Προβλέψεις ζωδίων για 9/10-15/10/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 9/10-15/10/2017, από τη Μελίνα Κλεάνθη-αστρολόγο

Κριός

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να αλλάξεις και να δεχτείς θέματα που έχουν να κάνουν με τα παλιά ώστε να ανοίξεις νέες ευκαιρίες στις ζωή σου.  Ανατροπές στα επαγγελματικά αλλά και τα ερωτικά έχει να σου δώσει η εβδομάδα κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο βλέπει προβλήματα που τα είχε αφήσει πίσω να ξαναεμφανίζονται και μπαίνει στην τελική ευθεία να τα λύσει.

Ταύρος

Με το Δία να μπαίνει από τις 10 του μήνα στο Σκορπιό βλέπετε πάλι την τύχη να σας χαμογελά και τα πράγματα να έρχονται με το μέρος σας. Κυρίως είναι καλή περίοδος για το πρώτο δεκαήμερο. Ενώ το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο προετοιμάζει πράγματα τα οποία θα ανοίξουν εν καιρώ. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα με αρκετές εντάσεις αλλά κάποιες από αυτές θα έχουν θετική εξέλιξη. Το δεύτερο δεκαήμερο υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σας έρθει ένας μεγάλος έρωτας ο οποίος θα σας ανανεώσει. Το τρίτο δεκαήμερο ίσως θα πρέπει να ξεκόψει πράγματα και να μπορέσει να τα καταφέρει κόβοντας δεσμούς, κυρίως σε θέματα εργασιακού περιβάλλοντος.

Καρκίνος

Μια εβδομάδα που πλέον ξανανιώνεις και νιώθεις πως τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο. Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως έρθει ένας μεγάλος έρωτας ο οποίος να έχει κάποια εμπόδια Το τρίτο δεκαήμερο νιώθει και βλέπει μπροστά του τα πράγματα να αλλάζουν και προς το παρόν είναι ο παρατηρητής των καταστάσεων στη ζωή του.

Λέων

Είναι μια περίοδος που πρέπει να κάνεις μια αλλαγή, αν θέλεις να νιώσει καλά και αυτή η αλλαγή έρχεται απρόβλεπτα. Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου έχεις  στρώσει πράγματα στη ζωή σου και προσπαθείς μέσα από δημόσιες σχέσεις να προχωρήσεις παρακάτω. Το τρίτο δεκαήμερο ενδέχεται να ασχοληθεί με θέματα σπουδών ή ταξίδια ώστε να μπορέσει να πετύχει.

Παρθένος                             

Το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου είναι σε μια φάση ανόδου της ζωής του και νιώθει πως παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Εάν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο πλέον έχεις αρκετές υποχρεώσεις σε θέματα σπιτιού και πρέπει να κλείσεις κεφάλαια στο συγκεκριμένο τομέα, αν θέλεις να είσαι καλά.  Το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου νιώθει πιέσεις από τους γύρω του αλλά επειδή ανοίγει το οικονομικό κομμάτι αισθάνεται μια ευφορία.

Ζυγός

Μια εβδομάδα με νέες σχέσεις αλλά γενικότερα νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να βγεις από διεξόδους. Το δεύτερο δεκαήμερο ενδέχεται να κάνει μια αλλαγή στο επαγγελματικό κομμάτι. Το τρίτο δεκαήμερο  αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες και θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμη υπομονή ώστε να μπορέσει να πετύχει πράγματα.

Σκορπιός

Το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου νιώθει πως επιτέλους αρχίζει να ευνοείται καθώς από τις 10 του μήνα περνά ο Δίας στο δεκαήμερό σας και σας φέρνει λάμψη. Το δεύτερο δεκαήμερο μέσα από ένα νέο έρωτα ή κάποιο δημιουργικό χόμπι θα μπορέσει να ανανεωθεί. Το τρίτο δεκαήμερο  πλέον λύνει το εργασιακό κομμάτι που τον απασχολούσε εδώ και καιρό.

 Τοξότης

Μια εβδομάδα που ευνοεί το πρώτο δεκαήμερο στο να βιώσει τον απόλυτο έρωτα αλλά παράλληλα να μπορεί να ελιχθεί και στα οικονομικά του. Το δεύτερο δεκαήμερο βιώνει εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά του καθώς θα έχουν ανοδική πορεία. Το τρίτο δεκαήμερο αντιμετωπίζει εμπόδια με οικογένεια και υποχρεώσεις και τακτοποιεί θέματα σε σχέση με καριέρα.

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα που το πρώτο δεκαήμερο προσπαθεί να τακτοποιήσει τα επαγγελματικά του.  Το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου πρέπει να προσέξει με θέματα νέων γνωριμιών και να μη φτάσει καταστάσεις στα άκρα. Το τρίτο δεκαήμερο προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα στη ζωή του οριστικά και είναι μια φάση που επιβάλλεται να οργανώσει τα θέματα που τον αφορούν.

Υδροχόος

Μια εβδομάδα που το πρώτο δεκαήμερο με την είσοδο του Δία στο Σκορπιό αρχίζει να νιώθει μια εύνοια στη ζωή του. Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε θέματα στο χώρο της δουλειάς σας. Το τρίτο δεκαήμερο ανοίγει ευκαιρίες σε θέματα σπουδών ή γενικότερα ότι έχει σχέση με το εξωτερικό παίρνει αναγνώριση.

Ιχθείς

Με την είσοδο του Δία στο Σκορπιό είναι μια περίοδος που ξαλαφρώνετε και παίρνετε την αναγνώριση που χρειαζόσασταν εδώ και καιρό. Το δεύτερο δεκαήμερο αναμένεται να έχει νέα από μια καινούρια δουλειά ή συνεργασία. Το τρίτο δεκαήμερο γνωρίζει έναν έρωτα καινούριο μέσα από απρόβλεπτες συνθήκες.