Προβλέψεις ζωδίων για 26/12/16-1/1/2017

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 26/12/16-01/1/17, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας

Κριός

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες μέσα από δημόσιες σχέσεις ώστε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ο οποίος αργότερα θα φανεί αρκετά σημαντικός για τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε. Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο είναι μια περίοδος που τα επαγγελματικά σας βελτιώνονται αρκετά, καθώς ευνοούνται συνεργασίες και νέες προτάσεις για δουλειές. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θέλετε να αλλάξετε το κλίμα στη ζωή σας και το πετυχαίνετε, αφού θα έχετε αρκετές ευκαιρίες στο ερωτικό αλλά και στο επαγγελματικό κομμάτι.

Ταύρος

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, απολαμβάνετε πλέον κοινωνική αναγνώριση για τα πράγματα που κάνατε στο παρελθόν και συνεχίζετε ώστε να διαπρέψετε αργότερα. Ερωτικές ευκαιρίες μέσα από φιλικό περιβάλλον δεν αργούν να φανούν. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο καταλαβαίνετε πως στόχοι που είχατε αρχίζουν να υλοποιούνται και πλέον είστε σίγουροι ως προς τις μεθόδους σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, πλέον έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση σε ό,τι θέλετε να κάνετε και αυτό φαίνεται κυρίως στα ερωτικά σας που θα έχετε σημαντικές κατακτήσεις.

Δίδυμοι

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, μετά από καιρό βλέπετε πως επιτέλους αρχίζετε να χαλαρώνετε και μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε άτομα που σας νοιάζονται, τα οποία για καιρό αφήσατε παραπονεμένα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε αρκετές ερωτικές ευκαιρίες, είτε από κάτι καινούριο, είτε από κάτι παλιό που ξαναφουντώνει. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα δουν τον ερωτικό τομέα να βελτιώνεται αρκετά μέσα από κοινωνικές επαφές και φιλικές σχέσεις. Επίσης είναι μια περίοδος που θα βγάλετε προς τα έξω τη δημιουργικότητά σας.

Καρκίνος

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο βιώνετε στιγμές χαράς που για καιρό δεν είχατε. Καθόλου απίθανο να έρθει ένας έρωτας από το παρελθόν. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο νιώθετε πως θέλετε να μη χάσετε στιγμές και έτσι προσπαθείτε να βρείτε το χαμένο χρόνο που χάσατε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο αναμένεται να έχετε αρκετά ευχάριστες εκπλήξεις στο ερωτικό κομμάτι, ίσως βιώσετε πολύ έντονα και με πάθος μια σχέση.

Λέων

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αναζητήσετε την αγάπη και τη φροντίδα των δικών σας ατόμων, οι οποίοι θα σας κάνουν να νιώσετε ζεστασιά και ηρεμία. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε αρκετές επαφές και συζητήσεις με άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα αργότερα στο επαγγελματικό κομμάτι. Μια νέα συνεργασία δείχνει να φαίνεται στον ορίζοντα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο αναμένεται να έχετε αρκετά ταξίδια που θα σας ανανεώσουν και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

Παρθένος

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, λόγω και της εύνοιας της Νέας Σελήνης, θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε κάτι καινούριο στη ζωή σας και να μπορέσετε να καταφέρετε πράγματα που πριν ήταν ουτοπικά. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε τη δυνατότητα μιας νέας γνωριμίας, η οποία θα βοηθήσει τους στόχους σας αργότερα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο νιώθετε μια απελευθέρωση μετά από καιρό και είναι ευκαιρία να απαλλαγείτε από πράγματα που για χρόνια σας βάραιναν.

Ζυγός

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έρχεστε πιο κοντά σε άτομα που είχατε απόσταση , ή γενικά είναι μια ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με κάποια άτομα. Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο ευνοούνται γενικά οι γνωριμίες και οι κοινωνικές επαφές που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να ανοίξετε ευκαιρίες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο βλέπετε γενικά τα οικονομικά σας να στρώνουν και ίσως είστε αρκετά τυχεροί σε ξαφνικά χρήματα. Η διάθεση σας ανεβαίνει σταδιακά και ευνοείστε σε ό,τι θέλετε να πετύχετε.

Σκορπιός

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, πετάτε βάρη και απελευθερώνεστε από εμπόδια τα οποία για χρόνια σας επιβάρυναν. Η τύχη σας ευνοεί στον ερωτικό τομέα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα αισθανθείτε ότι επιτέλους διανύετε μια δημιουργική περίοδο στον τομέα που δουλέψατε ή δουλεύετε σκληρά και θα ανταμειφτείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο νιώθετε δυνατοί στο επαγγελματικό κομμάτι και πλέον σταματάτε να ανησυχείτε καθώς αρκετά πράγματα μπαίνουν σε πορεία για λύση.

Τοξότης

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια επιτυχία στο οικονομικό κομμάτι, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ενωθείτε περισσότερο με άτομα της οικογένειας σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο οργανώνετε πράγματα και καταστάσεις τα οποία αργότερα θα μπορέσετε να κάνετε πράξη. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε ευκαιρίες για ταξίδια και γενικότερα θα μπείτε σε καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την καθημερινότητα και έτσι βγαίνετε κερδισμένοι.

Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας δεν έχετε να  φοβηθείτε τίποτα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νιώθετε πως σας ανοίγονται ορίζοντες μέσα από καινούρια ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είστε σε μια φάση που ξεπερνάτε ποικίλα εμπόδια προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Προσοχή σε θέματα εγωισμού για να μη πέσετε σε παγίδες. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δείτε το επαγγελματικό κομμάτι να ανοίγει αρκετά και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε αργότερα και οικονομικά.

Υδροχόος

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο απολαμβάνετε πράγματα αφού παίρνετε μια μεγάλη ανάσα από τα οικονομικά σας που δείχνουν να στρώνουν αρκετά. Ευνοούνται τα τυχερά παιχνίδια. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκετε μετά από καιρό πίστη στις δυνάμεις σας και έχετε έντονη αυτοπεποίθηση ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πώς έρχεται κάτι μεγάλο και είστε έτοιμοι. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο παίρνετε μια μεγάλη ανάσα για να συνεχίσετε καθώς βλέπετε ως δια μαγείας να τακτοποιούνται αρκετοί τομείς της ζωής τους.

Ιχθείς

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είστε σε μια φάση που ενισχύεται αρκετά το κομμάτι του φλερτ, ένας νέος έρωτας μπορεί να εμφανιστεί. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο καλύτερα να προσπαθήσετε να βρείτε την ηρεμία που χρειάζεστε μετά από καιρό. Ευνοείται αρκετά το επαγγελματικό κομμάτι. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο νιώθετε πως πλέον απαλλάσσεστε από ένα βάρος του παρελθόντος και μπορείτε να δείτε τη ζωή σας να εξελίσσεται μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα.