Προβλέψεις ζωδίων για 3/19-9/10/16

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να προσέξεις τι λες και τι πράττεις, καθώς θα βρεθείς πολλές φορές στην παγίδα λόγω παρόρμησης να κάνεις λάθη. H 4/10 είναι μια ημερομηνία αρκετά θετική για σένα, σε βοηθά σε επίτευξη στόχων και γενικότερα ό,τι αφορά θέματα διεκδικήσεων. Βέβαια δε θα χάσετε την ευκαιρία κυρίως οι αδέσμευτοι να ξεκινήσετε κάτι καινούριο που μπορεί να αρχίζει μέσα από περίεργες καταστάσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιεστικά, όμως προς το τέλος αρχίζεις να δικαιώνεσαι καθώς πράγματα που περίμενες πως καθυστερούν αρκετά και ήταν ανέφικτο να γίνουν, αρχίζουν να εμφανίζονται ευκαιρίες από το πουθενά. Η 5/10 είναι μια μέρα που ευνοεί αρκετά τα οικονομικά αλλά και δίνει την ευκαιρία στο να θέσετε νέους στόχους στα πράγματα.

Δίδυμοι

Είναι μια στιγμή όπου θα είσαι ιδιαίτερα αντικειμενικός και η λογική σου θα υπερτερεί σε σχέση με άλλους. Για αυτό μη σταματάς και προχώρησε με το δικό σου μοναδικό ρυθμό που ξέρεις να ελίσσεσαι και να αλλάζεις τα πράγματα γύρω σου. Η 4/10 είναι μια πολύ καλή ημερομηνία που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να προωθήσεις ιδέες.

Καρκίνος

Πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με θέματα υγείας, τόσο να βελτιώσετε μια κατάσταση όσο να προλάβετε μια άλλη. Η Αφροδίτη στο φιλικό για σένα ζώδιο του Σκορπιού, θα βοηθήσει καλύτερα τόσο σε καλλιτεχνικά θέματα αλλά και σε θέματα εκφραστικότητας. Γενικότερα αυτό το διάστημα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και χρησιμοποιείτε τη λάμψη σας σε ότι κάνετε. Πιθανή ερωτική γνωριμία με προοπτικές που δεν θα πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτη.

Λέων

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να ξεχωρίσεις τα θέλω με τα πρέπει σου. Οι ευθύνες γενικότερα αυξάνονται, ίσως να προκύψει μια νέα δουλειά, ωστόσο θα πρέπει να έχεις τη σωστή διάκριση σε ό,τι αφορά την κατανομή της ενέργειάς σου. Αρκετά ενδιαφέρον θα είναι ότι θα έχεις αρκετές προτάσεις να διασκεδάσεις και γενικότερα να περάσεις καλά, κάτι που το χρειάζεσαι ιδιαίτερα.

Παρθένος

Καλή εποχή για να εφαρμόσετε τα σχέδια σας, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα κυρίως δικαιώνεσαι σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά αλλά γενικότερα νιώθεις πως έχεις πολλά στο κεφάλι και καλείσαι να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου. Θα πρέπει να προσέξεις πώς διαχειρίζεσαι τα χρήματα ή γενικότερα τα οικονομικά ώστε το επόμενο διάστημα να μη χρειαστεί να τρέχεις και να μη φτάνεις.

Ζυγός

Η σύνοδος Δία Ερμή στο ζώδιο σας, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς ώστε να μπορέστε να πετύχετε πράγματα. Ιδανική όψη για τα ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας ή και συμφωνίας. Προσοχή στις εκρήξεις απέναντι στο ταίρι σας καθώς δεν θα έχετε αντικειμενικά κριτήρια και θα παραλογίζεστε.

Σκορπιός

Οι συνθήκες στο κομμάτι εργασίας βελτιώνονται τόσο για αυτούς που έχουν δουλειά, όσους και για αυτούς που ψάχνουν αναμφίβολα θα βρεθεί κάτι. Αν και κινήστε το τελευταίο διάστημα με αρκετή μυστικοπάθεια, θα θελήσετε πλέον να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας  και να δώσετε χώρο στο να ανοίξουν νέα πράγματα. Το βασικό είναι να ακούσετε τη διαίσθησή σας.

Τοξότης

Ως τα μέσα της εβδομάδος θα νιώσετε πώς η τύχη σας χαμογελά και είναι ευκαιρία να μπορέσετε να βάλετε μπρος σε σχέδια τα οποία είχατε αφήσει. Με τον Άρη να έχει φύγει πια από το ζώδιο σας νιώθετε μια ηρεμία και πως τα πράγματα αρχίζουν να στρώνουν. Προσοχή σε προβλήματα σε θέματα γάμου αλλά και συνεργασιών.

Αιγόκερως

Οι αντοχές σου αυξάνονται και πλέον με τον Άρη στο ζώδιο σου, γίνεσαι αρκετά διεκδικητικός στο να μπορέσεις να πετύχεις όσα έβαλες ως στόχο. Δεν σε νοιάζει το μέσο ή το πώς θα φτάσεις εκεί που θέλεις αλλά πλέον δίνεσαι στο να αλλάξεις τα πράγματα. Οι σχέσεις σου με το ταίρι σου είναι μια περίοδος όπου θα αναθερμανθούν. Ευνοούνται αρκετά τα νέα ξεκινήματα στο κομμάτι  δουλειάς.

Υδροχόος

Ένα διάστημα όπου αναμένεται να υπάρξουν αρκετές εμπλοκές στο κομμάτι το οικογενειακό και δυστυχώς η λύση έρχεται από σένα. Προσοχή στα ερωτικά καθώς αναμένεται να υπάρξουν αρκετά φλερτ που ίσως για τους δεσμευμένους να μην είναι τόσο καλό. Ευνοούνται αρκετά τα εργασιακά τόσο για να ξεκαθαρίσεις πράγματα όσο και να ξεκινήσεις πράγματα που ήθελες εδώ και καιρό.

Ιχθείς

Η διαίσθησή σας, θα είναι ένα από τα δυνατά όπλα σας αυτή την περίοδο. Κυρίως θα ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος όχι απλά για να τα αναπολήσεις αλλά για να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα παρά πέρα στα σχέδια σου. Σε θέματα καριέρας θα διαπρέψεις, καθώς θα είσαι από τα άτομα που θα είναι έτοιμα να δεχτούν προκλήσεις και να βγουν νικητές.