Προβλέψεις ζωδίων για 24/7-30/7/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 24/7/17-30/7/17 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Αποφασίζεις σε κάποια θέματα να κάνεις νέα αρχή αλλά παράλληλα κάνεις  και το βήμα  για καινούρια πράγματα. Eίσαι αρκετά εύστοχος στο τι θέλεις να πετύχεις και έχεις και τον τρόπο. Αν και διαθέτεις μια εκκεντρικότητα αυτό το διάστημα,  διαθέτεις αρκετή δύναμη ώστε να μπορέσεις να προβάλλεις τα σχέδια σου. Μια εβδομάδα που συνίσταται για επανασύνδεση κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Ταύρος

Μια εβδομάδα που θα έχεις αρκετή διάθεση για δράση και ένταση. Ίσως θελήσεις να ασχοληθείς με κάποιο σπορ αλλά και να ανοίξεις υποθέσεις με θέματα ανακαίνισης ή κατασκευής σε σχέση με το σπίτι. Αυτές οι ενέργειες θα σε ανανεώσουν.  Το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα βιώσει πιο έντονα την κατάσταση αυτή. Ίσως να έχεις θέματα με άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος αφού είναι μια περίοδος που θα έρθεις σε αντιπαραθέσεις και θα θες να προβάλλεις τις προτεραιότητές σου στους άλλους.

Δίδυμοι

Προσοχή σε συζητήσεις ή και συμφωνίες που θα οδηγήσουν σε έντονη διαφωνία ή θα υπάρχει αρκετά ανταγωνιστικό κλίμα. Θα ευνοηθούν αυτοί που αναβάλλουν καταστάσεις και θα μπορέσουν να επιλύσουν τα θέματά τους αργότερα. Ίσως υπάρξουν κάποια θέματα με τα αδέρφια ή και τα κοντινά σου άτομα. Ωστόσο γίνεσαι αρκετά εριστικός και θέλεις να λύσεις τα προβλήματα άμεσα. Θα έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για την κάθε περίπτωση οπότε είναι μια κατάσταση που πρέπει να εκμεταλευτείς.

Καρκίνος

Ένα διάστημα που είναι σημαντικό να βάλεις πρόγραμμα στα οικονομικά σου ώστε να μη βρεθείς σε κατάσταση ανάγκης και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Είναι ένα διάστημα αρκετά επιβοηθητικό για  να μπορέσεις να δώσεις οφειλές και να βάλεις μια τάξη στη  ζωή σου. Ωστόσο  θα προκύψουν νέα έξοδα,  σου δίνεται όμως η ευκαιρία να βάλεις σε πράξη νέες ιδέες ή και σχέδια τα οποία θα τα υλοποιήσεις πολύ σύντομα. Μια πρόταση σε σχέδιά σου ή μια καινούρια γνωριμία θα φανεί αρκετά χρήσιμη.

Λέων

Μια εβδομάδα αρκετά ανατρεπτική για σένα.  Τον κύριο ρόλο θα παίξουν τα επαγγελματικά σου αλλά δεν θα λείψουν αρκετές φάσεις που θα ξεχωρίσεις και θα είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κυρίως στα μέσα της εβδομάδας θα φανεί η δράση σου και το πνεύμα ανανέωσης που φέρνεις στους χώρους στους οποίους κινείσαι. Ίσως ένα ταξίδι σε μακρινό μέρος σε ξεκουράσει.  Προσπάθησε να μην επιβληθείς σε κοντινά σου άτομα και θα βγεις νικητής.

Παρθένος

Πλέον έχεις βάλει προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου και βρίσκονται άτομα που θα θελήσουν να στηρίξουν τα σχέδια σου. Προσοχή βέβαια στα άτομα τα οποία δείχνουν πως θέλουν να σε βοηθήσουν ενώ παράλληλα παίζουν και σε αντίπαλο στρατόπεδο. Αυτό το διάστημα ευνοεί να μη συμβιβαστείς σε μικροαστικές καταστάσεις, αλλά αντίθετα να κυνηγήσεις όνειρα και καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τις φοβίες σου. Τόλμησε και η νίκη είναι μπροστά σου.

Ζυγός

Ένα διάστημα που για να είσαι και να νιώσεις καλά θα πρέπει για λίγο να στρέψεις τα βλέμματα προς εσένα και όχι προς τους άλλους, όπως κάνεις συνήθως. Χρειάζεσαι στιγμές να περάσεις καλά, αν και δεν θα λείψουν οι προστριβές. Αυτή τη βδομάδα θα έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα να αντιμετωπίσεις καταστάσεις και γεγονότα που τυχόν θα προκύψουν. Κάποιες αποκαλύψεις προς το τέλος της εβδομάδας ίσως αποδειχθούν σωτήριες για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείς από δω και πέρα.

Σκορπιός

Έχετε την ευκαιρία να κλείσετε υποθέσεις, κυρίως σε θέματα οικονομικού, ώστε να είστε έτοιμοι για νέα ανοίγματα. Αυτό το διάστημα βγάζετε έντονη την επιθυμία προβολής  προς τα έξω αλλά είστε και αρκετά ανταγωνιστικοί σε ότι κάνετε, καθώς θέλετε να επιβληθείτε με οποιοδήποτε τίμημα. Προσοχή στις  συγκρούσεις με δικά σας άτομα.

Τοξότης

Μια εβδομάδα αρκετά περιπετειώδης, ίσως βγει και κάποιο απρόβλεπτο ταξίδι που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα κυρίως τους γεννημένους του πρώτου δεκαήμερου. Θέλετε να μάθετε νέα πράγματα και να ερευνήσετε εις βάθος και τίποτα δεν σας σταματά. Πλέον ξεπερνάτε τα όρια σας και δεν σας νοιάζει τίποτα που πάει να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας. Προσοχή στα περιττά έξοδα κυρίως στο τρίτο δεκαήμερο.

Αιγόκερως

Το να ασχολείστε με τους άλλους ώστε να βρείτε μια αλήθεια ίσως αποβεί ανώφελο. Πρέπει όμως να αγωνιστείτε για κάτι που θέλετε πολύ. Κυρίως βγαίνουν θέματα κληρονομικών στα οποία θα πρέπει να έχετε μια αγωνιστικότητα. Είστε αρκετά κυκλοθυμικός ωστόσο βρίσκονται τα άτομα που θα προσπαθήσουν να σας καταλάβουν και να σας δώσουν λύσεις.  Μην είστε αρνητικοί σε αυτούς που σας αγαπούν.

Υδροχόος

Με αρκετή δόση ανταγωνισμού ξεκινά η εβδομάδα, θέλεις να κάνεις πράγματα χωρίς τη βοήθεια άλλων. Ίσως πρέπει να πάρεις τα ηνία και να δώσεις στους άλλους να  καταλάβουν τις ιδέες σου και τον τρόπο που θα κινηθείς. Θα χρειαστεί ωστόσο κάποια στιγμή να κάνεις πίσω γιατί ίσως θα έχεις δημιουργήσει προστριβές και ζήλιες με άτομα  που δεν θα ήθελες. Το να χρησιμοποιήσεις διπλωματία σε συνδυασμό με προσωπική γοητεία, θα φανεί αρκετά ωφέλιμη τακτική ώστε να προχωρήσεις σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Ιχθείς

Ίσως προκύψουν θέματα από το παρελθόν, αλλά δεν θα πρέπει αυτό να σε ρίξει ή να σε θυμώσει. Θα πρέπει με ηρεμία και λογική να λύσεις τα πράγματα. Ήδη στο κομμάτι της εργασίας θα είναι ένα σημάδι που θα σε βοηθήσει να ανέβεις ψυχολογικά αρκετά. Επίσης τα πράγματα είναι θετικά ώστε να μπορέσεις να ρυθμίσεις τα χρέη σου.