίωση και πώς τελικά κάποια πράγματα κατακτιούνται με επιμονή και υπομονή.  Ξεφεύγεις τελευταία σε ένα δικό σου κόσμο στο πώς βλέπεις τα πράγματα. Από τη μία είναι αρκετά καλό γιατί βρίσκεις διεξόδους, απλά πρόσεχε και τις συνέπειες.