Προβλέψεις ζωδίων για 28/11-4/12/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για την περίοδο 28/11-4/12/16 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός
Χρειάζεστε ένα είδος «σπρωξίματος», ώστε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Κάποιοι από εσάς έχουν μια κατάσταση πιο αφηρημένη στο μυαλό τους και κάποιοι πιο συγκεκριμένη. Παρόλα αυτά θα βρεθεί ο άνθρωπος-κλειδί που θα σας ωθήσει να κάνετε ένα βήμα παραπέρα και να φτάσετε στο στόχο σας. Η κατάσταση βέβαια είναι κάπως περίεργη από μέρους σας, καθώς έχετε συσσωρεύσει έντονη κούραση και στρες και θέλετε κάποιο είδος ξεκούρασης και κυρίως να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας.
Τα άστρα θα σας ευνοήσουν και θα μπορέσετε επιτέλους να πάρετε αυτή την παύση που χρειάζεστε.

Ταύρος
Ένα διάστημα που νιώθεις πως τρέχεις αρκετά για να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Νιώθεις αρκετά δραστήριος και δοτικός και για αυτό δεν θέλεις να αφήσεις κανέναν παραπονεμένο γύρω σου. Δίνεσαι ολοκληρωτικά και τρέχεις να σώσεις όποιον χρειάζεται βοήθεια. Προσοχή στις σπατάλες, καθώς θα νιώσεις πως χρειάζεσαι χρήματα αλλά θα είναι πλέον αργά. Ξοδεύεις με τρελό ρυθμό και θα πρέπει να βάλεις ένα φρένο ώστε να μην μείνεις ταπί και ψύχραιμος.

Δίδυμοι
Με μια νέα σελήνη που σας επηρεάζει κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο, αφορά έντονα το ξεκίνημα της εβδομάδος. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να μιλήσετε και να βγάλετε την προσωπική σας αλήθεια, πέρα από τις μάσκες που συνηθίσατε να φοράτε.
Για καιρό κάνατε πίσω για το κοινό καλό και τώρα ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Πάντως στο ερωτικό κομμάτι δείχνει πως πλέον έχετε αρκετή γοητεία και λάμψη και ίσως είναι το δυνατό σας σημείο για να πάρετε τα πάνω σας.

Καρκίνος
Μια περίοδος απελευθέρωσης για σένα. Ότι ως τώρα σου ήταν βαρύ και δεν μπορούσες να ξεφύγεις, ήδη μέσα από μια διαδικασία αναγέννησης αρχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και να βλέπεις με άλλη οπτική γωνία. Κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και αφού για καιρό είχες καταπιεστεί καλείσαι τώρα να αντιδράσεις σε πρότυπα και μοντέλα που σου επιβάλλουν οι άλλοι. Προκειμένου να είσαι καλά θα ξεφύγεις ίσως με εντελώς διαφορετικού τύπου παρέες ή και καταστάσεις από τα συνηθισμένα, ώστε να βρεις μια ισορροπία στα πράγματα.

Λέων
Γενικά δείχνετε να απέχετε από τα πράγματα και να βλέπετε τα γεγονότα ως εξωτερικός παρατηρητής, χωρίς να συμμετέχετε. Οι δικοί σας θα δηλώσουν μια ανησυχία και θα πρέπει να φανείτε αρκετά ώριμοι να τους αντιμετωπίσετε χωρίς νεύρα και εντάσεις.
Ξεκινούν καταστάσεις που έχουν σχέσεις με τις σχέσεις που έκανες στο παρελθόν οπότε σιγά-σιγά θα βοηθηθείς. Συνέχισε να δείχνεις μια ευελιξία στα πράγματα και η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Τα αισθηματικά θα είναι το δυνατό σου κομμάτι οπότε πόνταρε σε αυτά.

Παρθένος
Μια νέα Σελήνη στις 29 του μήνα, η οποία σε επηρεάζει έντονα να ασχοληθείς με το δικό σου κομμάτι αισθητικής, εσωτερικής αλλά και εξωτερικής και να βελτιώσεις τα πράγματα σε σχέση με την εικόνα σου. Ό,τι ήταν να γίνει έγινε και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, είναι ένα ρητό που θα σε ακολουθεί ώστε να διαγράψεις πράγματα και να αρχίσεις από την αρχή. Προσοχή στις αποκαλύψεις, κυρίως ό,τι έχει να κάνει με κομμάτια που είναι παράνομα στη ζωή σου.

Ζυγός
Πλέον έχεις αλλάξει οπτική για τα πράγματα και τα βλέπεις και έχεις περισσότερη δύναμη από άλλες φορές να αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Προφανώς είσαι το άτομο, κυρίως στον εργασιακό τομέα που θα βγει μπροστά στα πράγματα και θα αλλάξει καταστάσεις και γεγονότα. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δεχτείς μια νέα επαγγελματική ευκαιρία την οποία εσύ εδώ και καιρό έχεις επιλέξει. Καλείσαι όμως να βάλεις όρια από την αρχή και να μη δείξεις πώς είσαι το άτομο που μπήκε κάπου για να σώσει καταστάσεις.

Σκορπιός
Ευνοϊκή περίοδος κυρίως για το εργασιακό κομμάτι. Κυρίως οι συνεργασίες είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει στο πώς μπορείς να πετύχεις και ποιους ανθρώπους τελικά χρειάζεσαι γύρω σου. Βέβαια υπάρχει αρκετά έντονο το κλίμα του ανταγωνισμού και κυρίως στο ποιος θα επικρατήσει είναι κάτι που θα φορτίσει την ατμόσφαιρα. Από την άλλη πλευρά θα έχεις μια συναισθηματική ηρεμία στη σχέση σου και αυτό θα σου δώσει αρκετή δύναμη για να λύσεις τους άλλους τομείς της ζωής σου.

Τοξότης
Πλέον μετά από τόσα αλλεπάλληλα χτυπήματα από τη μοίρα, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε καταστάσεις και ευθύνες, αφού πρώτα αναλογιστείτε δικό σας μερίδιο ευθύνης στα πράγματα. Πλέον με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, είστε αυτοί που θα κάνετε το πρώτο βήμα στα πράγματα και θα ανοίξετε ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν.
Η διάθεση σου ανεβαίνει και έτσι πλέον διαψεύδεις όσους είχαν κάνει το λάθος να σε απορρίψουν ή να πιστέψουν απλά πως δεν έχεις τη δύναμη να τα καταφέρεις.
Γενικά είναι μεγάλη ευκαιρία να ποντάρετε στον ερωτικό τομέα, κάτι που θα σας δώσει ζωή και μια καινούρια ώθηση προς τα πράγματα.

Αιγόκερως
Προσπαθείς να διώξεις όσους στάθηκαν εμπόδια μέχρις στιγμής στη ζωή σου. Είσαι κάπως αμείλικτος και δεν μπορείς να νιώσεις έλεος, αφού εσύ είσαι αυτός που εδώ και καιρό έχει πληγωθεί από τα πράγματα. Δοκίμασε νέες μεθόδους προσέγγισης και δεν θα χάσεις. Η νέα Σελήνη κυρίως στους γεννημένους του δεύτερου δεκαημέρου, σε βοηθά να καταλάβεις πως πλέον πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες για να κάνεις τα πράγματα που θέλεις. Αρκετά έντονο θα είναι το κομμάτι των επανασυνδέσεων τόσο στα ερωτικά αλλά και σε φιλικές σχέσεις.

Υδροχόος
Καλείσαι να ξαναβρείς τη χαρά στα πράγματα μέσα από νέους τρόπους επικοινωνίας. Για καιρό απόφευγες συγκρούσεις, αλλά πλέον είσαι ετοιμοπόλεμος για κάθε μάχη αφού δεν βλέπεις ότι υπάρχει κάτι δύσκολο μπροστά στο έργο που θέλεις να κάνεις. Προσπαθείς να είσαι ετοιμοπόλεμος και αυτή η στάση θα σε οδηγήσει ψηλά. Αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσεις να διαγράψεις πράγματα του παρελθόντος, ώστε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και πλέον κινείς τα νήματα να σε δουν οι άλλοι από μια νέα οπτική πλευρά.

Ιχθείς
Με μια νέα σελήνη να σε επηρεάζει θα θελήσεις να κάνεις έντονες αλλαγές γύρω σου.
Γενικά υπάρχει έντονο το κλίμα το να υπάρξει δέσμευση εκ μέρους σου. Αν και από καιρό τη ζητούσες, καλείσαι να επανεξετάσεις τα πράγματα και να δεις τι αξίζει και τι όχι για σένα. Θα θελήσεις να έχεις κάποιες ακραίες συμπεριφορές οι οποίες θα φανούν χρήσιμες γιατί στη ουσία δοκιμάζεις τους γύρω σου. Οτιδήποτε νέο ευνοείται, γι’ αυτό τολμήστε.