Προβλέψεις ζωδίων για 5/6-11/6/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για 5/6-11/6/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Αρκετά έντονα το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων είναι αυτό που βιώνετε αυτή την περίοδο και μάλιστα έχετε έναν παιδικό ενθουσιασμό με τα άτομα που γνωρίζετε. Αν και θα πρέπει να προσέχετε μην παραπλανηθείτε από ψευδαισθήσεις. Το τρίτο δεκαήμερο ευνοείται αρκετά με θέματα οικονομικών αλλά και με νέες συμβάσεις ή νέες δυνατότητες στο κομμάτι της εργασίας σας.

Ταύρος

Ένα διάστημα που αρχίζουν να αυξάνονται οι κοινωνικές επαφές και πλέον προχωράς παρακάτω στα σχέδια σου. Κυρίως αυξάνονται τα οικονομικά ιδίως για τους γεννημένους  του πρώτου δεκαημέρου που θα έχουν αρκετές έκτακτες πηγές εσόδων ή και μια νέα συμφωνία για δουλειά. Προς τέλος της εβδομάδας πιθανή νέα ερωτική γνωριμία.

Δίδυμοι

Ένα διάστημα που μπορείτε να απολαύσετε διασκέδαση με φίλους και άτομα γενικώς με τα οποία είχατε απομακρυνθεί.  Ιδίως κοντά στην Πανσέληνο στις 9 του μήνα είναι ιδανική περίοδος για αναθέρμανση σχέσεων. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ευνοούνται οικονομικά, ενώ το τρίτο δεκαήμερο είναι μια περίοδος που πρέπει να ξεκαθαρίσει μέσα του πολλά πράγματα προκειμένου να κάνει νέα ξεκινήματα.

Καρκίνος

Ένα διάστημα που θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου τόσο στο τομέα της εργασίας σου, όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν και θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις, είσαι το κατάλληλο άτομο αυτή την περίοδο που μπορεί να ενώσει ανθρώπους και καταστάσεις. Κατάλληλη περίοδος για έναρξη ερωτικής σχέσης ή ακόμη και κάποιο είδος δέσμευσης με σύντροφο.

Λέων

Το  επαγγελματικό είναι το κομμάτι που σε απασχολεί έντονα τελευταία και προσπαθείς με κάθε τρόπο να αποδείξεις την αξία σου. Σιγά-σιγά όμως βλέπεις πως παίρνεις κάποιες δόσεις ευτυχίας-αναγνώρισης των στόχων σου, αν και ακόμη βρίσκεσαι σε αρχικό στάδιο. Προσοχή σε παγίδες καθώς και τα άτομα που θα εμπιστευτείς καθώς κάποιοι δεν είναι ακόμη ξεκάθαροι για τον αν είναι με την πλευρά σου ή όχι.

Παρθένος

Η περίοδος αυτή ήδη από την αρχή της εβδομάδος σε βρίσκει να στρέφονται οι προβολείς πάνω σου και γενικά να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε ότι κάνεις. Κυρίως για τους γεννημένους του πρώτου και του δεύτερου δεκαήμερου βλέπετε πως σας έρχονται ευκαιρίες απλά πρέπει να είστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Για το τρίτο δεκαήμερο η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη ακόμη καθώς πρέπει να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας και μετά να πράξετε.

Ζυγός

Μια περίοδος που θα πρέπει να κάνεις εξοικονόμηση δυνάμεων και να αποσυρθείς λίγο από τα πράγματα, αν θέλεις το επόμενο διάστημα να πετύχεις.  Ίσως υπάρξουν κάποιες αναβολές σχεδίων λόγω οικονομικών, μόνο που θα βρεις εύκολα λύσεις στο να διευθετήσεις αυτά που σε αφορούν.  Με την Πανσέληνο στις 9 του μήνα είναι κατάλληλη περίοδος για συζητήσεις σχετικά με την αύξηση των οικονομικών σου.

Σκορπιός

Είσαι σε μια ιδιαίτερη φάση αυτή την περίοδο και ενώ θα ήθελες να κάνεις πίσω είναι η κατάλληλη εποχή να ρισκάρεις και να πας ένα βήμα παραπέρα. Ευνοούνται ταξίδια με σκοπό να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Σημαντικές επαφές θα σε οδηγήσουν στην αρχή νέων σχέσεων είτε ερωτικών είτε κοινωνικών.

Τοξότης

Μια έντονη εβδομάδα ξεκινά για σένα και θα πρέπει να είσαι αρκετά μαχητικός-διεκδικητικός, αν θέλεις να πετύχεις στόχους. Οικονομικά βελτιώνεσαι αρκετά, αρκεί να μην περιμένεις αλλά να κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις. Νέες γνωριμίες στη ζωή σου και κοινωνικές επαφές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις πράγματα αρκεί να μην είσαι ανυπόμονος.

Αιγόκερως

Από τα μέσα της εβδομάδας αρχίζεις να βλέπεις αρκετές εξελίξεις στο εργασιακό σου κομμάτι μέσα από επαφές και γνωριμίες όπου ο ίδιος δημιουργείς εδώ και καιρό. Γενικά είναι μια περίοδος που θα σου ανοίξουν πόρτες και θα μπορέσεις να πάρεις έναν ενεργητικό ρόλο στα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Η δυνατότητα νέας ερωτικής σχέσης προς το τέλος της εβδομάδος θα είναι κάτι που είναι πολύ κοντά σου.

Υδροχόος

Προσπαθείς να βάλεις νέες βάσεις στα πράγματα σε αρκετούς τομείς της ζωής σου, βέβαια δεν θα λείψουν και οι εντάσεις όχι τόσο από σένα αλλά από το κοντινό σου περιβάλλον, το οποίο είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις. Με αρκετές ερωτικές κατακτήσεις και έντονο φλερτ είναι αυτά που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση, αυτό αλλά και το επόμενο διάστημα.

Ιχθύες

Με αρκετά έντονο το κομμάτι του ανταγωνισμού κυρίως στο εργασιακό κομμάτι ξεκινά μια εβδομάδα που ενώ θα γνωρίζεις ποιοι είναι οι εχθροί σου θα πρέπει να περιμένεις ώστε να χειριστείς με διπλωματία καταστάσεις. Προσοχή στις εντάσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς θα υπάρξουν στιγμές όπου θα βγεις από τα όρια σου και δεν θα ακούς κανέναν. Ερωτικά ευνοείσαι με νέες γνωριμίες.