Προβλέψεις ζωδίων για 7/11-13/11/16

0

Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 7/11-13/11/2016 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Με τον Άρη να μπαίνει στον Κριό, ήδη από την αρχή της εβδομάδας αρχίζετε να δραστηριοποιήστε και να μπαίνετε πλέον σε νέους ρυθμούς, οι οποίοι σας δείχνουν ένα δρόμο στο πώς πραγματικά θα χειριστείτε την ενέργεια σας. Επίσης με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη γίνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και διαπιστώνετε πως τελικά πολλά πράγματα πρέπει να τα ξανακάνετε από την αρχή για να δείτε αποτέλεσμα.  Αν και θα έχετε αρκετή διάθεση για αλλαγές θα διαπιστώσετε πως τα πράγματα δεν είναι πάντα θετικά για εσάς.

Ταύρος

Τα χνάρια του παρελθόντος σας άφησαν αρκετές πληγές τις οποίες προσπαθείτε ακόμη να διορθώσετε. Η κατάσταση για τη ζωή σας αρχίζει να ανοίγει ως προς το θετικό κομμάτι της. Αλλά εσείς, ως άπιστοι Θωμάδες, περιμένετε το θαύμα το υπερβολικό που θα γίνει ένα μπαμ στη ζωή σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και ιδιαίτερα η Πανσέληνος ευνοεί αρκετά το ζώδιο σας. Μόνο που τα θαύματα θέλουν το χώρο αλλά και τον χρόνο τους. Αφήστε λοιπόν το χώρο ανοιχτό για πράγματα που θέλετε.

Δίδυμοι

Μια εποχή που θα πρέπει να σταματήσεις να υπερβαίνεις τις δυνατότητές σου και να καταλάβεις πλέον πως δεν είσαι ο σωτήρας των καταστάσεων. Ίσως να αφήσεις άλλους να κάνουν μπροστά και εσύ να απαλλαγείς έστω και προσωρινά από το βάρος των καταστάσεων. Ως σύμμαχο θα έχεις τον Άρη που θα είναι πλέον στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου. Οπότε διεκδίκησε και σταμάτα να κλαίγεσαι πίσω από τελειωμένες καταστάσεις.

Καρκίνος

Με αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες, αρχίζει μια εβδομάδα δράσης και έντασης. Αν και εδώ και λίγο καιρό ξανάνοιξες τα φτερά σου και αρχίζεις να νιώθεις αρκετά χρήσιμος, θα πετύχεις πράγματα γιατί θα είσαι αρκετά ευέλικτος και αγαπητός από τους γύρω σου. Σιγά σιγά παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές στη ζωή σου και βλέπεις πως μετά από καιρό πλέον μπορείς να τακτοποιήσεις και να διαχειριστείς πράγματα που πριν σου ήταν βουνό. Προσοχή σε μικροεκνευρισμούς και εντάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου.

Λέων

Μια εποχή που τα σχέδια που έκανες τόσο καιρό είναι ευκαιρία να τα βάλεις σε δράση. Γενικά θα αρχίσεις να βλέπεις και να νιώθεις πως υπάρχει ένα φως στον ορίζοντα και πως τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν αργά και σταθερά.  Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και εκεί που δεν το περιμένεις. Με την πανσέληνο προς το τέλος της εβδομάδος καταλαβαίνεις πως δεν πρέπει να παρασυρθείς και να γίνεις έρμαιο καταστάσεων και γεγονότων που αργότερα θα μετανιώσεις.

Παρθένος

Αν και συνήθως κάνεις αργά βήματα και σταθερά, αυτή τη βδομάδα νιώθεις μια ασυγκράτητη δύναμη και ορμή να δοθείς στα πράγματα και να κάνεις γρήγορα ξεκαθαρίσματα. Νιώθεις πως η υπομονή σου τελειώνει και πως πρέπει να πάρεις δραστικά μέτρα ώστε να λύσεις πράγματα που για αρκετό καιρό σε απασχολούσαν. Επαναπροσδιορίζεις αρκετά τους στόχους και τις προτεραιότητές σου. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου καλείσαι να σκεφτείς και να κινηθείς αργά με στρατηγική προκειμένου να πετύχεις σχέδια.

Ζυγός

Μια περίοδος που θα πρέπει να είστε αρκετά εγκρατής όσο αφορά τα οικονομικά σας. Παρόλο που στο εργασιακό κομμάτι θα είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και θέλετε πλέον να ξεχωρίσετε και να κάνετε τη διαφορά, αφού έχετε μια τεράστια ενέργεια και δύναμη να αντιμετωπίζετε πράγματα στα οποία οι άλλοι κάνουν πίσω. Αρκετά καλή αυτή η πανσέληνος για το ζώδιο σας, τόσο για τον τομέα των σχέσεων όσο και για τα οικογενειακά σας να μπορέσετε να επαναφέρετε καταστάσεις ομόνοιας αλλά και ένωσης που θέλατε εδώ και καιρό.

Σκορπιός

Με την έναρξη της εβδομάδας, ο Ερμής επιτέλους περνά στο ζώδιο σου και έτσι πλέον μπορείς να χειριστείς θέματα επικοινωνιών καθώς και δημοσίων σχέσεων, με το δικό σου μοναδικό τρόπο και να μπορέσεις να βρεις το δίκιο σου. Προς το τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο να γίνεται στο ζώδιο σου, είναι μια ευκαιρία για να μπορέσεις να ανοίξεις ευκαιρίες κυρίως στον οικονομικό τομέα και να δεις τα πράγματα μέσα από ένα θετικό πρίσμα. Ίσως τελικά να βρεις το ταίρι των ονείρων σου και να πιστέψεις πως έχει γίνει το θαύμα για σένα.

Τοξότης

Αν και ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας και ευνοείται πλέον η επικοινωνία με τους γύρω σας, εσείς πιστεύεται πως μπορείτε να καταφέρετε πράγματα και γεγονότα που εδώ και καιρό δεν μπορούσατε. Ασκείτε μια γοητεία στους γύρω σας και αποστομώνετε άτομα που σε άλλες συνθήκες θα προσπαθούσατε να ξεφύγετε πλαγίως. Προς το τέλος της εβδομάδος η πανσέληνος σας φέρνει μια απαισιοδοξία για τα πράγματα αλλά δεν πρέπει να πτοηθείτε γιατί είναι κάτι εφήμερο που θα περάσει.

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα που επιτέλους ανοίγει το εργασιακό κομμάτι για εσάς. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μπορείτε πλέον να προβείτε σε ενέργειες και σχέδια, όπου το προηγούμενο διάστημα ήταν τα πράγματα κάπως δύσκολα. Σας βοηθά η τύχη σε πολλά σημεία και θέλετε να ξανακερδίσετε το χαμένο έδαφος επιχειρώντας ρίσκο και αρκετή δράση. Προς το τέλος της εβδομάδος η πανσέληνος σας βοηθά. Κυρίως στο ερωτικό κομμάτι έχετε αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις και κυρίως βοηθά να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες.

Υδροχόος

Από τις αρχές τις εβδομάδας ο Άρης πλέον μπαίνει στο ζώδιο σας και θα είστε ιδιαίτερα μαχητικοί ως προς τους στόχους σας. Παρόλο που τα πράγματα στην αρχή θα είναι δύσκολα για εσάς, καταλαβαίνετε στη διάρκεια πως μπορείτε να πετύχετε πράγματα που για καιρό φαινόντουσαν στάσιμα. Αν και οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νιώθετε πως βιώνετε κάποιες δυσκολίες, αυτό είναι κάτι προσωρινό, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας θα δικαιωθείτε σε κάτι που περιμένατε εδώ και καιρό να ανοίξει.

Ιχθείς

Εδώ και καιρό νιώθετε πώς πνίγεστε και πως πρέπει να κάνετε κάτι για να αισθανθείτε καλύτερα. Καταλαβαίνετε πως η πίεση που είχατε τόσο καιρό δεν σας βγήκε σε καλό και πλέον καλείστε να κάνετε κάτι να αλλάξετε τα πράγματα. Θέλετε να είστε το μικρό ψαράκι ή ο καρχαρίας; Θέλετε να θυσιαστείτε για άλλους αφήνοντας στόχους και ιδανικά για άλλους ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο; Έφτασε η ευκαιρία που επιτέλους περιμένατε. Δεν σημαίνει πως θα είναι αναίμακτη αλλά τουλάχιστον θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε βάρη.