Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 17/7-23/7/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 17/7-23/7/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα που ξεκινά με αρκετές εντάσεις και τσακωμούς και κυρίως έντονο το πρόβλημα του θυμού. Αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα της αλλά σιγά-σιγά θα καταλαγιάσει καθώς βρίσκεις τη λύση στα προβλήματά σου. Σημαντική επαγγελματική βοήθεια κυρίως για το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τόσο στα οικονομικά όσο και στο να βάλεις νέα θεμέλια στις υποθέσεις σου. Προς το τέλος της εβδομάδας μια νέα γνωριμία ίσως οδηγήσει στο ξεκίνημα ενός έρωτα.

Ταύρος

Μια εβδομάδα με ευκαιρίες στα οικονομικά κυρίως, μέσα από νέες πηγές έρχεται μια αύξηση εσόδων. Ευνοούνται οι αγοροπωλησίες. Αν και είσαι σε μια φάση προετοιμασίας των πραγμάτων, θα πρέπει να προσέξεις να κρατάς αποστάσεις και να μη φανερώνεις τα σχέδια σου διότι υπάρχει κίνδυνος να σε προλάβουν ή να προσπαθήσουν να σε διαβάλλουν.  Προσοχή σε θέματα σπιτιού κυρίως σε βλάβες σε σχέσεις με μηχανήματα.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα όπου το φόρτε σου είναι το ερωτικό κομμάτι. Κυρίως μέσα από νέες γνωριμίες έρχεται κάτι μεγάλο ερωτικό. Περισσότερο ευνοείται το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει αρκετά τα οικονομικά του και κυρίως να μην κάνει άσκοπες σπατάλες.

Καρκίνος

Μια εβδομάδα με αρκετές εντάσεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.  Προσοχή στις συγκρούσεις με άτομα εξουσίας. Το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα το βιώσει πιο έντονα καθώς θα νιώσει πως πρέπει να φέρει τη δικαιοσύνη μέσα από καυγάδες, κάτι το οποίο θα φανεί στην πορεία πώς δε θα επιφέρει κάποια δικαίωση. Το ερωτικό όμως είναι ένα κομμάτι που θα σε δικαιώσει κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας.

Λέων

Είσαι και θα είσαι για λίγο καιρό από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού, ήδη ο Άρης στο ζώδιο σου ξαναδίνει ζωντάνια και δύναμη να κατακτήσεις πράγματα που είχες αφήσει πίσω. Ίσως κάποιος ταξίδι που προετοιμάζεις να σου δώσει την ώθηση που θέλεις για να ξεπεράσεις καταστάσεις και προβλήματα. Προς το τέλος της εβδομάδος γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και παίρνεις τα πάνω σου. Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο θα ζήσει έντονες στιγμές κυρίως σε θέματα καριέρας και καταξίωσης.

Παρθένος

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδος είναι αρκετά δύσκολες, κυρίως στο να μη πέσεις θύμα εξαπάτησης ή να θαμπωθείς από κάτι που στη συνέχεια θα βγει ψεύτικο. Σταδιακά τα πράγματα στρώνουν. Για πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο ευνοούνται συμφωνίες και θέματα με οικονομικά ενώ το τρίτο βιώνει τέλος καταστάσεων αλλά με τη μορφή λύτρωσης και όχι απώλειας.

Ζυγός

Το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου είναι αυτό που σαρώνει καθώς βάζετε θεμέλια για καινούρια πράγματα στη ζωή σας και σε ό,τι θέλετε να πετύχετε έχετε αρκετή εύνοια. Για κάποιους από εσάς όμως ήρθε η στιγμή να επαναστατήσετε και από τη μία ίσως βιώσετε μια θλίψη που γρήγορα αυτή μπορεί να μετατραπεί σε δημιουργικότητα και νέα ξεκινήματα. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να προσέξει στο πώς να διαχειριστεί το θυμό του.

Σκορπιός

Πλέον έχετε την ευκαιρία να κάνετε άνοιγμα στα επαγγελματικά σας και το πετυχαίνετε θεωρώντας πως σας επιστρέφεται δουλειά χρόνου ή ακόμη και χρόνων. Η Νέα Σελήνη που γίνεται προς το τέλος της εβδομάδας βοηθά στο να επιτευχθούν στόχοι και καταστάσεις που είχατε δρομολογήσει αλλά θεωρούσατε πως ήθελαν καιρό για να γίνουν ενώ τώρα μπροστά σας υπάρχει η ευκαιρία.

Τοξότης

Μια εβδομάδα που ξεκινά αρκετά θολά και περίεργα κάπως για εσάς. Τα πράγματα γύρω στην Τετάρτη ξεδιαλύνονται και έτσι πλέον έχετε καθαρό το μυαλό να διακρίνετε τι είναι σωστό και τι όχι. Ερωτικά είναι η κατάλληλη στιγμή ή να κάνεις μια νέα σχέση ή να ανανεωθείς μέσα από μια ήδη υπάρχουσα. Το τρίτο δεκαήμερο έχει μια μικρή πίεση που σταδιακά εξαφανίζεται.

Αιγόκερως

Προσπαθείτε εδώ και καιρό να αποδείξετε την αξία σας στα επαγγελματικά αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Είστε αρκετά ανταγωνιστικός και ευνοείστε σε νέα ξεκινήματα. Ίσως βρεθούν τρίτοι να σας βοηθήσουν σε θέματα χρημάτων.  Το σπίτι και το οικογενειακό όμως είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και ίσως υπάρξουν μικροεντάσεις και τσακωμοί προκειμένου να βρείτε το δίκιο σας.

Υδροχόος

Μια εβδομάδα αρκετά δύσκολη για  εσάς τουλάχιστον στην αρχή αφού προς το τέλος θα έχει διαφορετική εξέλιξη.  Το δεύτερο δεκαήμερο περνά μια δυσκολία στα οικονομικά που σταδιακά εξασθενεί. Ενώ το τρίτο ευνοείται ιδιαίτερα κυρίως στα επαγγελματικά του και βρίσκεις νέους τρόπους και μεθόδους σε αυτά που θέλει να κάνει. Οι καινούριες γνωριμίες είναι αυτές που θα βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

Ιχθείς

Το πρώτο δεκαήμερο πετυχαίνει μέσα από νέες γνωριμίες πράγματα, ώστε να επωφεληθεί οικονομικά.  Το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να έχει μια ερωτική γνωριμία που θα έχει ένα  χαρακτήρα ίσως μεταβαλλόμενο. Αλλά κυρίως βελτιώνεται το εργασιακό σας κομμάτι οπότε μπορείτε να ελπίζετε σε πράγματα.