Προβλέψεις ζωδίων για 6/6-12/6/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για την περίοδο 6/6-12/6/2016 από την ερευνήτρια αστρολογίας Μελίνα Εσερμπόγλου.

Κριός

Ένα διάστημα που πρέπει να διορθώσεις κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά τον τομέα της δουλειάς αλλά και της υγείας.

Προσοχή σε εντάσεις καθώς είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Υπάρχει το ενδεχόμενο για μικρά ταξίδια τα οποία θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες.

Ταύρος

Νέες γνωριμίες αναμένονται και συγκεκριμένα μέσα από την κοινωνικότητά σας αλλά και τον τρόπο που ελίσσεστε. Βλέπετε να ανοίγουν ευκαιρίες μέσα από πράγματα που δεν περιμένατε.

Ευνοούνται κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Μαΐου.

Δίδυμοι

Μια περίοδος όπου βλέπετε ποιοι είναι κοντά σας και ποιοι όχι. Αλλαγή τρόπου πλεύσης ως προς τα σχέδια σας. Η κατάσταση αυτή σας κάνει περισσότερο μαχητικό και θέλετε να διεκδικήσετε πράγματα ώστε να βγείτε μπροστά και να μην είστε πίσω από τα πράγματα.

Καρκίνος

Ένα διάστημα που καλείσαι να διορθώσεις πράγματα όσο αφορά τις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Η επικοινωνία σου θα είναι αρκετά ανεπτυγμένη γι’ αυτό πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στις κινήσεις σου αλλά και στον τρόπο που θα διαχειριστείς τα πράγματα.

Λέων

Νιώθεις πώς τα αποθέματα ενέργειας σου έχουν τελειώσει και πώς πρέπει να ξαναχτίσεις πράγματα από την αρχή. Μερικές φορές θα είσαι λίγο απαθής γιατί καταλαβαίνεις πώς δεν αξίζει να προσπαθείς για κάποια πράγματα. Κάνε όμως λίγο υπομονή γιατί τα πράγματα θα διορθωθούν και θα πάρουν ορθή πορεία.

Παρθένος

Μια περίοδος που θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο με το σπίτι και γενικότερα να βάλετε σε τάξη πράγματα τα οποία έχετε αμελήσει.

Γενικά είναι μια καλή περίοδος να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο τι σου είναι χρήσιμο και τι όχι. Προσοχή μην αφήσεις τους άλλους να νομίζουν πώς έχασες το παιχνίδι, αλλά συνέχισε να είσαι διεκδικητικός .

Ζυγός

Είσαι σε μια κατάσταση που τελειώνει κάτι μεγάλο που είχε τόσο καιρό ως βάρος. Επιτέλους απελευθερώνεσαι και νιώθεις πως παίρνεις τα ηνία στα χέρια σου να συνεχίσεις.

Ενδεχόμενο για νέο έρωτα ή γενικά μια ευχάριστη γνωριμία που θα έρθει ξαφνικά.

Σκορπιός

Αρκετά έκτακτα γεγονότα αναμένονται αυτή την περίοδο.

Η εναλλαγή των σκηνικών γενικά φαίνεται πώς θα σε κουράσει, αλλά δεν πρέπει να αφεθείς, γιατί ακόμη και αν χάνεις στη μάχη , δεν έχεις χάσει στον πόλεμο.

Τοξότης

Ζεις καταστάσεις που σε οδηγούν να ανακαλύψεις ξανά πράγματα για τον εαυτό σου.

Είναι σα να ξυπνάς από ένα όνειρο και είσαι έτοιμος να ξαναπιάσεις ευκαιρίες να καταστρώσεις καινούρια πράγματα. Τα οικονομικά αναμένεται να βελτιωθούν.

Αιγόκερως

Το διάστημα αυτό γενικά νιώθεις πολύ καλύτερα και βλέπεις πώς τα πράγματα για σένα παίρνουν μια πορεία ως προς τα πού θα κινηθείς.

Η οργανωτικότητα και η πρακτικότητα σου, θα σε σώσουν πολλές φορές από λάθη που τυχόν κάνεις.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που θα πρέπει να δώσεις βάρος στα οικονομικά σου και πώς θα διαχειριστείς καταστάσεις που αναμένεται να έρθουν. Γενικά είσαι αρκετά ετοιμοπόλεμος και θα έχεις μια αίσθηση αισιοδοξίας για τα πράγματα.

Ιχθείς

Γενικά αυτό το διάστημα παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου για ένα ζήτημα που σε απασχολεί καιρό και προσπαθείς να βρεις λύση με γνώμονα τα λάθη του παρελθόντος.

Τα οικονομικά θα δεις πώς θα είναι καλύτερα και έτσι έχεις μια ελπίδα πώς ένα κομμάτι πάει καλά στη ζωή σου. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε.