Προβλέψεις ζωδίων για 6/2-12/2/17

0

Προβλέψεις για την περίοδο 6/2-12/2/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Αρκετά πιεστική εβδομάδα ξεκινά, που όμως θα έχει ευτυχή κατάληξη σε πολλά θέματα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είναι οι πιο ευνοημένοι αυτής της περιόδου, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά.  Από τις αρχές της εβδομάδος με τον Ερμή να μπαίνει στον Υδροχόο, καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις σχέδια και στόχους, όπου και συ ο ίδιος θα εκπλαγείς με τον τρόπο που θα κινείσαι και θα βρίσκεις λύσεις σε γεγονότα που σε αφορούν.

Ταύρος

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να βρεις ποια είναι αυτά τα γεγονότα που θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα και να βάλεις στην ουσία ένα τέλος σε υποθέσεις που είναι χαμένες. Θα πρέπει να γίνει διεκδικητικός και μαχητικός στο να δείξεις την αξία σου και να μην αφήνεις άλλους να επαναπαύονται πιστεύοντας πως εσύ θα είσαι αιώνια εκεί να τους βοηθάς.

Δίδυμοι

Με αρκετά έντονη κινητικότητα ξεκινά η εβδομάδα, καθώς θα πρέπει να αποδείξεις πράγματα και να μη μείνεις πίσω. Η δημιουργικότητά σου είναι το δυνατό σου κομμάτι αυτή την περίοδο. Γύρω στις 11 του μήνα με τη σεληνιακή έκλειψη θα πρέπει να αποδείξεις πράγματα αλλά και θα έχεις ευκαιρία να δείξεις την αξία σου στο επαγγελματικό κομμάτι. Θα πρέπει να έχεις αντικειμενικότητα, αν θες να πετύχεις.

Καρκίνος

Σαν να έχεις ξυπνήσει από ένα λήθαργο και αρχίζεις να τρέχεις ώστε να καλύψεις υποθέσεις που σε αφορούν. Νιώθεις πολλές φορές μια δυσφορία και πώς πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Η λύση θα φανεί όμως εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι μια περίοδος όπου χτίζεις την εικόνα σου προς τα έξω και για αυτό το λόγω θα βελτιώσεις πράγματα σε σένα και ίσως να πετάξεις άχρηστα πράγματα ή συμπεριφορές που πλέον δεν λειτουργούν.

Λέων

Αρκετές ανατροπές σε σχέδια και καταστάσεις που περιμένατε, σας βρίσκουν όμως αρκετά ευέλικτο στο να μπορέσετε να χειριστείτε καταστάσεις. Θέλετε πλέον να αλλάξετε τα πράγματα και ακόμη και εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας, θα καταλάβετε πώς τελικά ήταν για καλό. Η σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα σας δίνει έναν αέρα αλλαγής στο σκηνικό. Λειτουργείτε ανατρεπτικά για πολλούς και καταλαβαίνετε πως ήδη έχετε αλλάξει συμπεριφορά σε πράγματα που παλιότερα θα συμβιβαζόσασταν.

Παρθένος

Μια περίοδος όπου θα αρχίσεις να πετάς συμπεριφορές και άγχη του παρελθόντος. Η σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να πετάξεις βάρη που σε ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό και πλέον να αποκαλύψεις ένα νέο πρόσωπο στους γύρω σου. Τα επαγγελματικά που σε απασχολούν έντονα θα πρέπει να τα δεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά να κάνεις ότι έκανες ως τώρα με την καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονους για σένα ρυθμούς. Οπότε απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με άτομα και καταστάσεις, γιατί πιθανόν να μετανιώσεις για τη συμπεριφορά σου. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ευνοούνται αρκετά στην προώθηση σχεδίων σε ότι αφορά το εργασιακό τους κομμάτι. Ενώ οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να γνωρίσουν έναν ξαφνικό έρωτα, ο οποίος θα είναι αρκετά σημαντικός.

Σκορπιός

Αρκετό διάστημα ήσουν σε μια διαδικασία προετοιμασίας. Πλέον έρχεται η στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που ήθελες να κάνεις εδώ και καιρό. Η πείρα σου σε συνδυασμό με την άφιξη του Ερμή στον Υδροχόο σε βοηθούν να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα σε βοηθά να πετύχεις κάποιο από τους στόχους σου και να πάρεις αναγνώριση από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Τοξότης

Με αρκετά ανεβασμένη διάθεση ξεκινά μια εβδομάδα που είναι συνεχόμενες εκπλήξεις ως προς το να κάνεις βήματα και να τολμήσεις πράγματα που για καιρό ήταν παγιωμένα και δυσκολευόσουν να τα υλοποιήσεις. Η σεληνιακή έκλειψη στις 11 του  μήνα βοηθά το πρώτο δεκαήμερο να γνωρίσει ένα μεγάλο έρωτα ενώ για το τρίτο δεκαήμερο επιτυχία σε κάτι μεγάλο και ακατόρθωτο.

Αιγόκερως

Πολύ καλό διάστημα να ξεπεράσεις ψυχολογικά και συμπεριφορές που σε εμπόδιζαν να ανταπεξέλθεις στα σχέδια σου. Νιώθεις αρκετή δύναμη στο να πετύχεις πράγματα για αυτό μην κάνεις πίσω σε θέματα που σε αφορούν. Η σεληνιακή έκλειψη βοηθά το οικονομικό σου κομμάτι.  Ανοίγει αρκετά και ευνοείσαι με κέρδη απρόσμενα που θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή που θέλεις.

Υδροχόος

Νιώθεις πώς σε πολλά γεγονότα που σου συμβαίνουν είναι σαν να δοκιμάζεσαι από λάθη του παρελθόντος. Έχεις γίνει αρκετά ευαισθητοποιημένος αλλά πλέον διαθέτεις λύσεις στα χέρια σου. Με τη σεληνιακή έκλειψη το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχει μια ευχάριστη είδηση που θα τον εκπλήξει, ενώ για το τρίτο αναμένεται σχέση ζωής.

Ιχθύες

Αν και ετοιμάζεσαι για αλλαγές εδώ και καιρό, η εβδομάδα αυτή θα σου αποκαλύψει πως τώρα είναι η κατάλληλη για σένα στιγμή, αρκεί να τολμήσεις και να μην κάνεις πίσω. Με τη σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα θα καταλάβεις πώς σου ανοίγονται ευκαιρίες στο επαγγελματικό κομμάτι, είτε μέσα από κάποια συμφωνία, είτε μέσα από ένα νέο είδος που θα ασχοληθείς.