Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 29/1-4/2/2018

0

Αστρολογικές προβλέψεις για την περίοδο 29/1-4/2/2018, από τη Μελίνα Κλεάνθη-αστρολόγο

Κριός

Ένα διάστημα αρκετά επικοινωνιακό για σένα. Λόγω του ότι και ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και οι δημόσιες  σχέσεις που σε βοηθούν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να έρθεις πιο κοντά σε στόχους. Καθόλου απίθανο να σε φέρει πιο κοντά σε ένα νέο έρωτα. Κυρίως το τρίτο δεκαήμερο βιώνει τις τελευταίες ανατροπές στη ζωή του ώστε να αλλάξει πράγματα.

Ταύρος

Προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη και συγκρούσεις που δεν θα σας ωφελήσουν πουθενά. Οι Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου βοηθιούνται μέσα από την έκλειψη ώστε να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις για να ξεχωρίσουν στον τομέα που θέλουν. Ίσως βέβαια λόγω ταλαιπωρίας που αφορά κυρίως το τρίτο δεκαήμερο κάποιοι μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα μέσα από συνθήκες κατάλληλες που έρχονται στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Μια περίοδος που σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου εμφανίζονται ευκαιρίες για ταξίδι ή και σπουδές. Ίσως έρθουν κάποιες εντάσεις με άτομα στο χώρο της δουλειάς, οπότε προσοχή στο χειρισμό της κατάστασης. Για κάποιους από εσάς θα έρθει μια μεγάλη έκπληξη στη ζωή σας που σας βοηθά στον τομέα τύχης. Κυρίως το τρίτο δεκαήμερο βοηθιέται αρκετά στο οικονομικό κομμάτι μέσα από τον Ερμή στον Υδροχόο.

Καρκίνος

Ένα διάστημα με κάποιες πιέσεις κυρίως σε θέματα σχέσεων, ωστόσο θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις ως προς τις επιλογές σου. Θα νιώσεις βέβαια ότι έχεις και τη στήριξη κάποιων ανθρώπων. Ίσως βέβαια κουράζεσαι λίγο παραπάνω ωστόσο μέσα από την έκλειψη που θα γίνει, κυρίως για το δεύτερο δεκαήμερο υπάρχει οικονομική βελτίωση. Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέχει θέματα στα εργασιακά του, παρόλο που βλέπει λύσεις γύρω του.

Λέων

Μια εβδομάδα αρκετά έντονη για σένα. Κυρίως μέσα από την έκλειψη θα δεις πως είναι μια στιγμή που μπορείς να πάρεις τα πάνω σου μετά από καιρό. Το δεύτερο δεκαήμερο ευνοείται αρκετά σε θέματα τύχης. Για πολλούς από εσάς γίνεται κάτι έντονο, όπου θα βρείτε λύσεις εκεί που φαίνεται πως δεν υπάρχουν.  Το τρίτο δεκαήμερο ή γνωρίζει έναν νέο έρωτα ή ανανεώνει έναν έρωτα που υπάρχει ήδη.

Παρθένος

Μια εβδομάδα που βοηθά να λύσεις θέματα με άτομα οικογενειακού περιβάλλοντος. Κυρίως νέες συνεργασίες προβάλλουν στο προσκήνιο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Τα άτομα του τρίτου δεκαήμερου θα πρέπει να προσέξουν τις οφειλές τους και να κάνουν μια σχετική οικονομία στο θέμα των οικονομικών.

Ζυγός

Ένα διάστημα που πρέπει να προσέξεις εντάσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως κάποιες γνωριμίες ή ταξίδια σε βοηθήσουν να ανανεωθείς. Ίσως κάποιες βελτιώσεις στον τομέα της δουλειάς σου σε βοηθήσει να ανέβεις ψυχολογικά. Προσοχή εσείς του τρίτου δεκαήμερου σε σχέση με τις συγκρούσεις με τους γύρω σας, ωστόσο θα έχετε μια επιτυχία μέσα από κάτι που θα διεκδικήσετε.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω σου. Στο εργασιακό κομμάτι όμως μπορείς να ανταπεξέλθεις μέσα από νέες συμφωνίες ή συνεργασίες που βγαίνουν στο προσκήνιο. Για το δεύτερο δεκαήμερο θα υπάρξουν βελτιώσεις μέσα στο σπίτι. Κυρίως το τρίτο δεκαήμερο μέσα από το Δία, αρχίζει να βελτιώνει τη ζωή του και να έχει τις ευκαιρίες αυτές που περιμένει εδώ και καιρό.

Τοξότης

Μια περίοδος που πρέπει και επιβάλλεται να πάρεις αρκετές αποφάσεις. Ο Άρης στον Τοξότη σε κάνει αρκετά δυναμικό και μαχητικό ώστε να πετύχεις πράγματα. Το δεύτερο δεκαήμερο είναι αυτό που σε βοηθά να επιλύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Ίσως βέβαια να είσαι λίγο ακραίος, ωστόσο θα πρέπει να βρεις διπλωματικές λύσεις. Το τρίτο δεκαήμερο νιώθει αρκετά έντονη ενέργεια καθώς νιώθει πως ανανεώνεται ψυχολογικά.

Αιγόκερως

Αρκετά επικοινωνιακό για σένα αυτό το διάστημα και θα μπορέσεις να πετύχεις πράγματα. Ευνοούνται οι μετακινήσεις και τα οικονομικά σου. Προσοχή όμως μη βγεις εκτός εαυτού και τα γκρεμίσεις όλα. Επιτυχίες κυρίως για το δεύτερο δεκαήμερο με τη βοήθεια του Πλούτωνα στο ζώδιο σου. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι σημαντικές μέρες για να πετύχεις πράγματα.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που βελτιώνεις τις συνθήκες γύρω σου και έρχεσαι κοντά με άτομα με τα οποία είχες απομακρυνθεί. Αρκετοί από εσάς ευνοούνται με νέες γνωριμίες ώστε  να μπορέσουν να πετύχουν πράγματα. Πρέπει να αρπάξεις όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται καθώς η έκλειψη αυτή σε βοηθά να ξανακερδίσεις έδαφος σε πράγματα που είχες χάσει στο παρελθόν. Καλό διάστημα επίσης να ξεπεράσεις φοβίες και ανασφάλειες.

Ιχθύες

Ίσως έρθουν κάποιες εντάσεις παραπάνω για το πρώτο δεκαήμερο. Βέβαια ο Ερμής στον Υδροχόο από τα μέσα της εβδομάδας, σε βοηθά να βελτιώσεις θέματα με το ψυχολογικό σου κομμάτι.Το δεύτερο δεκαήμερο βελτιώνει την υγεία και παράλληλα ευνοείται αρκετά στον τομέα εύρεσης εργασίας. Κυρίως βλέπεις βελτίωση στο κομμάτι της υγείας σου που σε ταλαιπώρησε αρκετά.

________________________

Η Μελίνα Κλεάνθη σπούδασε στο ΤΕΙ Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολείται με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσει τον εαυτό της και κατ’ επέκταση τον κόσμο.   Ασχολήθηκε αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό της διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από τον Φιλοσοφικό Οργανισμό και εθελοντική βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο.

-Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport .

-Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”.

-Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”.

-Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας .

– Συμμετοχή σε εβδομαδιαία εκπομπή με προβλέψεις ζωδίων στο Ράδιο “Αρένα”.

-Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας.

-Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας.

-Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος  κατανόησης του

Εαυτού μας.

-Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα  Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς.

-Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και συμβολολογία Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας.

-Ειδικές σπουδές πάνω  σε κλασσική φιλοσοφία.

-Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και  ψυχολογία.

-Σπουδές πάνω σε  Σχολή Πιστοποίησης Επάρκειας στην Ωριαία Αστρολογία

Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ.

Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία.

Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου.