Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 20/6-27/6/2016

0

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την περίοδο 20/6-27/6/2016 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα που έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που παρέβλεψες λεπτομέρειες και ίσως τώρα θα πρέπει να ολοκληρώσεις τα παραλειπόμενα.

Προσοχή στις ακραίες καταστάσεις και γενικά προσπάθησε να μην πικράνεις άτομα δικά σου που αγαπάς και έπειτα το μετανιώσεις.

Ταύρος

Μια περίοδος που θα πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια, που ως τώρα απλά τα συζητούσες. Νιώθοντας πως πνίγεσαι και θέλοντας να κερδίσεις το χαμένο έδαφος, κάνεις προσπάθειες και βάζεις σε τάξη ιδέες και γεγονότα. Η ικανότητα σου στη διπλωματία αυτό το διάστημα βγαίνει με αρκετή φυσικότητα.

Δίδυμοι

Ήδη αυτό το διάστημα ήρθες σε μια κατάσταση καλύτερης επικοινωνίας με τους γύρω σου.

Πολλά φλερτ και έντονο το ερωτικό σκηνικό είναι αυτό που σε συνεπαίρνει και σε κάνει να ξεχνιέσαι.

Φυσικά είναι η κατάλληλη περίοδος για αλλαγές όσο αφορά την εμφάνισή και τον καλλωπισμό σου.

Καρκίνος

Ανοίγονται ευκαιρίες σε θέμα επαγγελματικό και θα πρέπει να μη χαθείς, αλλά να προχωρήσεις μπροστά.

Ιδιαίτερα ερωτικό αυτό το διάστημα καθώς μπορείς και έχεις ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφο ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Νιώθεις μια έντονη κούραση και σταδιακά μια εγκατάλειψη δυνάμεων. Μη κάνεις πίσω όμως γιατί τα πράγματα σταδιακά θα στρώσουν, αρκεί να κάνεις ένα βήμα ακόμη προς τον στόχο σου.

Κυρίως αυτό το διάστημα είναι καλό να ασχοληθείς σε ότι έχει σχέση με την υγεία σου και να προλάβεις γεγονότα που αργότερα θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς.

Παρθένος

Με μια πανσέληνο να σε επηρεάζει ανοίγει μια εβδομάδα που θα πρέπει να προσέξεις συμφωνίες και συμβόλαια. Παρόλο που είσαι ένα πρακτικό και λογικό άτομο, αυτή τη φορά θα πρέπει να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και να μην θαμπωθείς από μεγάλα πράγματα που πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν από το στόχο σου.

Ζυγός

Είσαι σε μια κατάσταση αναζήτησης και συλλογής νέων εμπειριών. Δε θες με τίποτα να σου κόψουν τα φτερά, γι αυτό γίνεσαι αρκετά καυστικός με όσους σου εμποδίζουν το δρόμο.

Θα πρέπει να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και να μην αφήσεις τους  γύρω σου να λειτουργούν ενάντια στα σχέδια σου.

Σκορπιός

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα κυρίως για επαγγελματικά ξεκινά αυτό το διάστημα και θα σε κάνει να αποπροσανατολιστείς λίγο από το στόχο σου. Ανοίγονται καινούρια πράγματα και πόσο καλό θα ήταν για σένα να κολλά στα παλιά.

Επίσης νέα δεδομένα σου δίνονται σε άτομα που έχεις διαπροσωπικές σχέσεις και καλείσαι να βρεις λύση, έχοντας ως γνώμονα λάθη του παρελθόντος.

Τοξότης

Προσοχή στην άσκοπη σπατάλη ενέργειας. Ανοίγεσαι σε αρκετά μέτωπα και καλείσαι να είσαι προσεκτικός το επόμενο διάστημα. Με την πανσέληνο να γίνεται πάνω στον άξονα σου, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά το παρασκήνιο καθώς νιώθεις έντονα πως κάτι γίνεται αλλά ακόμη δεν μπορείς να το αποδείξεις.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα έντονης δραστηριότητας προβάλλει στον ορίζοντα και καλείσαι να πάρεις το χρόνο σου για να αποφασίσεις τι πραγματικά πρέπει να κάνεις και τι όχι.

Θα είσαι αρκετά ευέλικτος στις διαπραγματεύσεις σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις συμφωνίες και σχέσεις το επόμενο διάστημα.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που όχι απλά δεν περνάς απαρατήρητος, αλλά λάμπεις και σκορπάς χαρά και γοητεία στο πέρασμά σου. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις-προτάσεις που θα σου γίνουν για το επόμενο διάστημα.

Στα επαγγελματικά θα πρέπει να κάνεις αυτά που έκανες ως τώρα χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, καθώς δικαιώνεσαι το επόμενο διάστημα.

Ιχθείς

Μια περίοδος που δεν το βάζεις κάτι και αρχίζεις να διεκδικείς ότι είχες χάσει ως τώρα. Ξαναποκτάς το χαμόγελό σου, αλλά κυρίως θέλεις να απολαύσεις τα πράγματα μέσα από το δικό σου μοναδικό όνειρο.

Μια βελτίωση αναμένεται στα οικονομικά και από κει παίρνεις μια ανάσα στο να μπορείς να συνεχίσεις.