Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 19/9-25/9/16

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 19/9-25/9/16 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια περίοδος «ανάστασης» στα ερωτικά σας, ξεκινά κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο καθώς ο Δίας στο Ζυγό ευνοεί την λάμψη και τη γοητεία σας.

Οι υπόλοιποι ευνοείστε κυρίως επαγγελματικά καθώς ανοίγονται ευκαιρίες για οικονομικά αλλά κυρίως εκείνοι του τρίτου δεκαημέρου αναμένεται να κάνουν αλλαγή καριέρας.

Ταύρος

Με τον Ερμή ανάδρομο, ανέβαλλες αρκετά πράγματα που ήθελες να κάνεις και λειτούργησε κάπως καταλυτικά για τη ζωή σου ώστε να κλείσεις κεφάλαια. Πλέον παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και βλέπεις ευκαιρίες να ανοίγονται εκεί που δεν τις περίμενες. Η υπομονή και η επιμονή που είχες τόσο καιρό σε δικαιώνουν.

Δίδυμοι

Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ομαλά και να μπορείτε επίσης με τους γύρω σας να βρείτε μια συνεννόηση κυρίως από τις 23 του μήνα και μετά που γυρνά ο Ερμής ορθόδρομος.  Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχουν να διευθετήσουν θέματα με την οικογένεια τους. Γενικότερα για όλους τους Διδύμους αλλά κυρίως του τρίτου δεκαημέρου προσοχή σε ατυχήματα.

Καρκίνος

Η πορεία σου από δω και πέρα θα είναι αρκετά ανοδική, καθώς βλέπεις πράγματα να κινούνται υπέρ σου, μέσα από γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις. Επίσης οι γεννημένοι το δεύτερο αλλά και το τρίτο δεκαήμερο, αναμένεται να βελτιώσετε τόσο τα οικονομικά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας, μέσα από νέες γνωριμίες που θα χρησιμεύσουν το επόμενο διάστημα.

Λέων

Οι επικοινωνίες που έκανες το προηγούμενο διάστημα, τώρα αναμένεται να σου φέρουν καρπούς. Βλέπεις τα πράγματα να κινούνται σιγά-σιγά αλλά σταθερά υπέρ σου και να δικαιώνεσαι για θέματα που οι άλλοι πριν θεωρούσαν πώς θα έχανες το παιχνίδι. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα δείτε άνοδο των οικονομικών σας.

Παρθένος

Θα ήταν ουτοπικό να πεις πως δεν ζεις έντονα την τελευταία περίοδο της ζωής σου, καθώς νιώθεις σχεδόν καθημερινά πώς κάτι αλλάζει.

Γενικά λόγω του ορθόδρομου Ερμή προς το τέλος της εβδομάδας νιώθεις πως δικαιώνεσαι. Παρόλα αυτά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με μια κατάσταση που θα πρέπει να κυριαρχήσουν και να βγουν με το κεφάλι ψηλά.

Ζυγός

Γενικά θα δείτε πως η ζωή σας αρχίζει να έχει επιτυχία και παρουσιάζεται εξέλιξη των στόχων σας.

Κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο έχει μια έφεση στο να μπορέσει να αναρριχηθεί στα επαγγελματικά  αλλά το τρίτο αναμένεται να βελτιώσει τα ερωτικά του αρκετά με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σκορπιός

Αναμένεται η αναθέρμανση μιας παλιάς σχέσης, είτε στο ερωτικά κομμάτι είτε στο φιλικό σας περιβάλλον. Το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο εργασιακό σου κομμάτι, είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει αρκετά, ώστε να βρεις λάθη και να σώσεις πράγματα με τον τρόπο σου.

Τοξότης

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο βρίσκεστε απέναντι από μια κατάσταση από την οποία έχετε βγει νικητές αλλά τώρα πρέπει να τη διαχειριστείτε.

Ωστόσο το τρίτο δεκαήμερο δέχεται αρκετές πιέσεις από τους γύρω του και καλείται να αλλάξει νοοτροπία για να διαχειριστεί αλλά και να αλλάξει την μορφή της κατάστασης.

Αιγόκερως

Μια δυναμική περίοδος ξεκινά κυρίως για το επαγγελματικό κομμάτι που αν και αφιερώνετε αρκετό χρόνο και νιώθετε πως ίσως να μη πράττετε σωστά, θα δικαιωθείτε σύντομα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δείτε πως πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε οικογενειακά ζητήματα για να χρειαστεί να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας το επόμενο διάστημα.

Υδροχόος

Το πρώτο δεκαήμερο που είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο, θα νιώσει πώς ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ανανεωθεί πλέον και να μπορέσει να πραγματοποιήσει πράγματα που για καιρό είχε αφήσει.

Οι υπόλοιποι θα νιώσουν πως ήρθε μια περίοδος που θα πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το επαγγελματικό κομμάτι, καθώς από κει παίρνουν αναγνώριση και μπορούν να επεκταθούν.

Ιχθείς

Μια περίοδος που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αρκετές ευθύνες στο εργασιακό κομμάτι. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο νιώθουν πως υπάρχει αρκετή πίεση στη ζωή τους αλλά κάποια πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια σειρά.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξουν αρκετά την υγεία τους και είναι μια εποχή που θα πρέπει να κόψουν κακές συνήθειες.