Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 28/6-4/7/2016

0

Οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια αλλαγή πλησιάζει στη ζωή σου και είναι εκείνο το σημείο που θα πρέπει να προσέξεις τις σχέσεις σου με τους άλλους ώστε να μπορέσεις να καταφέρεις τα πράγματα χωρίς μεγάλες απώλειες.

Η διαίσθησή σου σε συνδυασμό με τη λογική, σε οδηγεί σε θετικά συμπεράσματα, εφόσον έχεις την ικανότητα προσαρμογής σε νέα δεδομένα.

Ταύρος

Μια προσοχή παραπάνω στα οικονομικά σου, είναι ένα στοιχείο που θα ασχοληθείς αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Σιγά-σιγά αρχίζεις και αποδέχεσαι τα πράγματα, πιστεύοντας πλέον πώς δεν κινούνται όλα εναντίον σου, αλλά τελικά τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο.

Δίδυμοι

Μια περίοδος που καλείσαι να βελτιώσεις την εικόνα σου ως προς τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα. Κυρίως σε θέματα προσωπικών σχέσεων, θα καταλάβεις πώς πλέον είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκινήσεις με άλλες βάσεις και ό,τι αρχίσεις θα είναι μια ευκαιρία για να μπορέσεις να δεις τα πράγματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα.

Καρκίνος

Μια κατάσταση αρχίζει στη ζωή σου, που θα σε βρει να προτρέχεις τα γεγονότα. Αποκτάς μια αισιόδοξη στάση ζωής και μια πεποίθηση πως τα πράγματα πλέον αρχίζουν να κινούνται υπέρ σου.

Πρέπει να μην αμελήσεις τα πράγματα που θεωρείς προτεραιότητα αλλά κυρίως να είσαι σίγουρος πώς θα βγεις νικητής μέσα από μια μάχη.

Λέων

Η ικανότητα σου να βλέπεις μακριά για μια ακόμη φορά σε βγάζει από ένα αδιέξοδο. Είναι στιγμή που θα πρέπει να προωθήσεις τα πράγματα και να δεις από μια άλλη οπτική γωνία το πώς θα πρέπει να κινηθείς.

Πιστεύεις πως δε δικαιώνεσαι αλλά αντίθετα νιώθεις μπλοκαρισμένος. Τέλος της εβδομάδας θα δεις τα πράγματα να στρώνουν.

Παρθένος

Είναι η  στιγμή που θα πρέπει να διαγράψεις ό,τι σου κάνει κακό και να προχωρήσεις μπροστά έχοντας ως γνώμονα αυτά που σου συνέβησαν. Γενικότερα αρχίζεις να έχεις μια θετικότερη στάση ως προς την αντιμετώπιση των πραγμάτων και έχεις αρκετή βοήθεια από δικά σου άτομα.

Ζυγός

Η επικοινωνία σου αυτό το διάστημα, είναι το δυνατό σου χαρτί που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για την επίλυση προβλημάτων κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Μην απολογείσαι αλλά προσπάθησε να αφουγκραστείς τους άλλους και να προσπαθήσεις να γίνεις περισσότερο συγκαταβατικός.

Σκορπιός

Μια περίοδος που θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, όσο αφορά τα οικονομικά σου και να δώσεις βάσεις στις προτεραιότητες σου. Προσοχή με την κριτική σου, γιατί το παρακάνεις.

Μια μεγάλη επιτυχία σε ακολουθεί, αρκεί να έχεις ανοιχτά τα μάτια να την εντοπίσεις.

Τοξότης

Μια περίοδος που ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή στα νεύρα και στις εντάσεις, καθώς και στην αλόγιστη χρήση της ενέργειας σου.

Η κατάσταση σώζεται, αν βασιστείς στο σύντροφο σου, ο οποίος θα σε στηρίξει και θα σε βοηθήσεις να δεις τα πράγματα αντικειμενικά.

Αιγόκερως

Νιώθεις ότι κάποια πράγματα κινούνται από πίσω σου και ακόμη δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα. Θα χρειαστεί να βάλεις νέα δεδομένα για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ανθρώπους και καταστάσεις χρησιμοποιώντας αρκετή διπλωματία.

Υδροχόος

Είσαι σε μια κατάσταση ολοκλήρωσης καταστάσεων και θέλεις να τα προλάβεις όλα ώστε να μη βρεθείς ακάλυπτος στα γεγονότα.

Η ζωή σου βλέπεις να παίρνει μια ευχάριστη τροπή και να πηγαίνουν τα πράγματα ως προς τη μεριά σου. Βοηθά αρκετά το να είσαι επιφυλακτικός και να μη προδίδεις τα σχέδια σου.

Ιχθείς

Μια στιγμή ξεκαθαρίσματος τόσο στο ερωτικό αλλά και στο κοινωνικό σου κομμάτι .

Αρχίζεις πλέον να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά και δεν επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων.

Μια περίοδος όπου θα θελήσεις να βάλεις τέλος σε ό,τι ως τώρα σου έκλεινε το δρόμο και δε σε άφηνε να προχωρήσεις.