Προβλέψεις ζωδίων για 24/10-30/10/16

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Οι γεννημένοι κυρίως το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε πως θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν και θα βοηθήσουν στην προώθηση σχεδίων σας. Ωστόσο οι υπόλοιποι είστε σε μια φάση που περνάτε έντονες αλλαγές και θα πρέπει να το ρίξετε λίγο έξω με άτομα που σας χαλαρώνουν και όχι με άσχετους που σας κουράζουν. Οι εντάσεις προς την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο θα είναι αρκετές για να χαλάσουν τα σχέδια σας ή τους δεσμούς σας με κάποια άτομα. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση σκεφτείτε δυο και τρεις φορές.

Ταύρος

Μια εβδομάδα έρχεται με αρκετές ανακατατάξεις κυρίως για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Όσοι συντηρούσατε σχέσεις που δεν πήγαιναν άλλο καταλαβαίνετε πως πρέπει να δώσετε ένα οριστικό τέλος. Κυρίως γιατί θα φανεί στη ζωή σας κάτι θαυμάσιο και δεν είναι καιρός να χάνεται ευκαιρίες. Γενικά θα σας δοθεί βοήθεια από άτομα με διαφορά ηλικίας και όσο και να μην το περιμένετε υπάρχει μια ώθηση ελπίδας για τα σχέδια σας το επόμενο διάστημα.

Δίδυμοι

Προς τις αρχές της εβδομάδας περιμένετε πως τελικά θα χαλαρώσετε αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια για εσάς. Οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου θα πρέπει να προσέξουν αρκετά τα οικονομικά τους καθώς θα βρεθούν εξ απροόπτου και δεν θα έχουν τη βοήθεια που περίμεναν. Αναμένεται ένας έρωτας να σας ενθουσιάσει αρκετά και να πιστέψετε πως τελικά το θαύμα που περιμένατε έγινε αλλά προσοχή γιατί τα πράγματα δεν είναι στην πραγματικότητα όπως φαίνονται και θα πρέπει να προσέχετε αν δεν θέλετε να φάτε τα μούτρα σας.

Καρκίνος

Τελευταία κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα με τους γύρω σας και πλέον καταλάβατε πώς τώρα χωρίς εξωτερικά πλέον εμπόδια θα πρέπει οι ίδιοι να κάνετε βήματα προς τα εμπρός για να κατακτήσετε πράγματα που επιθυμούσατε εδώ και καιρό. Πολύ πιθανή μια γνωριμία με ένα άτομο σε θέμα εξουσίας, όπου θα βάλει σε εφαρμογή τα σχέδια σου. Θα υπάρξει κάτι στη ζωή σας που θα σας φανεί ως ο φακός που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε προς τα πού θέλετε να πάτε και επίσης και τον τρόπο.

Λέων

Ένα διάστημα που αρχίζεις και αναρωτιέσαι και θέλεις περισσότερη  γνώση και συλλογή πληροφοριών. Καθόλου απίθανο να θελήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε έναν τομέα που σε απασχολεί, όχι τόσο για θέματα καριέρας αλλά γιατί θα σε βοηθήσει να σου ανοίξουν οι ορίζοντες. Ευνοούνται και τα θέματα ταξιδιού κυρίως τα μακρινά. Αναμένονται ευχάριστες αλλαγές στον τομέα σπιτιού και ίσως βάλετε πλώρη για την απόκτηση ενός παιδιού. Οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές γενικότερα στο να κάνετε μια πώληση ή αγορά.

Παρθένος

Μια νέα αποκάλυψη κυρίως σε ό,τι αφορά ομάδες ανθρώπων και μια ένωση με άτομα που πριν δεν είχατε ακριβώς υπολογίσει, έρχεται να σας βοηθήσει στο να καταλάβετε τι θέλετε να κάνετε και τι όχι. Μέσα από ομαδική δουλειά θα πετύχετε αρκεί να αφήσετε να φύγει ό,τι ήταν να φύγει. Το να συντηρείς μέσα σου πράγματα που πλέον δεν αξίζει να στεναχωριέσαι, είναι αυτό που θα πρέπει να μάθεις κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη. Οι γεννημένοι κυρίως αρχές του ζωδίου, πιθανόν να γνωρίσουν έναν έρωτα δυνατό, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει καλή συνέχεια. Για αυτό προσοχή στις κινήσεις σας.

Ζυγός

Αρκετές εκπλήξεις σας περιμένουν από αρχές της εβδομάδας και οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου αναμένεται να τους έρθει κάτι πολύ καλό. Κυρίως άτομα που τα προηγούμενα χρόνια τους ήρθαν αναποδιές μαζεμένες, βλέπετε πως σιγά-σιγά ευκαιρίες δίνονται από τη μοίρα για να αποζημιωθείτε για όλα αυτά που περάσατε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε ό,τι θέλετε να κάνετε αλλά και να προσέχετε από εντάσεις και μικροεκνευρισμούς.

Σκορπιός

Με την έναρξη της εβδομάδας, ο Ερμής επιτέλους περνά στο ζώδιό σου και έτσι πλέον μπορείς να χειριστείς θέματα επικοινωνιών καθώς και δημοσίων σχέσεων με το δικό σου μοναδικό τρόπο και να μπορέσεις να βρεις το δίκιο σου. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη να γίνεται στο ζώδιο σου, είναι μια ευκαιρία για να μπορέσεις να ανοίξεις ευκαιρίες κυρίως στον οικονομικό τομέα και να δεις τα πράγματα μέσα από ένα θετικό πρίσμα. Ίσως τελικά να βρεις το ταίρι των ονείρων σου και να πιστέψεις πως έχει γίνει το θαύμα για σένα.

Τοξότης

Μια περίοδος όπου το οικονομικό κομμάτι ευνοείται αρκετά και ιδίως τα άτομα που θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην εργασία ευνοούνται καθώς γνωρίζουν και τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία θα τους βοηθήσουν. Ίσως προς τα μέσα της εβδομάδας υπάρξει μια μικρή απογοήτευση, καθώς κάποιους που εμπιστευόσασταν αποδειχθεί πως τελικά δεν ήταν αυτό που έδειχναν. Ήταν όμως κάτι που η διαίσθησή σας σας προειδοποιούσε εδώ και καιρό.

Αιγόκερως

Η κατάλληλη στιγμή έφτασε για εσάς να μπορέσετε να προωθήσετε σχέδια αλλά και καταστάσεις που για καιρό περιμένατε την κατάλληλη στιγμή. Παρόλο που είστε μοναχικό άτομο, ευνοούνται οι συνεργασίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στην πραγμάτωση των σχεδίων σας. Αρκετοί από εσάς θα πρέπει να αποχωριστείτε κάτι και να βάλετε μπροστά τη λογική καθώς οι συναισθηματισμοί δεν χωρούν άλλο. Θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα δεν γίνεται αν έχετε εμπόδια στα πόδια σας.

Υδροχόος

Παρόλο που είστε έτοιμοι να προχωρήσετε ένα βήμα παρά πέρα και κάνετε σχέδια, προσοχή γιατί μέσα από φήμες κάποιοι θα θελήσουν να σας τα χαλάσουν. Μη κολλήσετε όμως γιατί είναι κάτι προσωρινό και η αλήθεια που θα είναι με το μέρος σας, θα σας δικαιώσει. Γενικότερα θα επικεντρωθείτε αρκετά στον τομέα εργασίας καθώς θα ζητείται από εσάς να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια από ό.τι συνήθως γιατί εσείς θα είστε το άτομο που μέσα από σκληρή εργασία θα αλλάξει στο μέλλον τις καταστάσεις.

Ιχθείς

Πλέον δίνεται η δυνατότητα να βάλετε όρια στα πράγματα που δεν προχωρούν άλλο και να θέσετε το παιχνίδι όποιο και είναι αυτό, με τους δικούς σας όρους. Θα υπάρχει μια καθετότητα στο χαρακτήρα σας που θα τρομάξει τους άλλους, αλλά για σας θα είναι αρκετά δημιουργικό. Ευχάριστα τα νέα για τους Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Έρχονται ευκαιρίες κυρίως σε όσους εργάστηκαν σκληρά το προηγούμενο διάστημα να τους δοθεί αναγνώριση για ότι έκαναν.