Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 6/3-12/3/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 6/3-12/3/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα έντονη που συνεχίζετε να είστε ο πρωταγωνιστής των γεγονότων και να καταφέρνετε να διορθώσετε δεδομένα που δεν πήγαιναν καλά εδώ και καιρό. Προσοχή στις εντάσεις στο εργασιακό κομμάτι, καθώς ενδέχεται να μπλεχτείτε σε θέματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Ένας έρωτας από το παρελθόν, υπάρχει περίπτωση να σε προβληματίσει.

Ταύρος

Μια εβδομάδα όπου ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σας. Αρχίζετε να είστε διεκδικητικοί και να πιστεύετε περισσότερο στις ικανότητές σας. Είναι κατάλληλη περίοδος για εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να βρείτε τις λύσεις που αναζητάτε. Προσοχή στις κρυφές σχέσεις, είτε στο ερωτικό κομμάτι είτε σε φιλικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Αρκετές φιλίες και σχέσεις από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους και για λίγο καιρό θα νιώθεις πως περιστοιχίζεσαι από άτομα του παρελθόντος. Θα πρέπει όμως να μη δοθείς άσκοπα σε άτομα που σου τρώνε το χρόνο αλλά να δώσεις αυτό που χρειάζεται στο κατάλληλο άτομο και τίποτα παραπάνω. Θα είναι μια εβδομάδα δύσκολη στο κομμάτι της επικοινωνίας καθώς νιώθεις πώς δύσκολα συνεννοείσαι.

Καρκίνος

Γενικότερα έχεις αρκετά καλή διάθεση και ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, γεγονός που προσελκύει άτομα γύρω σου. Προς το τέλος της εβδομάδος αρχίζει να ανοίγει το κομμάτι των επαγγελματικών και είναι πλέον περίοδος όπου μπορείς να υλοποιήσεις πράγματα, αφού πιθανότατα θα εμφανιστούν τα κατάλληλα άτομα να σε βοηθήσουν. Προσοχή όμως γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι και χρυσός.

Λέων

Μια περίοδος που λειτουργείτε ως μαθητές και όχι ως δάσκαλοι. Αναζητάτε γνώση από συγκεκριμένα πράγματα που σας ενδιαφέρουν αλλά και γενικά προσπαθείτε να ρουφήξετε οτιδήποτε καινούριο ως πληροφορία συμβαίνει γύρω σας. Στην προσπάθεια σας να προσεγγίσετε νέα άτομα, θα πρέπει να προσέξετε τους τρόπους σας. Προσοχή στα οικονομικά αλλά και στις άσκοπες σπατάλες, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδος.

Παρθένος

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά να είσαι διπλωματικός τόσο με τα κοντινά σου άτομα, όσο και με τον επαγγελματικό τομέα. Το να μπορέσεις να βγεις έξω από το πρόβλημα και να το δεις σαν θεατής ίσως αποδειχθεί πώς είναι σωτήριο. Πιθανή επιστροφή κάποιας αρκετά παλιάς σχέσης. Ίσως βέβαια να είναι έκπληξη για σένα απλά θα πρέπει να καταλάβεις πως ότι τελείωσε-τελείωσε και να μην πιστεύεις σε θαύματα.

Ζυγός

Είναι μια εποχή κατάλληλη ώστε να έρθετε πιο κοντά με δικά σας άτομα και να προσπαθήσετε να επιλύσετε προβλήματα μικρά που ίσως αργότερα, αν τα αφήσετε, να διογκωθούν. Μια εβδομάδα που ίσως χρειάζεται να δουλέψετε παραπάνω για να μπορέσετε να καταλάβετε πως τα “αγαθά κόπεις κτώνται”. Στον τομέα εργασία που τόσο επιθυμείτε, έρχεται μια εποχή που θα σας δικαιώσει.

Σκορπιός

Μια περίοδος που θα αρχίσεις να βάζεις όρια τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Πρέπει να θυμάσαι αποτυχίες του παρελθόντος και να εκμεταλλευτείς την πείρα σου, ώστε να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Πλέον ξεκαθαρίζεις πράγματα και μοιράζεσαι συναισθήματα και γεγονότα με αυτούς που θέλεις και όχι με αυτούς που πρέπει.

Τοξότης

Μια εβδομάδα που θα θελήσεις να κάνεις έντονες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Θα αναρωτηθείς αρκετές φορές, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, αν αξίζει ότι κάνει ή όχι. Ίσως έρθεις πολλές φορές σε κόντρα με τα θέλω σου και αρχίζεις να αποφασίζεις πιο γρήγορα από ότι προγραμμάτιζες. Λίγο μπερδεύεσαι με το τι πρέπει να κάνεις και αποπροσανατολίζεσαι, αλλά είναι επιλογή σου και δεν θέλεις να ακούσεις κανένα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Aιγόκερως

Μια περίοδος που θέλετε περισσότερο και δημιουργικότερο χρόνο με τον εαυτό σας για να τακτοποιήσετε πράγματα. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε πως δικαιώνεται η δουλειά σας μετά από καιρό. Πλησιάζει μια σχέση με διάρκεια, αρκεί να είστε θετικοί και να μπορέσετε να μην απορρίψετε ανθρώπους από την πρώτη ματιά.

Υδροχόος

Αρχίζεις να νιώθεις μια κατάσταση εύνοιας, από απρόβλεπτους παράγοντες. Κυρίως συνεργάτες που δεν έδωσες προσοχή παλαιότερα, τώρα θα σου φανούν χρήσιμοι για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Προς το τέλος της εβδομάδος τα οικονομικά είναι ένα κομμάτι που θα σε απασχολήσει αρκετά. Ανάλογα με την οργανωτικότητα αλλά και την πρακτικότητα που θα χρησιμοποιήσεις, υλοποιείς στόχους σου.

Ιχθύες

Νιώθεις κάπως ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, ούτε καλά ούτε και άσχημα. Έχεις συναισθήματα αναπόλησης από το παρελθόν και πολλές στιγμές δεν ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς. Καλείσαι να ξεκινήσεις μια νέα πορεία μόνος σου με γνώμονα αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν και σύντομα θα καταλάβεις πως έχεις αρκετή δύναμη να πετύχεις πράγματα.