Προβλέψεις ζωδίων για 21/11-27/11/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 21/11-27/11/2016 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Νιώθετε αρκετά το τέλος κάποιων πραγμάτων και καλείστε να βάλετε μια επανεκκίνηση των στόχων σας. Οι συνθήκες είναι κάπως δύσκολες αλλά έχετε την επιμονή και την θέληση να πετύχετε. Κυρίως επηρεάζεται έντονα το δεύτερο δεκαήμερο καθώς προσπαθεί να βρει μια χρυσή τομή στα πράγματα. Νέοι έρωτες μέσα από μια γοητεία που εκπέμπεται και φαίνεται έντονα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Γενικά στα θα δείτε ξαφνικές αλλαγές και θα πάρετε επιτέλους μια ανάσα.

Ταύρος

Αρκετά ικανοποιημένοι θα είστε ως προς το θέμα της εργασίας σας καθώς βλέπετε πώς η κατάσταση βελτιώνεται σιγά-σιγά. Κυρίως τα οικονομικά σας βλέπετε να αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και να μη χρειάζεται να αγχώνεστε όπως το προηγούμενο διάστημα. Αρκετές νέες γνωριμίες οι οποίες θα πρέπει να είστε κάπως επιφυλακτικοί και να μην τα δώσετε όλα πιστεύοντας πως γνωρίσατε ιδανικά άτομα.

Δίδυμοι

Είναι μια περίοδος όπου υπάρχει έντονο το κομμάτι της καλής διάθεσης από μεριά σου, ώστε να γνωρίσεις νέα άτομα διαφορετικού τύπου που ως τώρα γνώριζες. Γενικότερα το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων θα λειτουργήσει λυτρωτικά ως προς εσένα καθώς χρειάζεσαι έντονα νέες παραστάσεις στη ζωή σου και μέσα από θετικά άτομα. Αρχίζουν να εμφανίζονται ευκαιρίες, καθώς θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα μπορέσετε να σταθείτε και να περάσετε πράγματα που θέλετε σε ένα νέο κύκλο παρέας ή και συνεργασίας.

Καρκίνος

Καλείστε να κάνετε καινούρια πράγματα τα οποία αναμένεται μακροπρόθεσμα να σας συναρπάσουν και έτσι παραβλέπετε τα συνηθισμένα και θέματα ρουτίνας τα οποία όμως  χρήζουν σημασίας. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα κυρίως για θέματα εργασίας ή και ακόμη συνεργασίας, τα οποία καιρό τα σκέφτεστε. Σας παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες τις οποίες δεν πρέπει να παραβλέψετε αλλά αντιθέτως να δοθείτε και να δείξετε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας.

Λέων

Θα έχεις αρκετή λάμψη και μπορείς να πετύχεις στόχους που θέλεις βάζοντας μπροστά την προσωπική σου γοητεία. Νιώθεις συνεχόμενα πως τα βλέμματα των άλλων είναι στραμμένα προς τα πάνω σου και γι αυτό είναι η κατάλληλη εποχή να πετύχεις πράγματα που πριν δεν τολμούσες. Ερωτικά η διάθεση σου ανεβαίνει και οι ελεύθεροι του ζωδιακού, αναμένεται να γνωρίσουν έναν έρωτα που θα τους συναρπάσει. Επειδή θα γνωρίσεις αρκετά νέα άτομα, ίσως θελήσεις να κάνεις και ένα ξεκαθάρισμα από παλιές σχέσεις.

Παρθένος

Με τον Ποσειδώνα πλέον να έχει ορθοδρομίσει καλείσαι να κόψει ομφάλιους λώρους και καταστάσεις που πριν σε βάραιναν και να δεις τα πράγματα μέσα από ένα άλλο οπτικό πρίσμα. Διαλύεις ομίχλες και νιώθεις πως δεν πρέπει να πιστέψεις άλλο σε πράγματα που δεν αξίζουν. Θα καταλάβεις πώς γενικά θα είσαι αρκετά αντιδραστικός και πως δεν μπαίνεις ούτε σε καλούπια, αλλά ούτε και στερεότυπα προκειμένου να καλύψεις ανάγκες άλλων.

Ζυγός

Ένα διάστημα όπου θα ενδιαφερθείς και θα βελτιώσεις την εξωτερική σου εικόνα, η οποία είναι απαραίτητη για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι και μάλιστα για να μπορέσεις να ξαναχτίσεις πράγματα από την αρχή με νέες παραστάσεις και νέους ανθρώπους γύρω σου. Διεκδικείτε πράγματα και προσπαθείτε να αποκαταστήσετε  μια κατάσταση που πριν ήταν αρνητική και δημιούργησε άσχημες εντυπώσεις στους γύρω σας.  Γίνεστε αρκετά επικοινωνιακοί και μάλιστα είναι η κατάλληλη εποχή να βελτιώσετε σχέσεις με συγγενικά άτομα. Ευνοούνται τα ταξίδια.

Σκορπιός

Τα οικονομικά που σε απασχολούσαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα βλέπεις πλέον πως κάτι γίνεται και αρχίζουν να βελτιώνονται. Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη διακρίνεις ευκαιρίες που για άλλους ούτε καν υπάρχουν. Είναι κατάλληλη περίοδος να οργανώσεις μελλοντικά σχέδια, αλλά ακόμη δεν είναι γόνιμο το έδαφος να τα εφαρμόσεις. Πιθανόν να θέλεις να λειτουργήσεις με πλάγιο τρόπο για να πετύχεις πράγματα που έχεις βάλει ως στόχο, αλλά προσοχή γιατί θα πρέπει να έχεις κάλυψη από κάθε θεσμικό πλαίσιο.

Τοξότης

Από την αρχή της εβδομάδος ο Ήλιος πλέον μπαίνει στο ζώδιο σου και είναι στιγμή να αδράξεις ευκαιρίες. Η δυνατότητα να ανακτήσεις δυνάμεις και πράγματα που έχασες το προηγούμενο διάστημα, να επανέλθουν με μια δυναμική είναι το ισχυρό σου σημείο. Προς τα μέσα της εβδομάδος θα διαπιστώσεις πως πρέπει να αναλογιστείς τις ευθύνες σου και πώς πρέπει να πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με τις συνεργασίες σου. Προς το τέλος της εβδομάδος αναμένονται απρόβλεπτες εξελίξεις οι οποίες όμως θα σε βρουν σε ένα κλίμα αισιοδοξίας.

Αιγόκερως

Αν και είστε ιδιαίτερα ώριμοι πλέον για να κάνετε τις κινήσεις που επιθυμείτε εδώ και καιρό, νιώθετε έντονα πως ένα περίεργο κλίμα κινείται γύρω σας. Ίσως παίζει αρκετό παρασκήνιο το οποίο αρχικά εσείς δημιουργείτε μέσα από ένα κλίμα μυστικοπάθειας. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα θελήσουν να τεστάρουν άτομα και να δουν αν τελικά οι κοντινοί τους άνθρωποι είναι αυτοί που αξίζουν. Προσοχή όμως πρέπει να κινηθείτε με αρκετή διπλωματία, αλλιώς υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε και αυτούς που αγαπάτε.

Υδροχόος

Γίνεστε αρκετά επικοινωνιακοί και εξωστρεφής με αποτέλεσμα να μπορέσετε να χαμηλώσετε τις εντάσεις που σας καταπίεζαν εδώ και καιρό αλλά και να μπορέσετε να τα βρείτε με άτομα που το προηγούμενο διάστημα οι σχέσεις σας δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Μπορείτε πλέον να συγκεντρωθείτε σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν γιατί είστε ιδιαίτερα αντικειμενικοί και λειτουργείτε ως μαγνήτης για τους άλλους. Καλή περίοδος για να βελτιώσετε φιλικές σχέσεις ή και σχέσεις με ανωτέρους σας.

Ιχθείς

Πολύ καλή εποχή να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να μπορέσεις να καταλάβεις πράγματα για σένα, αφού για λίγο διάστημα δεν θα θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στα πράγματα καθώς ψάχνεις να βρεις τις αιτίες πίσω από αυτά. Θα ανοιχτούν αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου μέσα από καινούριες καταστάσεις στη ζωή σου. Προσοχή όμως χρειάζεται αρκετή ευελιξία από μέρους σου, ενώ εσύ επικεντρώνεσαι στα άσχημη και βρίσκεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αναμένεται ένας καινούριος έρωτας με πολλές προοπτικές.