Προβλέψεις ζωδίων για 22/5-28/5/17

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 22/5-28/5/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με νέα σχέδια τα οποία πλέον θα τα υλοποιήσετε άμεσα και δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για να αδράξετε ευκαιρίες. Πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι επαγγελματικού χαρακτήρα και όχι μόνο, το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να γίνετε δημιουργικοί. Μέσα από δημόσιες σχέσεις ανοίγονται ευκαιρίες για αύξηση εσόδων.

Ταύρος

Μια εβδομάδα με αρκετές προτάσεις στον επαγγελματικό τομέα, με αποτέλεσμα να δεις τα πράγματα μέσα από μια νέα οπτική ώστε να αποφασίσεις πράγματα για το μέλλον. Μια έκτακτη πηγή εσόδων θα σου δώσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι και θα προετοιμάσεις το έδαφος για νέα πράγματα. Προς το τέλος της εβδομάδος θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, κυρίως αν θέλεις να ασχοληθείς με τον τομέα των κατασκευών.

Δίδυμοι

Είναι ένα διάστημα που ασχολείσαι αρκετά με ξεκαθαρίσματα, απλά ακόμη δίνεις την ευκαιρία σε κάποιες καταστάσεις ή ανθρώπους, μήπως κάτι αλλάξει. Με τη Νέα Σελήνη στις 25 του μήνα στο ζώδιου σου, είναι μια ευκαιρία να προβληθείς και να βάλεις σε εφαρμογή πράγματα ώστε να μπορέσεις να πετύχεις. Προσοχή στις μετακινήσεις και γενικά στον τρόπο οδήγησης καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Καρκίνος

Ξεκινά μια εβδομάδα  που θα θέλεις να αποτραβηχτείς από τα πράγματα και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα στο τι θέλεις να κάνεις και τι όχι. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως θα έχεις κάποιες θετικές ανατροπές. Έντονες ερωτικές καταστάσεις θα βιώσουν οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, αρκεί να μην πορωθείτε και κάνετε λάθος επιλογές.

Λέων

Θα αρχίσετε να ασχολείστε με νέα πράγματα που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Καθόλου απίθανο να ασχοληθείτε με κάποιες ομάδες ή συλλόγους που θα είναι για εσάς η έναρξη μιας δημιουργικής κατάστασης.  Προσοχή βέβαια στο οικονομικό καθώς πρέπει πρώτα να κλείσετε υποθέσεις προτού ανοιχτείτε σε κάτι άλλο.

Παρθένος

Ένα διάστημα που θα γίνετε τολμηροί και θα θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε νέα πράγματα. Έχετε μια απίστευτη ενέργεια και δεν ξέρετε πώς και πού να τη διοχετεύσετε, με αποτέλεσμα να ανοιχτείτε σε πολλά μέτωπα.  Το δεύτερο δεκαήμερο ευνοείται σε θέματα νέων ευκαιριών αλλά και σε τυχερά παιχνίδια. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, όπως επίσης και να μη μπλέξετε σε καυγάδες και καταστάσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα.

Ζυγός

Ένα διάστημα που θα καταλάβεις πως έχει τη στήριξη ανθρώπων σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Παρόλο που είσαι κάπως δύσπιστος, πρέπει να αφήσεις χώρο στους άλλους να δείξουν τις προθέσεις τους. Το δεύτερο δεκαήμερο ευνοείται αρκετά στο ερωτικό κομμάτι. Το τρίτο δεκαήμερο ενδέχεται να έχει κάποιες ανατροπές και θα πρέπει να βρει τις αιτίες που κρύβονται πίσω από τα πράγματα.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που ανανεώνεστε. Σας ανοίγονται ευκαιρίες αλλά επειδή εδώ και καιρό είχατε κουραστεί, βλέπετε πως πλέον μπορείτε να αλλάξετε καταστάσεις που σας βασάνιζαν το προηγούμενο διάστημα. Αν και το οικονομικό που κυρίως το τρίτο δεκαήμερο είχε πρόβλημα, βλέπει πως πλέον είναι το κατάλληλο διάστημα να αρπάξει ευκαιρίες και να μπορέσει να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Τοξότης

Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο είναι μια περίοδος που μπορείτε να κάνετε καινούρια πράγματα. Έχετε αρκετή δημιουργικότητα και ευνοείται αρκετά το κομμάτι των νέων σχέσεων και γνωριμιών, καθώς θέλεις να αλλάξεις πράγματα γύρω σου. Για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, κυρίως γιατί νιώθουν πως περιορίζονται και πρέπει να δουλέψουν λίγο παραπάνω με αυτά που θέλουν να πετύχουν.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα που ευνοούνται αρκετά τα επαγγελματικά κυρίως για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου και προσπαθείτε να πιάσετε ευκαιρίες και να αξιοποιήσετε καταστάσεις. Ωστόσο δεν θα λείψουν και οι οικονομικές ευκαιρίες από έκτακτες πηγές εσόδων. Το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να αρχίσει μια νέα ερωτική σχέση που ενδέχεται να είναι κάτι μοιραίο. Γύρω στις 25 του μήνα με την Νέα Σελήνη θα έχετε μια αποκάλυψη.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που έχετε έντονη κινητικότητα και πλέον ανοίγεστε σε καινούρια πράγματα ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αν και οι άλλοι μπορεί να μην πιστεύουν σε εσάς, δεν τολμάτε να κάνετε το βήμα για να ανατρέψετε καταστάσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσουν κάποια πράγματα αρκετά έντονα, ίσως δεν θέλουν να δουν την αλήθεια αλλά προτιμούν να βλέπουν τα πράγματα όπως τους συμφέρει.

Ιχθύες

Μια περίοδος που έρχονται ευκαιρίες εύκολα σε εσάς, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε τα σχέδια σας. Ίσως πιστεύετε πως πραγματικά σας αξίζει μια τέτοια κατάσταση μετά την ταλαιπωρία που έχετε νιώσει.  Όσοι είστε στο δεύτερο δεκαήμερο προσοχή σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσετε κάποιες αλλαγές, ίσως γιατί πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια πράγματα κατάματα και να δείτε την αλήθεια μέσα σας.