Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 5/9-11/9/2016

0

 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (5/9 έως 11/9/16) από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό, υπάρχει μια περίοδο έντονης δραστηριοποίησης κυρίως στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Δίνονται ευκαιρίες για έρωτες που αναζωπυρώνονται και αποκτούν ενδιαφέρον.

Ενώ οι ήδη δεσμευμένοι, προσέξτε μήπως από επιπολαιότητα διαλύσετε σχέσεις.

Ταύρος

Ένα διάστημα που ευνοεί κυρίως την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και ο,τιδήποτε σχετίζεται με το κομμάτι ομορφιάς, είτε ανήκει στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον προσωπικό. Το τρίγωνου ¨Ήλιου-Πλούτωνα στις 7/9, σας ευνοεί στο να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα.

Δίδυμοι

Μια περίοδος που καλείσαι να βγάλεις τον εγωισμό και να δεις τα πράγματα και από άλλη οπτική γωνία. Οι εμμονές σε κάποια ζητήματα δεν θα σε βοηθήσουν και τελικά θα χάσεις αντί να νικήσεις. Ένα διάστημα που γενικά θα πρέπει να κάνεις πίσω,  καθώς η δικαίωση έρχεται τον επόμενο μήνα.

Καρκίνος

Βελτιώνεται ο τρόπος που πλέον βλέπεις την καθημερινότητα μέσα από το να αλλάξεις αντίληψη και να δεις θετικότερα τις αλλαγές που νιώθεις πως έρχονται. Προσπάθησε να είσαι κοντά σε δικά σου άτομα και να τους δείξεις την αγάπη σου.

Προσοχή στις μετακινήσεις, αλλά και στη χρήση των μηχανημάτων.

Λέων

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός με τα οικονομικά σου και γενικά δεν ενδείκνυται να κάνεις αλλαγές και να ανοίξεις δρόμους. Λίγο ακόμη θα πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί το επόμενο διάστημα με την είσοδο του Δία στο Ζυγό, θα δεις πραγματικά να ανοίγονται ευκαιρίες και δρόμοι στη ζωή σου.

Παρθένος

Ένα διάστημα που θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις στο πώς θα κινηθείς πλέον από δω και πέρα όσο αφορά τα επαγγελματικά αλλά και τα οικογενειακά ζητήματα. Αν και υπάρχουν αρκετές συγκρούσεις και εντάσεις, θα πρέπει να φανείς ψύχραιμος και να πάρεις αποφάσεις με τρόπο λογικό που αργότερα δεν θα μετανιώσεις.

Ζυγός

Ξεκινά μια περίοδο που θα γεννήσει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου και θα δεις αρκετά από τα σχέδια σου να υλοποιούνται. Η έναρξη αυτής της κατάστασης σε βρίσκει τώρα σε ένα μετέωρο βήμα, καθώς θέλεις να κάνεις πολλά αλλά ακόμη αγνοείς το πώς. Σιγά-σιγά εμφανίζονται αρκετές ευκαιρίες που θα σε κάνουν να βρεις ξανά τη λάμψη σου.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που μπορείτε να φανείτε και να δικαιωθείτε μέσα από τη διαφορετικότητά σας, σε σχέση με τους άλλους. Είτε αυτό είναι στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον τρόπο που εργάζεστε.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να κρατήσουν αποστάσεις και να μη μπλεχτούν σε καταστάσεις που μετά θα το μετανιώσουν.

Τοξότης

Πολλά από τα σχέδια σας, θα δείτε να παίρνουν αναβολές και να πρέπει να αφήσετε το χρόνο να δείξει πότε είναι η καλή περίοδος και όχι να κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να φανείτε γενναίοι και ετοιμοπόλεμοι να αντιμετωπίσετε καταστάσεις και γεγονότα που αργότερα θα νιώθετε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να το ρίξετε έξω και να κοιτάξετε τον εαυτό σας και πώς να περνάτε καλά, παρά να ασχολείστε με θέματα άλλων. Χρειάζεται να πάρετε δύναμη και να ξαναβρείτε τον εαυτό σας, καθώς νιώσατε πώς το προηγούμενο διάστημα είχατε μια έντονη κούραση χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που ευνοούνται αρκετά τα ταξίδια και γενικότερα οι απολαύσεις, καθώς χρειάζεται να πάρετε το χρόνο σας να σκεφτείτε και να δείτε πώς θα υλοποιήσετε τα σχέδια σας, από δω και πέρα.

Μια περίοδος που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε καθώς θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και γοητευτικοί, οπότε μπορείτε να πάρετε με το μέρος σας ακόμη και τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ιχθείς

Ένα διάστημα που θα πρέπει να ισορροπήσεις και να δεις τη πραγματικά αξίζει και τι όχι. Ενδέχεται αρκετή πίεση στο εργασιακό κομμάτι, καθώς θα αισθάνεσαι πως κάνεις πράγματα χωρίς αποτέλεσμα. Είναι ακόμη ένα κανάλι που θα πρέπει να εργαστείς για να δικαιωθείς το επόμενο διάστημα.