Προβλέψεις ζωδίων για 8/5-14/5/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 8/5-14/5/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας

Κριός
Με αρκετές ευκαιρίες στο ερωτικό κομμάτι αρχίζει η εβδομάδα η οποία από την αρχή γίνεται ενδιαφέρουσα. Κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας με εντάσεις κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Αν και ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα σχέδια σας, θα υπάρξει κάτι σαν μάνα εξ ουρανού και θα σας έρθει η λύση. Προς το σαββατοκύριακο ευνοείστε αρκετά κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο με το να μπορέσετε να γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς και να πραγματοποιήσετε στόχους.

Ταύρος
Ένα διάστημα που επιτέλους βρίσκετε την ησυχία που επιθυμείτε και μπορείτε να χαλαρώσετε και να πάρετε τον χρόνο σας. Ειδικά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο να είστε έτοιμοι, καθώς πλησιάζει κάτι καινούριο στη ζωή σας. Για τους ελεύθερους και για όσους σας απασχολεί ο επαγγελματικός τομέας είναι αρκετά ευνοϊκή περίοδος. Η Τρίτη είναι ιδανική μέρα να εστιαστείτε σε έναν στόχο και να πετύχετε.

Δίδυμοι
Μια εβδομάδα, που κάποιοι παίρνετε ανάσα, κυρίως το πρώτο δεκαήμερο, ενώ τα υπόλοιπα δεκαήμερα τρέχετε και δε φτάνετε. Ίσως νιώσετε αρκετά σκαμπανεκατεβάσματα. Το επαγγελματικό είναι το κομμάτι που κινείται για εσάς, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο αλλά και το τρίτο δεκαήμερο. Κόβετε σιγά-σιγά αρκετούς δεσμούς με το παρελθόν. Ωστόσο μην απογοητεύεστε γιατί ήδη γνωρίζετε νέα άτομα που θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας.

Καρκίνος
Το φλερτ και ο έρωτας δεν θα λείψουν από τη ζωή σας αυτό το διάστημα, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, οπότε είναι μια ευκαιρία να ξεσκάσετε και να το ρίξετε έξω. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ίσως βιώσετε κάποιες μεταπτώσεις στη διάθεση σας και ότι τίποτε δεν σας γεμίζει. Τη λύση όμως θα τη βρείτε, πού αλλού για εσάς, στο οικογενειακό περιβάλλον και γενικότερα καλύτερα θα ήταν να εστιάσετε στα θέματα του σπιτιού.

Λέων
Ένα διάστημα όπου ανοίγονται ορίζοντες στα σχέδια σας. Ευνοούνται ταξίδια και θέματα καριέρας, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο οι οποίοι θα αρχίσουν να υλοποιούν αρκετά από τα σχέδια τους και να βλέπουν πως πλέον ανοίγονται ευκαιρίες. Μια εβδομάδα που αρχίζετε να βελτιώνετε πράγματα στη ζωή σας και γενικότερα να βάζετε ένα πρόγραμμα καθώς θα έχετε την ευχέρεια να πραγματοποιήσετε πράγματα που θέλετε.

Παρθένος
Ένα διάστημα που ευνοούνται αρκετά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά, κυρίως μέσα από φιλικά άτομα θα έρθει η βοήθεια. Αυτό που πρέπει να προσέξετε κυρίως στα μέσα της εβδομάδας είναι οι ψευδαισθήσεις και να είστε επιφυλακτικοί ώστε να μη πέσετε θύμα των καταστάσεων. Όσο αφορά θέματα βούλησης και καινούρια ξεκινήματα, ευνοείται η 9 Μαΐου, αρκεί να μην έχετε εμμονές και να είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα.
Προσοχή στην Πανσέληνο που γίνεται την Πέμπτη, καθώς είστε ευάλωτοι σε θέματα υγείας. Ωστόσο είναι καλή μέρα για δημιουργικότητα.

Ζυγός
Ένα διάστημα που η διάθεση σου αρχίζει να ανεβαίνει κατακόρυφα και να κάνεις και τους γύρω σου χαρούμενους μέσα από σένα και την αισιοδοξία που βγάζεις. Ίσως νιώσεις κάποιες εκπλήξεις στον τομέα της δουλειάς, που στην αρχή θα σου φανούν δύσκολες αλλά στη συνέχεια θα μπορέσεις να τις διαχειριστείς. Η Πανσέληνος στις 11 του μήνα σε ευνοεί αρκετά τόσο στον ερωτικό τομέα, όσο και στον επαγγελματικό, αρκεί να καταφέρεις να ξεχωρίσεις. Πιθανόν να σου συμβεί και κάτι πολύ καλό, αναπάντεχα.

Σκορπιός
Με μια Πανσέληνο αρκετά ευνοϊκή στο ζώδιο σας, αρχίζει μια εβδομάδα έντονα δημιουργική και με επιτυχίες κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι. Προσοχή στους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου στις παράνομες σχέσεις-συμφωνίες καθώς πρέπει να προσέξετε αρκετά. Είναι όμως ευνοϊκά τα πράγματα να ξεκινήσετε νέες σχέσεις καθώς είστε πλέον έτοιμοι να αποδεχτείτε το καινούριο.

Τοξότης
Με αρκετές νέες επαφές, τόσο γενικότερα σε γνωριμίες, όσο και σε γνωριμίες με ερωτικό ενδιαφέρον, ξεκινά μια εβδομάδα που νιώθετε πως μετράτε αρκετά και παίρνετε τα πάνω σας. Προσοχή στο τρίτο δεκαήμερο καθώς θα έχετε σχέσεις και γνωριμίες, αλλά θα αναγκαστείτε να έχετε αρκετές ανατροπές στα σχέδια σας, οπότε προσοχή πώς θα το χειριστείτε. Προσοχή στις εξαπατήσεις, μην πέσετε θύματα των ψευδαισθήσεων που βλέπετε από τους άλλους.

Αιγόκερως
Μια περίοδος που θα δεις αρκετές θετικές αλλαγές σε σχέση με τον τομέα σπιτιού. Οι σχέσεις σου βελτιώνονται με τους δικούς σου ανθρώπους και έρχεται η κατανόηση που εδώ και καιρό περιμένεις. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει ανατροπές σε σχέδια σε σχέση με το επαγγελματικό κομμάτι για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματία, αν θέλετε να πετύχετε. Η 9η Μαΐου είναι αρκετά ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσεις κάποιου είδους διαπραγμάτευση, αρκεί να ξέρεις πότε να κάνεις πίσω και να μην είσαι εριστικός.

Υδροχόος
Μια εβδομάδα λίγο ανατρεπτική που όμως θα σας βρει προετοιμασμένους.
Πίεση λίγο παραπάνω στα οικονομικά σας θα βγει και θα προσπαθήσετε να βρείτε νέους τρόπους-μεθόδους για να λύσετε καταστάσεις σε σχέση με αυτόν τον τομέα.
Προσοχή στις εντάσεις, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα σε βοηθά στην εφαρμογή σχεδίων σου. Πιθανή επαγγελματική πρόταση που θα οδηγήσει σε επιτυχία.

Ιχθύες
Ένα διάστημα που κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο, το οικονομικό αρχίζει να μην σας απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς θα έχετε νέες πηγές εσόδων. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο καλείστε να ξεκουραστείτε καθώς θα έχετε συσσωρεμένη κούραση, ωστόσο δεν θα λείψουν οι προτάσεις για ταξίδια ή γενικότερα να το ρίξετε έξω.
Οι του τρίτου δεκαημέρου, θα βρουν λύσεις και θα καταλήξουν σε συμπεράσματα, αφού εδώ και καιρό ήταν εγκλωβισμένοι και δεν αποφάσιζαν, αλλά επιτέλους έχουν λύση για ότι τους απασχολεί.