Προβλέψεις ζωδίων για 4-10/12/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για 4-10/12/2017, από τη Μελίνα Κλεάνθη-αστρολόγο

Κριός

Ένα διάστημα που λειτουργείς με αρκετό ανταγωνισμό για τους γύρω σου και βάζεις υψηλούς στόχους χωρίς να φοβάσαι το απρόβλεπτο καθώς κανένα εμπόδιο δεν σταματά τη δράση σου. Τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τα διαχειριστείς και γιατί όχι να τα λύσεις. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών θα έχουν κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις.

Ταύρος

Ένα διάστημα που θα πρέπει να βάλεις όλο σου το είναι ώστε να μπορέσεις να φανείς και να κάνεις τη διαφορά. Κυρίως πάνω στην εργασία σου, ενδέχεται να δείξεις όλα τα στοιχεία που σε κάνουν να μπορείς να ξεχωρίσεις αλλά και να λάβεις αυτά τα οποία δικαιούσαι. Αρκετή προσοχή χρειάζεται το κομμάτι στα ερωτικά σου, γιατί ενώ μεν σου δίνονται ευκαιρίες αρκετές είσαι αρκετά απότομος και μπορεί να τις χάσεις.  Επίσης το να είσαι σπάταλος δε θα σου βγει σε καλό.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που το σκηνικό είναι αρκετά έντονο για σένα καθώς έχεις αρκετές ευθύνες και πρέπει να τις διευθετήσεις με κάθε τρόπο. Ίσως λίγη παραπάνω κούραση η οποία όμως θα είναι δημιουργική για σένα. Ένα διάστημα κατάλληλο ώστε να λύσεις προβλήματα με άτομα που είχες κάποιες προστριβές ή απλά ξέρεις πως πρέπει να αλλάξει μια κατάσταση με το να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα.

Καρκίνος

Ξεκινά μια εβδομάδα έντονη με αρκετά θετικές εξελίξεις για τη ζωή σου. Ίσως προκύψει μια νέα συνεργασία και γενικότερα αρχίζεις να έχεις αρκετές ευκαιρίες στο να μπορείς να ελιχθείς σε κομμάτι που αφορά τα επαγγελματικά σου. Αν και θα έχεις αρκετές νέες γνωριμίες, πρέπει να προσέξεις στο ποια άτομα αξίζουν και ποια όχι. Ενδέχεται να πάρεις κάποια χρήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν.

Λέων

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να προσέξεις αρκετά θέματα σπιτιού και να διευθετήσεις καταστάσεις χωρίς άγχος και χωρίς να έχεις εντάσεις. Ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο επαγγελματικό σου κομμάτι καθώς θα είσαι αρκετά ανταγωνιστικός ώστε να πετύχεις. Η δημιουργικότητα που θα έχεις σε συνδυασμό με την τόλμη που θα σου βγαίνει στο επαγγελματικό κομμάτι έχεις όλα τα εργαλεία για να πετύχεις .

Παρθένος

Μια εβδομάδα με νέες ευκαιρίες στο να μπορέσεις να αναπτυχθείς και να δείξεις ποιος είσαι μέσα από δημόσιες σχέσεις αλλά και γενικότερα με σχέσεις από άτομα του παρελθόντος. Πλέον μπαίνεις σε νέους ρυθμούς και με μια καλή διαχείριση θα είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Ευκαιρίες για καθυστερούμενα χρήματα, παρουσιάζονται εφόσον εσύ ο ίδιος θα έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Ζυγός

Μια ευκαιρία να ηρεμήσεις μετά από εντάσεις και προστριβές που σου συνέβαιναν εδώ και καιρό και να νιώσεις πως πλέον είσαι ελεύθερος καθώς αποδεσμεύεσαι από κάτι που σε δυσκόλευε αρκετά. Κάτι ξαφνικό και ευχάριστο έρχεται να κάνει την έκπληξή του για αρκετούς από εσάς ώστε να σας δώσει ξανά την πνοή και την ανανέωση που χρειάζεστε.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που με τον Άρη στο ζώδιο σου, θα είσαι αρκετά ανταγωνιστικός και θα φαίνεσαι σε ότι κάνεις. Μπορεί να προκύψουν βέβαια αρκετές εντάσεις καθώς θέλεις και είσαι ιδιαίτερα προκλητικός, ωστόσο αν χειριστείς με διπλωματία καταστάσεις μπορείς να πετύχεις τα επιθυμητά για σένα αποτελέσματα. Η εβδομάδα βέβαια σου επιφυλάσσει και κάποιες ευχάριστες για σένα εκπλήξεις σε σχέση με αισθηματικά σου.

Τοξότης

Με αρκετές νέες επαφές αρχίζει μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για εσένα, όπου θα χαίρεσαι επιτέλους, γιατί δικτυώνεσαι με κάθε τρόπο και μπορείς και ελίσσεσαι ανάλογα με τις συνθήκες. Ίσως βέβαια για κάποια πράγματα θα πρέπει να δείξεις ένα σοβαρότερο προφίλ για να μπορέσεις να πετύχεις στα οικονομικά σου.

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα όπου αρκετά επαγγελματικά σχέδια αρχίζουν να βγαίνουν μπροστά σου και να πρέπει να βρεις λύση σε πράγματα που σε αφορούν. Γενικά με το κομμάτι το οικονομικό θα τα πας καλά αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει βέβαια να προσέξετε τις εντάσεις με τους γύρω σας, καθώς λόγω από τη φύση σας είστε ιδιαίτερα αντιδραστικοί και δεν μπαίνετε εύκολα σε καλούπια. Για κάποιους από εσάς υπάρχει και το ενδεχόμενο μετακόμισης.

Υδροχόος

Ένα διάστημα αρκετά επιβοηθητικό για εσένα, κυρίως αν ψάχνεις δουλειά ή θέλεις να κάνεις αλλαγή δουλειάς. Και μάλιστα είναι μια περίοδος που θα μπορέσεις να επιλέξεις γύρω από αυτά που θέλεις να κάνεις σε σχέση με αυτά που πρέπει να κάνεις. Κάποιοι από εσάς ωστόσο, περιμένετε μια βελτίωση στη ζωή σας και πλέον αφού νιώθετε πως έχετε δουλέψει αρκετά περιμένετε την κατάλληλη αναγνώριση η οποία δεν θα αργήσει να φανεί.

Ιχθείς

Ένα διάστημα όπου αρκετά πράγματα λειτουργούν θετικά για εσάς. Φίλοι και γνωστοί σας βοηθούν να ξεπεράσετε θέματα του παρελθόντος. Κάποιες φορές ίσως νιώθετε πώς βλέπετε τα πράγματα αρκετά διαφορετικά από τους άλλους, αν και στην πραγματικότητα αυτό σας βοηθά να ξεχωρίζετε και να βρίσκετε τη δύναμη μέσα σας. Τα οικονομικά είναι ένα κομμάτι που θα δείτε να βελτιώνεται σταδιακά βέβαια καθώς εδώ και καιρό έχετε κάνει τις κατάλληλες κινήσεις και πλέον ευνοείστε.