Προβλέψεις ζωδίων για 8/1-14/1/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 8/1-14/1/2017, από τη Μελίνα Κλεάνθη-αστρολόγο

Κριός

Μια περίοδος που το επαγγελματικό κομμάτι για σένα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και για αυτό το λόγο θα πρέπει να αναλάβεις δράση ώστε  να μπορέσεις να αναρριχηθείς σε πράγματα που σε αφορούν, αλλά θα πρέπει να επικεντρωθείς σε ένα πράγμα τη φορά, αν θέλεις να πετύχεις. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά ίσως νιώσεις αρκετές εντάσεις, αλλά θα έχεις βοήθεια από τρίτους στο να πετύχεις σχέδια. Ίσως ένα ξαφνικό ταξίδι σε ανανεώσει. Προσοχή σε  θέματα ερωτικών καθώς θα πρέπει να διαχειριστείς την ένταση σου.

Ταύρος

Ένα διάστημα που βρίσκεσαι στο επίκεντρο, καθώς μέσα από δημόσιες σχέσεις γίνεσαι δημοφιλής και είναι αυτό κάτι που σε ανανεώνει. Σε σχέση με τα ερωτικά ενδέχεται να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα ή να τελειώσετε μια σχέση. Μια νέα συνεργασία εμφανίζεται και ίσως είναι κάτι που θα πρέπει να στρέψεις προς τα εκεί την ενέργεια σου.

Δίδυμοι

Μια περίοδος που βελτιώνεται αρκετά το οικονομικό κομμάτι ώστε να μπορέσεις να κάνεις τα πράγματα που θέλεις. Ένα διάστημα που θα έχεις αρκετή έμπνευση ώστε να κάνεις καινούρια πράγματα. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως νιώσεις αρκετή πίεση και θα πρέπει να οργανωθείς ώστε να ανταπεξέλθεις. Παρόλη την κούραση που έχεις, φαίνεται πως με σκληρή δουλειά τα καταφέρνεις. Πιθανόν κάποια ξαφνική γνωριμία σε βοηθά να  μπορέσεις να ξαναγεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Καρκίνος

Αυτό το διάστημα θέλεις να νιώσεις και να περάσεις καλά, προσπαθώντας έτσι να εξαλείψεις τις πληγές σου για τις  δυσκολίες που πέρασες. Νέες συνεργασίες με άτομα σε κάνουν να βλέπεις τα πράγματα μέσα από μια αισιόδοξη ματιά. Τα αισθηματικά είναι ένα κομμάτι που πλέον σε ανανεώνει καθώς αρχίζεις να νιώθεις ανανέωση μέσα από μια σχέση. Προσοχή στις εντάσεις και στις υπερβολές. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερο σε συγκρατεί από το να κάνεις τα λάθη του παρελθόντος. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως κάποια σχέδια ανατραπούν, οπότε θα πρέπει να βρεις λύσεις αλλού.

Λέων

Ένα διάστημα που ήδη έχεις αναλάβει αρκετές ευθύνες και πλέον προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο να διαχειριστείς τα τόσα πράγματα που έχεις βάλει στο πρόγραμμά σου. Κυρίως όμως καταφέρνεις να αποβάλλεις από τη ζωή σου ότι δεν σου χρειάζεται και για αυτό το λόγω ίσως ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής αλλά και ίσως να απαλλαγείς από άχρηστα πράγματα στο κομμάτι της εργασίας σου. Μέσα στην εβδομάδα δε θα λείψουν και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις από το παρελθόν.

Παρθένος

Ένα διάστημα που προσπαθείς να εκφραστείς περισσότερο και είσαι αρκετά κοινωνικός σε σχέση με τις συναναστροφές σου. Κάποιοι από εσάς θα πάρετε απόφαση σε σχέση με το ερωτικό κομμάτι κυρίως γιατί πλέον ξέρετε τι θέλετε. Προσοχή βέβαια στον τρόπο έκφρασής σου σε σχέση με τους άλλους.  Θα βρεθούν μπροστά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν σε λύσεις σε προβλήματά σου.

Ζυγός

Ένα διάστημα που νιώθεις μια πίεση παραπάνω, αλλά παρόλα αυτά οι ευκαιρίες έρχονται σιγά-σιγά ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε καταστάσεις. Τα εμπόδια που έχεις πολλές φορές έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και έτσι θα πρέπει να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι σε σχέση με τα δικά σου άτομα. Προσπάθησε να κρατήσεις μια επιφυλακτικότητα σε σχέση με τις ερωτικές σου γνωριμίες. Προσοχή στις σπατάλες.

Σκορπιός

Ένα διάστημα αρκετά ευνοϊκό για σένα στο κομμάτι των συναναστροφών. Προσοχή όμως καθώς έχεις αρκετές εντάσεις και ίσως απογοητεύσεις κάποια άτομα από το κοντινό σου περιβάλλον. Είναι κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις νέα πράγματα και είσαι στο φόρτε σου. Αυτή την εβδομάδα βάζεις τα όριά σου και θέτεις τους δικούς σου όρους στα πράγματα. Προσπάθησε να μη βιάζεσαι και χάσεις ευκαιρίες.

Τοξότης

Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη ώστε να κάνεις βήματα για να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου. Με τον Άρη αυτή την περίοδο προσπαθείς να κινητοποιηθείς επαγγελματικά και να πας ένα βήμα παρακάτω. Έχεις μια έντονη διάθεση για φλερτ και καθόλου απίθανο να μπλέξεις σε μια κρυφή σχέση. Πλέον όμως θέλεις να ζήσεις πράγματα χωρίς να έχεις την ανάγκη να  σε κρίνει κάποιος.

Αιγόκερος

Ένα διάστημα που πλέον κινείσαι αρκετά και κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία θα σε βοηθήσουν να μπορείς να σταθείς, τόσο σε επαγγελματικό όσο και στο οικονομικό επίπεδο. Πιθανόν να χρησιμοποιήσεις κάποιες πλάγιες μεθόδους ως προς τον τρόπο που προσεγγίζεις τους γύρω σου, ωστόσο έχεις όλη την διάθεση να φορτσάρεις ώστε να πετύχεις στόχους. Προσοχή στις εντάσεις σε σχέση με άτομα οικογενειακού περιβάλλοντος.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που έχεις κάποιες αλλαγές στη διάθεση σου. Ίσως νιώθεις περίεργα τόσο για σένα ή και ακόμη για άτομα δικά σου καθώς πιστεύεις πως η κατάσταση παραμένει στάσιμη. Ένα κομμάτι για σένα που βελτιώνεται είναι το επαγγελματικό. Καθόλου απίθανο να σου γίνει πρόταση για μια νέα εργασία. Πιθανόν να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς.

Ιχθύες

Μια περίοδος όπου μέσα από ομάδες ή συλλόγους θα  μπορέσεις να δεις τα πράγματα με μια θετική οπτική. Καθόλου απίθανο να αρχίζεις να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου είτε μέσα από το εξωτερικό είτε με το να αρχίσεις κάτι με εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Βέβαια νιώθεις πως είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, οπότε πρέπει να μελετήσεις καλά τις κινήσεις που θα κάνεις στα επαγγελματικά σου.