Προβλέψεις ζωδίων για 5/7-11/7/2016

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 5/7-11/7/2016 από την ερευνήτρια αστρολογίας, Μελίνα Εσερμπόγλου

 

Κριός

Eίναι ένα διάστημα που ψάχνεις κάποια δεδομένα σταθερότητας. τόσο σε ότι αφορά το σπίτι, όσο και με την οικογένεια. Θα θελήσεις να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα και θα γίνεις περισσότερο  πρακτικός.

Η γαλήνη και ισορροπία ως σύμμαχος, θα σε σώσει αρκετές φορές από επιπόλαια λάθη.

Ταύρος

Πλησιάζει μια επιτυχία, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας, όπου θα πάρεις αναγνώριση και θα μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου, μετά από πολύ καιρό υπομονής.

Επίσης ευνοείται αρκετά το ερωτικό κομμάτι, κυρίως μέσα από φιλικό περιβάλλον.

Δίδυμοι

Ένα διάστημα όπου τα οικονομικά θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Παρά το γεγονός πως οι γύρω σου δεν είναι πολύ καλά, εσύ θα έχεις ευκαιρίες οικονομικές και μάλιστα ευνοείται αρκετά μια καινούρια δουλειά. Ξαφνικές αλλαγές μέσα από δημόσιες σχέσεις θα σε κάνουν να μπορείς να βασιστείς στα ταλέντα σου και να επηρεάσεις και τους γύρω σου.

Καρκίνος

Ένα διάστημα που καλείσαι να διορθώσεις πράγματα και πολλές φορές να πετάξεις ό,τι σου είναι άχρηστο και σε βαραίνει. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σου θα μπορείς επιτέλους να λες τα πράγματα χωρίς να παρεξηγείσαι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχουν ευκαιρίες ανανέωσης.

Λέων

Χρειάζεσαι αρκετά χώρο και χρόνο, γιατί νιώθεις ήδη εξαντλημένος από όλα αυτά που πέρασες το προηγούμενο διάστημα.  Η οικογένεια και ειδικότερα οι δικοί σου άνθρωποι, θα είναι ένα πραγματικό καταφύγιο ώστε να μπορέσεις να προσφέρεις εσύ αυτά που θέλεις χωρίς παρεξήγηση.

Παρθένος

Θα αναζητήσετε φίλους και παρέες που σας ευχαριστούν, ώστε να περνάτε εσείς καλά. Λίγη κούραση παραπάνω, η οποία δεν θα σας πειράξει, αντίθετα θα σας οδηγήσει σε δημιουργικότητα και θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε τα πάνω σας.

Οικονομικά ευνοείστε με έκτακτες πηγές εσόδων.

Ζυγός

Ένα διάστημα όπου θα θελήσεις να γκρεμίσεις τείχη και να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου. Παρόλο που τίποτα δε σου χαρίζεται, θα θελήσεις να γίνεις δημιουργικός και να ανοίξεις νέες ευκαιρίες προκαλώντας πράγματα.

Φίλοι και συνεργάτες θα  δώσουν λύση στο πρόβλημά σου.

Σκορπιός

Μια κατάσταση δύσκολη τελείωσε για σένα και τώρα είναι μια περίοδο περισυλλογής αλλά επίσης και ξεκούρασης. Θέλει να ωφεληθείς τους καρπούς των πράξεων σου, που για καιρό έτρεχες και δεν έβλεπες φως στην υπόθεση. Βρίσκεις λύσεις και γίνεσαι ιδιαίτερα δοτικός με τα δικά σου άτομα.

Τοξότης

Ένα διάστημα που θα γίνει περισσότερο διεκδικητικός και μάλιστα θα θελήσεις να τακτοποιήσεις και να διώξεις ότι σε βαραίνει. Μετά από καιρό ανοίγει για σένα το οικονομικό κομμάτι, με νέες ευκαιρίες για τα πράγματα που θα σου δώσουν έναν αέρα ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Αιγόκερως

Μια περίοδος δημιουργική, κυρίως στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.

Ανανεώνεσαι και βρίσκεις ευκαιρίες, εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν.

Είναι ένα διάστημα που θα απομακρύνεις παράσιτα και ανθρώπους κόλακες και έτσι θα μπορείς να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Υδροχόος

Μετά από καιρό, επιτέλους δικαιώνεστε και έχετε την ευκαιρία να δείτε την όμορφη πλευρά της ζωής χωρίς να είστε υποψιασμένοι και χωρίς να καταπιέζεστε στο τι θα πουν οι άλλοι.

Αυτό το διάστημα θα προκύψει αρκετό τρέξιμο, αλλά οι ίδιοι θα έχετε ήδη αρκετή ενέργεια για να αντεπεξέλθετε.

Ιχθείς

Νιώθεις αρκετή δημιουργικότητα και ένα θάρρος για τα πράγματα ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Έχεις αρκετή ελπίδα αλλά και η τύχη σε ευνοεί σε διάφορες φάσεις στη ζωή σου. Θα δεις να γεννιούνται ευκαιρίες εκεί που δεν το περιμένεις και θα έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις θετικά και να αλλάξεις τη διάθεση των γύρω σου.