Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 30/5-5/6/2016

0

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την περίοδο 30/5-5/6/2016 από την ερευνήτρια αστρολογίας Μελίνα Εσερμπόγλου.

Κριός

Διεκδίκηση καταστάσεων και αλλαγές ως προς τον τρόπο δράσης σας, θα είναι αυτό το οποίο καλείστε να θέσετε αυτό το διάστημα. Το να παλέψετε χωρίς να βγάλετε επιθετικότητα και εντάσεις, είναι κάτι που θα σας ανταμείψει το επόμενο διάστημα.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσουν έντονες αλλαγές και στα ερωτικά τους.

Ταύρος

Αναμένονται νέες συμφωνίες και συνεργασίες όσο αφορά το εργασιακό σας κομμάτι. Προσοχή στα οικονομικά και τις σπατάλες.

Στα ερωτικά θέλει ιδιαίτερο χειρισμό ώστε να μη βρεθείτε έκπληκτοι μπροστά σε μια κατάσταση που δε θα μπορείτε να τη διαχειριστείτε.

Δίδυμοι

Είναι μια περίοδος όπου θα κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα τόσο σε εργασία, όσο και στα προσωπικά σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, θα θελήσουν να κόψουν μαχαίρι δεσμούς και καταστάσεις που ήταν βάρος για αυτούς.

Ωστόσο δεν χάνονται ευκαιρίες καθώς ερωτικά είστε σε πολύ καλή διάθεση και τραβάτε αρκετά βλέμματα.

Καρκίνος

Ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου και όχι με τους άλλους. Κυρίως πρέπει να εστιαστείς στο θέμα υγείας ώστε να κάνεις αλλαγές σε ότι αφορά ή τη διατροφή σου ή γενικότερα τον τρόπο ζωής σου.

Η καλύτερη οργάνωση και τήρηση του προγράμματός σας, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε καλύτερα τα πράγματα.

Λέων

Μια έντονη φάση για αλλαγές θα σε ωθήσει να ξεκινήσεις κάτι δημιουργικό. Έχετε μια αίσθηση ελευθερίας, γιατί ήδη το τελευταίο διάστημα κλείσατε και κλείνετε αρκετές υποθέσεις.

Ήρθε η στιγμή για μια ανανέωση η οποία έρχεται εσωτερικά ή εξωτερικά.

Παρθένος

Ευνοούνται οι συζητήσεις και ανοίγονται νέοι δρόμοι για συνεργασίες. Θα είσαι αρκετά πρωτοποριακός σε ιδέες και θα θελήσεις να τις μοιραστείς. Μόνο που δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τις πραγματοποιήσεις, καθώς πρέπει να κλείσεις τελείως κάποιες τρύπες που έχεις αφήσει ανοιχτές.

Ζυγός

Ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας κυρίως όσο αφορά τα οικονομικά, όμως είναι κάτι προσωρινό και είναι μια κατάσταση που σύντομα θα αλλάξει και θα έρθουν τα πράγματα σε μια σειρά.

Θα νιώσετε πώς δοκιμάζεστε για ακόμη μια φορά και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να αντεπεξέλθετε στις ήδη υπάρχουσες συνθήκες.

Σκορπιός

Αυξημένη δραστηριότητα και έντονες καταστάσεις είναι αυτό που θα σε απασχολεί συνεχόμενα. Η κατάσταση μπλέκεται περίεργα όσοι ασχολούνται με συλλογικές εργασίες και πρέπει να ανταπεξέλθουν σε σωστό χειρισμό ώστε να μη χάσουν τον έλεγχο.

Πιθανή επανασύνδεση σε ερωτικά αλλά και στα επαγγελματικά.

Τοξότης

Αρκετές πιέσεις κυρίως στο κομμάτι των προσωπικών σχέσεων. Φαίνεσαι να μην έχεις το χώρο σου και να προσπαθείς να τελειώσεις πράγματα που δεν αξίζουν. Πιθανοί χωρισμοί τόσο στα ερωτικά όσο και στις συνεργασίες.

Πιθανόν να ακυρωθούν κάποια σχέδια αλλά θα καταλάβετε ότι θα σας βγει σε καλό.

Αιγόκερως

Εξελίξεις στα επαγγελματικά είναι αυτό που ανοίγει για σένα σαν μια ευκαιρία που θα πρέπει να πιάσεις, ώστε να κυνηγήσεις όνειρα και νέους στόχους.

Κυρίως οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, ξεφεύγουν βρίσκοντας λύσεις σε προβλήματα και καταστάσεις που ως τώρα τους μπλόκαραν.

Υδροχόος

Αν και υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στα οικονομικά, είστε σε μια φάση κρίσιμη που θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Οι ευκαιρίες έρχονται από επαγγελματικές ευκαιρίες και καταστάσεις που ως τώρα τις βλέπατε επιφανειακά και δεν θέλατε να ασχοληθείτε μαζί τους.

Ιχθείς

Το οικονομικό είναι για σένα κάτι το οποίο ανοίγει αυτή την περίοδο και επιτέλους αισθάνεσαι μετά από καιρό μια υλική ασφάλεια. Πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό σε εμπνέει και σε βοηθά να πας ένα βήμα πιο πέρα.

Προσοχή όμως, καθώς θα πρέπει να αποφύγεις σκάνδαλα και καταστάσεις όπου θα βρεθείς μπλεγμένος.