Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 15-21/1/2018

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 15-21/1/2018, από τη Μελίνα Κλεάνθη-αστρολόγο

Κριός

Ένα διάστημα που προσπαθείς να γίνεις αρκετά κοινωνικός λόγω της δουλειάς σου αλλά και γενικά θα πρέπει με κάθε τρόπο να αρχίσεις να δικτυώνεσαι. Ίσως νιώσεις ένα είδος μοναξιάς σε σχέση με αυτά που θέλεις να κάνεις και καταλαβαίνεις σταδιακά πως θα πρέπει να στηριχθείς στα πόδια σου. Προς τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα αρχίζουν να στρώνουν κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι και συγκεκριμένα το δεύτερο δεκαήμερο νιώθει πως κάποια πράγματα αρχίζουν να βαίνουν καλώς. Πιθανή και αλλαγή στον τομέα εργασίας μέσα από κάτι ξαφνικό.

Ταύρος

Ένα διάστημα που θα πρέπει και επιβάλλεται να πάρεις θέση σε πράγματα που σε απασχολούν και να μη σιωπήσεις πιστεύοντας πως η κατάσταση θα αλλάξει από μόνη της. Αν τολμήσεις, έχεις κατά μεγάλη πιθανότητα τη νίκη με το μέρος σου. Νέες συνεργασίες κυρίως για το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και νέα ξεκινήματα σε τομέα κυρίως καριέρας. Κυρίως ότι αφορά νομικά θέματα έχεις αρκετή υποστήριξη τρίτων. Θέματα με σπουδές ή γενικότερα εξωτερικό ευνοούνται, κυρίως γιατί αυτή τη βδομάδα θα έχεις την ευκαιρία μέσα από νέα γνωριμία να κάνεις πράγματα που θέλεις.

Δίδυμοι

Μια περίοδος που βοηθά να αναλάβεις κάποιες ευθύνες, που αφορούν κυρίως το οικονομικό κομμάτι ωστόσο θα πρέπει να δείξεις ετοιμότητα και προθυμία, αν θέλεις να πετύχεις, καθώς και ωριμότητα. Νέα ξεκινήματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τα πάνω σου αλλά δεν λείπει έντονα η κούραση για αυτό θα πρέπει να έχεις διάκριση στο που και πόσο θα επικεντρωθείς ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Βέβαια δεν θα λείψουν αντιπαλότητες με άτομα του δικού σου περιβάλλοντος, οπότε προσοχή στις επαφές σου αλλά κυρίως στο ποιους θεωρείς πώω είναι με το μέρος σου και ποιοι πραγματικά είναι αυτοί.

Καρκίνος

Ένα διάστημα που είσαι κάπως απόμακρος με τους γύρω σου και προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες σε σχέση με το περιβάλλον σου. Καταλαβαίνεις πως θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου και για αυτό δεν θα πρέπει να καθυστερείς. Πιθανόν για το δεύτερο δεκαήμερο να υπάρξει μια νέα συνεργασία ή ακόμη και ένας νέος έρωτας που φαίνεται να έρχεται στη ζωή σου. Βέβαια δε θα λείψουν τα έκτακτα γεγονότα που θα συμβούν στη Νέα Σελήνη στις 17 του μήνα, αρκεί να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς το απρόβλεπτο.

Λέων

Ένα διάστημα που αρχίζεις να αλλάζεις πράγματα στη ζωή σου νιώθεις πώς πλέον χρειάζεσαι τα άτομα γύρω  σου και δεν θέλεις να είσαι μόνος. Μπορεί να προκύψει ένας έρωτας. Πιθανή βέβαια να είναι και μια αλλαγή στο σπίτι ή και στη δουλειά. Κάποια χρήματα ίσως έρθουν πιο γρήγορα από ότι τα περίμενες. Προσοχή βέβαια καθώς τρίτα άτομα προσπαθούν να σου φορτώσουν δικές τους ευθύνες και δεν μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε δικές σου υποχρεώσεις. Επίσης προσοχή στις εντάσεις σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον σου.

Παρθένος

Ένα διάστημα που είσαι αρκετά επικοινωνιακός σε σχέση με τα ερωτικά σου και αρχίζεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι και δεν κάνεις πλέον εκπτώσεις στα θέλω σου.  Ίσως κάνεις κάποιες αλλαγές στον τομέα της εργασίας σου για να νιώσεις καλύτερα. Βέβαια νιώθεις σου έρχονται ευκαιρίες και είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα. Γίνεσαι αρκετά ενθουσιώδης και βιαστικός οπότε θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο τον οποίο εκφράζεσαι  ή αποφασίζεις για τα πράγματα ,ώστε να μην έχεις δυσάρεστες καταστάσεις και το μετανιώσεις.

Ζυγός

Ένα διάστημα όπου η πίεση σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας είναι αρκετά έντονη. Αν και γίνονται διάφορα γεγονότα που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά για σένα ώστε να μπορέσεις να ανανεωθείς, πρέπει να δώσεις χρόνο σε άτομα και καταστάσεις και να μη βιαστείς. Θα έχεις ευκαιρίες να μπορέσεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου και γενικότερα να βρεις νέες πηγές εσόδων μέσα από το εργασιακό κομμάτι. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές ίσως σε αποπροσανατολίσουν γιατί πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και θα πρέπει να είσαι έτοιμος.

Σκορπιός

Ένα διάστημα όπου καλείσαι να πάρεις αποφάσεις μέσα από συμφωνίες ή και συνεργασίες που εμφανίζονται. Προς τα μέσα της εβδομάδος όμως χρειάζεσαι λίγο να δοθείς σε δικά σου άτομα. Αν και έχεις αρκετές ευκαιρίες στο να μπορέσεις να επεκταθείς μέσα από ευχάριστα γεγονότα που έρχονται σαν έκπληξη στη ζωή σου. Ίσως κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά όμως σε φέρουν σε καταστάσεις εκνευρισμού και γίνεις κάπως καυστικός με τους γύρω σου.

Τοξότης

Το οικονομικό είναι το κύριο μέρος που σε απασχολεί και καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα θέτοντας προτεραιότητα και στόχους αν και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες μέσα από δημόσιες σχέσεις. Έχεις την ικανότητα να αρπάξεις ευκαιρία από το γύρω περιβάλλον σου και να μπορέσεις να προβάλλεις τις ιδέες σε θέματα που θέλεις. Ίσως νιώσεις μια κούραση κυρίως σωματική οπότε προσοχή στις ιώσεις και στα κρυολογήματα.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα το οποίο προσπαθείς να είσαι υπεύθυνος σε ότι κάνεις. Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε βοηθά να είσαι αρκετά εκφραστικός και επικοινωνιακός να κάνεις νέα πράγματα. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα έρθουν ευκαιρίες για ανάπτυξη των οικονομικών σου, ωστόσο θα πρέπει να κυνηγήσεις καταστάσεις και να μη κάθεσαι για να περιμένεις απλά. Η Νέα Σελήνη βοηθά κυρίως στο να μπορέσεις να αρχίσεις κάποιες αλλαγές και να κινηθείς δυναμικά ώστε να αρχίσεις να κατακτάς αυτά που θέλεις.

Υδροχόος

Ένα διάστημα με αρκετή δουλειά από μεριά σου σε όλα τα επίπεδα. Και νιώθεις πώς πλέον είναι η ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου. Δεν θα λείψουν τα φλερτ παρόλο που είσαι κάπως απομονωμένος. Ειδικότερα κλείνουν υποθέσεις στη ζωή σου αρκεί είσαι αποφασισμένος. Κάποια ευκαιρία στο επαγγελματικό κομμάτι κυρίως στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Ίσως ένα ξεκίνημα που γίνεται στη καριέρα σου να γίνει λίγο απότομα ωστόσο έχεις τη δύναμη να τα καταφέρεις.

Ιχθύες

Ένα διάστημα αρκετά κοινωνικό για σένα και σε βοηθά και ίσως  να ξεκινήσεις κάτι καινούριο είτε αυτό είναι χόμπι είτε κάτι γενικότερα που σε ευχαριστεί. Προσπάθησε να κινηθείς έξυπνα γιατί μέσα από γνωριμίες και επαφές ευνοείται το θέμα είτε ταξιδιού, είτε σπουδών αλλά και ακόμη μια νέα συνεργασία που περίμενες αρκετό καιρό. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά ερωτική και ενδέχεται να γνωρίσετε έναν έρωτα μέσα από γνώριμο περιβάλλον.

________________________

Η Μελίνα Κλεάνθη σπούδασε στο ΤΕΙ Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολείται με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσει τον εαυτό της και κατ’ επέκταση τον κόσμο.   Ασχολήθηκε αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό της διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από τον Φιλοσοφικό Οργανισμό και εθελοντική βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο.

-Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport .

-Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”.

-Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”.

-Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας .

– Συμμετοχή σε εβδομαδιαία εκπομπή με προβλέψεις ζωδίων στο Ράδιο “Αρένα”.

-Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας.

-Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας.

-Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος  κατανόησης του

Εαυτού μας.

-Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα  Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς.

-Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και συμβολολογία Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας.

-Ειδικές σπουδές πάνω  σε κλασσική φιλοσοφία.

-Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και  ψυχολογία.

-Σπουδές πάνω σε  Σχολή Πιστοποίησης Επάρκειας στην Ωριαία Αστρολογία

Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ.

Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία.

Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου.