Προβλέψεις ζωδίων για 29/5-4/6/17

0

Προβλέψεις ζωδίων για 29/5-4/6/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα που βοηθά αρκετά στη δημιουργικότητα, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα όπου θέλετε να ξεχωρίσετε, και με την βοήθεια άλλων καθώς θα έχετε τη στήριξή τους, το πετυχαίνετε. Το πρόβλημα είναι πως θα θέλετε να ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και έτσι αντί να χτίσετε νέα πράγματα, προσοχή μη γκρεμίσετε σχέσεις και καταστάσεις. Αξιοποιείστε τις 3 του μήνα για να πραγματοποιήσετε σχέδια.

Ταύρος

Μια εβδομάδα με έντονη κινητικότητα από μέρους σου, κυρίως επειδή ενδέχεται να ακολουθήσουν αλλαγές και έτσι προσπαθείς να είσαι όσο το δυνατό πιο προετοιμασμένος γίνεται. Κυρίως όμως θα πρέπει να μην ενθουσιάζεσαι με νέες καταστάσεις καθώς χρειάζεται ακόμη να έχεις χειροπιαστές αποδείξεις σε αυτά που έρχονται. Η αφοσίωση στα επαγγελματικά θα σου δώσει αρκετή δύναμη.

Δίδυμοι

Ένα διάστημα που πρέπει να προσέχεις αρκετά τα νεύρα σου κυρίως για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών που όλα τους ενοχλούν αλλά θέλουν να έχουν και άποψη για πράγματα που δεν τους αφορούν. Η 1 του μήνα είναι μια ευκαιρία για εσένα ώστε  να μπορέσεις να διασκεδάσεις αλλά και να χαλαρώσεις με άτομα δικά σου. Προς το τέλος της εβδομάδος θα πρέπει να κλείσεις υποθέσεις και να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Εδώ και λίγο καιρό φαίνεται πως  οι σχέσεις σου με άτομα αρχίζουν να στρώνουν και έτσι είναι πλέον σαν να έχεις χτίσει από την αρχή καταστάσεις δείχνοντας αυτό που θέλεις εσύ και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Με τον Άρη στο ζώδιο σου από τις 4 του μήνα και μετά χρειάζεται να γίνεις περισσότερος εργατικός και μεθοδικός ώστε να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Για τους αδέσμευτους έρχεται ένας έρωτας απρόσμενος.

Λέων

Αν και βλέπεις αρκετές ευκαιρίες να σου ανοίγονται, πρέπει να προσέξεις να μη ρισκάρεις, βάλε σε εφαρμογή ένα-ένα τα σχέδια σου. Το να ζητήσεις τη γνώμη των άλλων και να μην κάνεις του κεφαλιού σου, θα αποδειχτεί σωτήριο αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις προφητικό. Στις 3 του μήνα είναι μια σημαντική μέρα για έναν νέο έρωτα αλλά και να μπορέσετε να ανοίξετε και να δώσετε από καρδιάς αυτά που θέλετε.

Παρθένος

Ένα διάστημα ευνοϊκό για σένα καθώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές σου υποθέσεις και να κλείσεις πλέον υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν τόσο καιρό. Προσοχή βέβαια να μη ενθουσιάζεσαι με νέα πράγματα, αν δεν τα τεστάρεις πρώτα με το δικό σου κριτικό και αναλυτικό πνεύμα. Θα χρειαστεί αυτό το διάστημα να στηρίζεσαι αποκλειστικά στον εαυτό σου σε ότι θέλεις να κάνεις, αλλά παράλληλα θα έχεις και αρκετή δύναμη ώστε να πετύχεις πράγματα.

Ζυγός

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά εποικοδομητική για σένα καθώς μέσα από ένα είδος δέσμευσης θα λάβεις κάποια μεγάλη ανταμοιβή για τους κόπους σου. Ήδη βαίνεις σε καλό δρόμο και έχεις συγκεντρωθεί σε ένα στόχο που σε βοηθά να πας πιο κοντά στην επιτυχία. Κυρίως στο ερωτικό κομμάτι είσαι αρκετά τυχερός καθώς έχεις ένα άλλο δέσιμο με το ταίρι σου και μαζί μπορείτε να πετύχετε ενδιαφέροντα πράγματα.

Σκορπιός

Αυτή η περίοδος είναι μια φάση ξεκούρασης για σένα καθώς έχεις ανάγκη να νιώσεις ηρεμία τόσο ψυχική όσο και σωματική. Το να θελήσεις να αποτραβηχτείς από τα πράγματα, θα λειτουργήσει αρκετά θετικά για σένα. Στις 3 του μήνα υπάρχει η περίπτωση να δεχτείς μια επαγγελματική πρόταση την οποία θα πρέπει να σκεφτείς με καθαρό μυαλό αν σε συμφέρει.

Τοξότης

Οι προοπτικές για ταξίδια και οι ευκαιρίες για διασκέδαση θα είναι αρκετές αυτό το διάστημα. Ωστόσο έχεις βάλει κάποιο στόχο ή ξεκίνησες ένα χόμπι και θέλεις να ασχοληθείς αρκετά αφιερώνοντας χρόνο. Είναι ένα διάστημα που θα αναλάβεις πρωτοβουλίες κυρίως στα ερωτικά και θα πάρεις αποφάσεις.  Προσοχή σε άτομα που δεν είναι αξιόπιστα και ίσως να σε αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα που βάζεις βάση στα επαγγελματικά και αρχίζεις να βλέπεις τους καρπούς των πράξεών σου. Γίνεσαι αρκετά επίμονος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και δεν σταματάς να δουλεύεις προσπαθώντας να κατακτήσεις όλο και περισσότερα. Προσοχή στις συγκρούσεις με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε καθώς ενδέχεται να υπάρξουν κόντρες στα σχέδια σας.

Yδροχόος

Μια περίοδος αρκετά υποστηρικτική κυρίως από το επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς θα έχεις αρκετούς συμμάχους ώστε να προωθήσεις τα σχέδια σου. Όμως ίσως να είσαι αρκετά πορωμένος με το κομμάτι της εργασίας και να οδηγηθείς σε σύγκρουση με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα νιώσεις αρκετές φορές πως δεν υποστηρίζεσαι και οι άλλοι απλά σε βλέπουν σαν αντιδραστικό. Κάποια ξαφνική συνάντηση στις 3 του μήνα θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

Ιχθύες

Ένα διάστημα που ψάχνεις τις δικές σου αλήθειες στα πράγματα. Έτσι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μια πορεία που πλέον έχει τη γνώση και την εμπειρία και δεν επηρεάζεσαι από τους γύρω σου. Το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου έχει αρκετές κόντρες με τους γύρω του, αλλά είναι ένα διάστημα οπού μπορεί να πετύχει πράγματα. Έρχεται μια ευκαιρία γύρω στις 3 του μήνα και θα πρέπει να την ζήσεις με το καλύτερο δυνατό τρόπο.