Προβλέψεις ζωδίων για 5/12-12/12/16

0

Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 5/12-12/12/16 από τη Μελίνα Εσρμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια ιδιαίτερη περίοδος που εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας με το δυνατότερο καλό τρόπο. Οι άλλοι εκπλήσσονται με τον τρόπο που εκφράζεται καθώς και με την πρακτικότητά σας. Έτσι παίρνετε την αναγνώριση που έχετε ανάγκη μιας και νιώθατε πως σας είχαν κάπως παραμελημένο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 7 του μήνα, ευνοείστε κυρίως στο ερωτικό κομμάτι καθώς τα φώτα όλα πέφτουν πάνω σας και έχετε την γοητεία που συναρπάζει τους άλλους τόσο στα ερωτικά αλλά και στα προσωπικά. Καλή ευκαιρία να πετύχετε στόχους και καταστάσεις που προσπαθείτε εδώ και καιρό.

 

Ταύρος

Αρκετά ευνοϊκά τα πράγματα για εσάς κυρίως μέσα από το εργασιακό κομμάτι. Σας ανοίγονται νέες ευκαιρίες, αρκεί εσείς να είστε έτοιμοι να τις πιάσετε και να έχετε το κατάλληλο “timing” . Το πρόβλημα όμως με εσάς είναι ότι ίσως αρχίσετε να μπερδεύετε τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σας, καθώς πιθανόν να προκύψει έρωτας μέσα από το χώρο εργασίας και εκεί είναι που οδηγείστε σε πραγματικό αδιέξοδο. Γενικά όμως βρίσκεστε σε μια πολύ όμορφη περίοδο και προκύπτουν λύσεις στα προβλήματά σας.

Δίδυμοι

Με τον Άρη στον Υδροχόο πλέον παίρνετε τα ηνία σε πράγματα που σας αφορούν και γίνεστε αρκετά τολμηροί ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Γενικά τα πράγματα σας πάνε ιδιαίτερα καλά και είναι ευκαιρία να φανείτε σε ό,τι κάνετε, για αυτό το λόγο τολμήστε. Στις 7 του μηνός θα έχετε μια πολύ ωραία ευκαιρία-έκπληξη και μην κάνετε πίσω. Τα ερωτικά σας είναι στην καλύτερη φάση τους και δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία κυρίως για τους αδέσμευτους του ζωδιακού. Νέες ευκαιρίες για δουλειά με νέους ορίζοντες.

Καρκίνος

Ένα διάστημα που εύκολα μπαίνεις στον πειρασμό και δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Πρέπει όμως να κρατηθείς γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να διαλύσεις πράγματα και να βρεθείς μετέωρος στο έλεος καταστάσεων. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί γίνεσαι παράλογος με τους γύρω σου και οι απαιτήσεις είναι αρκετά μεγάλες με αποτέλεσμα να χάνεις την ουσιαστική επικοινωνία. Στα ερωτικά πλέον ανοίγεσαι αρκετά και δίνεις χώρο στο σύντροφό σου ώστε να ανακαλύψει κρυφές γλυκές σου πτυχές ώστε να ανανεωθεί η σχέση σας.

Λέων

Αν και η εβδομάδα ξεκινά κάπως δύσκολα, προς τα μέσα κάτι γίνεται και αλλάζει όλο το σκηνικό. Ευνοούνται οι γνωριμίες και γενικότερα οι συναναστροφές κοινωνικού τύπου, που θα σε οδηγήσουν σε μια νέα κατάσταση που δεν έχεις συνηθίσει έως τώρα. Ξαφνικά ανανεώνεσαι και παίρνεις τα πάνω σου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος να δημιουργήσεις. Η δουλειά σου θα είναι στο επίκεντρο της ζωής σου και γίνεσαι πρωτότυπος αφού ξεκινάς νέα πράγματα. Επειδή το προηγούμενο διάστημα ζορίστηκες αρκετά και είσαι πολύ επιφυλακτικός, φρόντισε πλέον να βλέπεις τους ανθρώπους με άλλο μάτι, μόνο τότε θα καταλάβεις τι μπορεί να πάρεις από τον καθένα.

Παρθένος

Μια περίοδος που θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς κοινωνικά με πολύ κόσμο και να βγεις από μια μιζέρια και ένα ψυχολογικό μπλοκάρισμα που έχεις μπει εδώ και λίγες μέρες. Από τις αρχές της εβδομάδος τα οικονομικά σου δείχνουν να στρώνουν και γύρω στα μέσα της εβδομάδος ίσως αλλάξετε στόχο καθώς παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες. Κυρίως έντονο θα είναι το ερωτικό σκηνικό αυτής της εβδομάδος και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς πλέον θα υπάρχει αρκετό φλερτ στην καθημερινότητά σας και θα έχετε μετά από καιρό ευκαιρίες επιλογής συντρόφου.

Ζυγός

Από αυτή την εβδομάδα και για λίγο καιρό θα έχεις ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις θέματα εργασιακού τομέα και είσαι βέβαιος ότι έχεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Αν και ο Ερμής στον Αιγόκαιρω θα σε κάνει να έχεις αρκετές εκρήξεις θυμού, από την άλλη με την Αφροδίτη από τα μέσα της εβδομάδος στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου, αρχίζεις να ξεκαθαρίζεις πράγματα τόσο μέσα όσο και έξω σου. Πλέον γίνεσαι περισσότερο ζεστός και φιλικός με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και αποτελείς έναν πόλο έλξης για τους γύρω σου, σημάδι που σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό.

Σκορπιός

Θα μπορέσεις να είσαι αρκετά εύστροφος και ευέλικτος, ώστε να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε καίνε, κυρίως στα οικονομικά σου. Είναι μια περίοδος όπου αρχίζεις να χτίζεις πράγματα για να τα δεις αργότερα να γίνονται πράξη.  Επίσης θα εκπλαγείς αρκετές φορές και με τον ίδιο σου τον εαυτό, καθώς θα έχεις έντονα ανεκτική συμπεριφορά ως προς τους γύρω σου και θα δεις πως πλέον τα λόγια σου πιάνουν τόπο.

Τοξότης

Πριν από λίγες μέρες συνέβησαν διάφορες εξελίξεις στη ζωή σου που δεν πρέπει να παραβλέψεις για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Μια περίοδος που θα πρέπει να ηρεμήσεις και να δεις αντικειμενικά τα πράγματα για το επόμενο διάστημα. Αυτή την περίοδο ό,τι και να κάνεις δεν είσαι εσύ και δεν είναι και ξεκάθαρο το τοπίο, οπότε περίμενε και μετά αποφάσισε για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείς. Γύρω στις 8 του μήνα οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα ανταμειφθούν για κάτι που έχουν προσπαθήσει αρκετά εδώ και καιρό.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα που θα είσαι αρκετά ενεργητικός και ευέλικτος. Ήδη έχει μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου και έτσι ευνοούνται οι επικοινωνίες κάθε τύπου. Το θέμα είναι να μη χαθείς μέσα από τη δομημένη σκέψη και την οργάνωση των ιδεών σου και να αφήσεις χώρο στο να περάσεις καλά. Αν και είναι μια περίοδος που ουσιαστικά θα αισθάνεσαι μοναξιά, κυρίως από το σύντροφο ή τη σύντροφο σου, προσπάθησε όσο μπορείς με το δικό σου μοναδικό τρόπο να δείξεις ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Είσαι από τους πιο ευνοημένους της περιόδου και το γνωρίζεις. Αν και μέσα σου αντιφατικά συγκρούονται δυο κόσμοι, το καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο, η επιλογή είναι στο χέρι σου. Στις 6 του μήνα θα νιώσετε πώς βρίσκεστε σε μια κατάσταση με πρωτόγνωρες εμπειρίες και έτσι πραγματικά θα ξεφύγετε από την πραγματικότητα και θα ζήσετε έντονες καταστάσεις. Κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο, αναμένεται να ζήσεις εκπλήξεις που δεν τις περιμένεις.

Ιχθείς

Μια περίοδος που καλείσαι να ακούσεις τα ένστικτά σου και όχι τη φωνή της λογικής σου. Ζεις περίεργες καταστάσεις καθώς νιώθεις πως δεν γνωρίζεις τι είναι αληθινό και τι όχι, τι σε περιβάλλει με ψέμα και τελικά ποια είναι η αλήθεια. Στον εργασιακό τομέα καλείσαι να κλείσεις υποθέσεις που σε βαραίνουν και δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις παρακάτω. Αν και θα βγουν κάποιες υποθέσεις στα οικονομικά σου, να ξέρεις πως θα έχεις την τύχη με το μέρος σου να μπορείς να βρεις άμεσες λύσεις.